Umjesto Magnussena ili Grosjeana?Azpi je napisao/la:Znaci Hulk u Haas vjerovatno
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Grosjeana, Kevin ima ugovor vec za iducu sezonuHankMoody je napisao/la:Umjesto Magnussena ili Grosjeana?Azpi je napisao/la:Znaci Hulk u Haas vjerovatno
Rekao Stiner da je izmedju ostanka Grosjeana, Hulka i Ocona, sad kad izbacimo Ocona iz price izmedju njih dvojice je tj. Po meni Hulk je u Hassu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
hulkenberg korak naprijed nazad dva kompletnu karijeru
- LlullSergio
- Kontakt:
Svabe bez ijedne utrke 
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta ce ti Njemacka u F1 pored Emirata, Vijetnama i Azerbejdzana, ha ya
ali dobro nije to FIA koliko do Njemacke koja ne zeli da ulozi novac u stazu i ugovor sa njima
ali dobro nije to FIA koliko do Njemacke koja ne zeli da ulozi novac u stazu i ugovor sa njima
Don't believe the hype.
Bolji je vozac od Ocona, al nije Francuz jbgDonnie Darko je napisao/la:hulkenberg korak naprijed nazad dva kompletnu karijeru
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
FP1
1.Vettel
2. LeClerc
3. Verstapen
4. Albon
5. Bottas
6. Hamilton
Hamilton i Bottas bili na medium gumama. Dok su ova cetvorica bili na Soft.GracanicaAA je napisao/la:FP1![]()
![]()
1.Vettel
2. LeClerc
3. Verstapen
4. Albon
5. Bottas
6. Hamilton
Znaci Albon dosao i odmah se vidi napredak kod drugog vozaca RB-a
Nego navikli smo da Merc lagano ide ove slobodne treninge i onda u kvala izdominiraju
Nego navikli smo da Merc lagano ide ove slobodne treninge i onda u kvala izdominiraju
Albon ima neke nove dijelove koje Verstapen nema.ronaldo99 je napisao/la:Znaci Albon dosao i odmah se vidi napredak kod drugog vozaca RB-a
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Znam da su bili...Chstal je napisao/la:Hamilton i Bottas bili na medium gumama. Dok su ova cetvorica bili na Soft.GracanicaAA je napisao/la:FP1![]()
![]()
1.Vettel
2. LeClerc
3. Verstapen
4. Albon
5. Bottas
6. Hamilton
Trebao bi Ferrari uzeti 1-2 ovdje u kvalifikacijama, ali ne znam kakav im je racepace.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nek budu sretni sa PPom, 1-2 im je previse.Captain4 je napisao/la:Trebao bi Ferrari uzeti 1-2 ovdje u kvalifikacijama, ali ne znam kakav im je racepace.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako se nešto ne usere biće 1-2. Samo je upitno jesu li sposobni to sačuvati tokom trke. Još izgleda da je kiša tokom idućeg vikenda u Monzi. Na stazi koja im perfektno odgovara.harden je napisao/la:Nek budu sretni sa PPom, 1-2 im je previse.Captain4 je napisao/la:Trebao bi Ferrari uzeti 1-2 ovdje u kvalifikacijama, ali ne znam kakav im je racepace.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ujebat ce oni nesto,ne sumnjam u njih 
Evo da se jos nekoliko puta ovako razvali Hamilton i imamo sampionat. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bolesna reakcija publike.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Sasvim normalna reakcija .....navijacka ..kao i u svim sportovima
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo mi je sumnjivo što Leclerc nije izlazio na stazu zadnjih 5 min a svi su bili na stazi osim njega. K'o da gledam da Ferrari ima neki problem sa njegovim bolidom. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.