FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samo ja ja i ja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samo ja ja i ja » 10 nov 2010, 21:40

ja što me anamo oni izbrisaše u sekundi. brzine majko moja. ko če dočekati delegaciju njanja koja će moliti za oproštaj. mora biti sve na nivou veliki uvijek praštaju malim močni nemočnim stariji mlađim i pametniji glupim. ekipa za doček mora biti u sastavu vahida čistatica mutat ekonom suljo turbo kosilica i fejzo prodavač košpa :mrgreen:
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 11 nov 2010, 00:05

madridista je napisao/la:Rutinska pobjeda nema šta, moram pohvaliti i naše današnje dresove. Ovi tamno plavi dresovi mi se fakat sviđaju. I još da pitam hoće li biti u klubu takvih dresova da se kupi (ovih tamno plavih) ili samo onih kakve je Buki prezentirao na press konferenciji???
imas dresove u klubu vec uzeti, 90KM gornji dio i sorc.
tamnoplavi legea i sa novim znakom. dobri dresovi.
uskoro ce i fan shop na stadionu biti otvoren pa moze se jos stagod kupit, a kad, to ne znam.

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 11 nov 2010, 00:20

Izjava Blekica izmedju ostalog:

Ima li izlaza iz novonastale situacije?

Mislim da jedini izlaz iz krize da u novoj Skupštini budu članovi FK Sarajevo, ljudi koji plaćaju članarinu. Njih je trenutno oko hiljadu. Naše ostavke trebaju da skrenu pozornost na stanje u klubu. I ja ću imati dosta toga reći na toj skupštini. Za kraj bih iskoristio priliku da se izvinim svim pravim navijačima Željezničara zbog pojedinih izjava. Trebaju shvatiti da sam bio izrevoltiran stavovima Uprave tima sa Grbavice.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 nov 2010, 00:29

zar pogan nije dala ostavku radi zdravstvenog stanja a ne skretanja paznje...joj sta im "covjek" radi, samo nek se vrati i neka ga sto duze :mrgreen:
a od pogani koja se stidi svog oca nam ne treba "izvinjenje"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 nov 2010, 10:11

Stole iz Bora je napisao/la: Nema izostanaka, svi su spremni i odmorni! Eto, sta jos da ti kazem .. ;)
Reci jos,koliko hocete golova da vam damo,s koliko razlike da vas pobijedimo? :lol:
Treci put castimo

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 11 nov 2010, 10:22

tatamata je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la: Nema izostanaka, svi su spremni i odmorni! Eto, sta jos da ti kazem .. ;)
Reci jos,koliko hocete golova da vam damo,s koliko razlike da vas pobijedimo? :lol:
sa -2 :D

@Megamon

hvala :D
treba nam jos igraca iz BiH

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 11 nov 2010, 10:23

tatamata je napisao/la:
Vec nas u startu degradirate......prvi znak straha......... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 nov 2010, 10:24

tatamata je napisao/la:
Ja sam od onih koji spadaju u grupu pesimista pa me i neces nesto zahebati ili isprovocirati ovim .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 nov 2010, 10:26

sekula je napisao/la: Vec nas u startu degradirate......prvi znak straha......... ;)
Ne boji se Borac nikoga,al postovanje protivnika je vec druga stvar.Ako cemo tako i Amar se nas "boji". ;)
Stole iz Bora je napisao/la: Ja sam od onih koji spadaju u grupu pesimista pa me i neces nesto zahebati ili isprovocirati ovim .. ;)
Pa ovo je dobronamjerna provokacija. ;)
Treci put castimo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 nov 2010, 10:30

tatamata je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam od onih koji spadaju u grupu pesimista pa me i neces nesto zahebati ili isprovocirati ovim .. ;)
Pa ovo je dobronamjerna provokacija. ;)
Hajd dobro.

Prerano ste poceli prozivati Dominikovica kao naseg 12-tog igraca a ni jednom niste spomenuli da je on mozda tu u subotu radi drugih ciljeva .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 11 nov 2010, 10:50

tatamata je napisao/la:
sekula je napisao/la: Vec nas u startu degradirate......prvi znak straha......... ;)
Ne boji se Borac nikoga,al postovanje protivnika je vec druga stvar.Ako cemo tako i Amar se nas "boji". ;)
Mozda.....iako mislim da je odlika svakog pravog stratega prebaciti pritisak na drugu stranu...... ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 11 nov 2010, 11:13

ellaxaz je napisao/la:1. FK. Željezničar 7
2. FK. Borac 6
3. NK. Široki Brijeg 4
4. NK. Travnik 3
5. FK: Sarajevo 3
6. NK. Zvijezda 0
7. FK. Leotar -1
8. FK. Olimpic -1
9. NK. Čelik -2
10. FK. Rudar P. -2
11. FK. Slavija -2
12. FK. Sloboda -4
13. FK. Velež -5
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Drina Z. -8
16. HŠK. Zrinjski -8
Po ovom pokazatelju dobro stojimo. Na kraju jesenjeg dijela prošle sezone smo imali +4, a na proljeće smo završili sa +16, što je bilo dovoljno za 1. mjesto.
Ovako je bilo poslije 12. kola, sada poslije 13. kola je ovako:

1. FK. Borac 9
2. FK. Željezničar 7
3. NK. Široki Brijeg 4
4. FK. Sarajevo 3
5. NK. Travnik 0
6. FK. Leotar -1
7. FK. Rudar P. -1
8. NK. Zvijezda -2
9. NK. Čelik -2
10. FK. Slavija -2
11. FK. Olimpic -3
12. FK. Sloboda -3
13. FK. Velež -5
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Drina Z. -8
16. HŠK. Zrinjski -8

Bitno je napomenuti, da ukoliko Željo i izgubi u Banja Luci, razlika po ovom pokazatelju, između Borca i Želje će ostati ista.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 nov 2010, 11:16

Amar se "boji" i Branitelja ako ćemo iskreno :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 nov 2010, 11:17

Jel neko uzimao ove nove dresove i kod koga se kupuju? Juce sam isao al oni sto sam ih pitao rekose da se ne prodaju, mada je Dino Pekic bio u Mostaru a on je mislim glavni za to.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 nov 2010, 11:24

Evo ga, neki dan napravljen i potpisan.. 8-) 8-) :lol: :D

slika

Pred nama je utakmica sezone i nadam se da cemo ostvariti pobjedu, kojom bi 100% na kraju osvojili titulu.
Sreca je vrlo bitan faktor u svemu, tako da, Boze pogledaj nas i daj' da pobjedimo, a ni slucajno ne dozvoli da nam se desi nesto slicno kao i u F.K. Sarajevo (mada je to tesko moguce).. :)

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 11 nov 2010, 11:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo ga, neki dan napravljen i potpisan.. 8-) 8-) :lol: :D

slika

Pred nama je utakmica sezone i nadam se da cemo ostvariti pobjedu, kojom bi 100% na kraju osvojili titulu.
Sreca je vrlo bitan faktor u svemu, tako da, Boze pogledaj nas i daj' da pobjedimo, a ni slucajno ne dozvoli da nam se desi nesto slicno kao i u F.K. Sarajevo (mada je to tesko moguce).. :)

FORZA ZELJO

Mene je samo strah da opet ne dodje dekret da se osnuje novi klub i da nam ne uzmu ponovo pola tima..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 nov 2010, 11:34

Bitno je napomenuti, da ukoliko Željo i izgubi u Banja Luci, razlika po ovom pokazatelju, između Borca i Želje će ostati ista.
Pa ljepse bi bilo da si napisao da ce se u slucaju Zeljine pobjede stvari drasticno promjeniti :D

Zeljo 10

Borac 6

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 11 nov 2010, 11:42

Neprilagodjen je napisao/la:
Pa ljepse bi bilo da si napisao da ce se u slucaju Zeljine pobjede stvari drasticno promjeniti :D

Zeljo 10

Borac 6
Ljepše jest al' o tome ćemo poslije ! :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 nov 2010, 11:42

Ma nabavice se dres :D , mada je sramota da treba štela za to. Taj dres mi treba za Željinog fana iz Australije, koji me preko FB. zamolio da mu nabavim i posaljem.Siguran sam da bi prodaja dresova bolje isla u dijaspori nego ovdje, kako zbog cijene tako i zbog nostalgije. Zar se strucnjaci iz marketinga ne mogu pobrinuti ili imaju previse obaveza oko sponzora. :x Al ocigledno da je veliki problem tako nesto organizovati, poslati ponude po Bosanskim klubovima u dijaspori i organizovati da ljudi kojima je Željo u srcu dobiju vrijedan suvenir

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 nov 2010, 11:42

ma dobice zeljo abd :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pablo11 i 14 gostiju.