Ovo sam napisao 28. jula. Od tada otkinuse bodove Mladosti, Celiku, danas i Sirokom Brijegu.Tristan je napisao/la:Nikad zanimljivija liga. Na kraju bi onaj sto bude 10. na tabeli mogao kasniti par bodova za Evropom.
Zvijezda 09 nije losa ekipa, promasili su i protiv Tuzle City i protiv Borca dosta sansi, vratice im se to negdje. Usrace se oni nekom u zivot.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma uopste nemaju losu ekipu, fina su ekipa. Uopste nisu vise toliko losi. Sieokom, Celiku nisu dali pobjedu, sto sigurno nesto znaci.Tristan je napisao/la:Ovo sam napisao 28. jula. Od tada otkinuse bodove Mladosti, Celiku, danas i Sirokom Brijegu.Tristan je napisao/la:Nikad zanimljivija liga. Na kraju bi onaj sto bude 10. na tabeli mogao kasniti par bodova za Evropom.
Zvijezda 09 nije losa ekipa, promasili su i protiv Tuzle City i protiv Borca dosta sansi, vratice im se to negdje. Usrace se oni nekom u zivot.
Borac su fino nadigrali, prstio sam tekmu, al manjak srece. Problem svakom sigurno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Velez definitivno ispada iz lige.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta ce ti kad ces opet otici nakon 30 minutaTekashi je napisao/la:Ima li streamova za derbi? Hvala
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ne znam sta se desava u Veležu...
Odlicna ekipa,odlicni uslovi u klubu, podrska Mostaraca,nevjerovatna RA i ovakvi rezultati...
Bio sam ubijedjen da ce Velež u PL igrati znacajnu ulogu, istina sve je ovo jos uvijek rano,ali stvarati deficit na samom pocetku ...
Uvijek mi je bio i bice drag klub, jednostavno izbacili su toliko fudbalskih legendi,toliko majstora zelenog terena da se sa njima po tom pitanju tesko može porediti bilo koja ekipa u PL i nakon tri godine tavorenja u 1.Ligi Federacije ovako los start nisu zaslužili...
Bio sam na Kosevu na onoj tekmi Sarajevo-Velež, kada se nebo otvorilo i zaista su me impresionirali igrom u prvom poluvremenu...
Dajte Rodjeni trgnite se malo i plijenite kao sto ste to uvijek radili...Sretno
Odlicna ekipa,odlicni uslovi u klubu, podrska Mostaraca,nevjerovatna RA i ovakvi rezultati...
Bio sam ubijedjen da ce Velež u PL igrati znacajnu ulogu, istina sve je ovo jos uvijek rano,ali stvarati deficit na samom pocetku ...
Uvijek mi je bio i bice drag klub, jednostavno izbacili su toliko fudbalskih legendi,toliko majstora zelenog terena da se sa njima po tom pitanju tesko može porediti bilo koja ekipa u PL i nakon tri godine tavorenja u 1.Ligi Federacije ovako los start nisu zaslužili...
Bio sam na Kosevu na onoj tekmi Sarajevo-Velež, kada se nebo otvorilo i zaista su me impresionirali igrom u prvom poluvremenu...
Miran radioaktivni.bhpremierliga12 je napisao/la:Sta ce ti kad ces opet otici nakon 30 minutaTekashi je napisao/la:Ima li streamova za derbi? Hvala
http://****/live/31-08-fk-zeljezn ... k-sarajevo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakva smo mi prcija od drzave

Ovi kvazi streameri se kace na jedan link

Ovi kvazi streameri se kace na jedan link
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
BH Telekom treba minirati. Tacka.
Zivim za dan kada ce Arena kupiti prava za Premijer Ligu.
Zivim za dan kada ce Arena kupiti prava za Premijer Ligu.
BHT
BH Telecom 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
GradKamena2
- Kontakt:
Hoceli se Milenko roknut ako izgubi od Slobode?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Cist faul Krpica kod drugog gola, lakat u glavu, cist faul.
- prisonbreak
- Kontakt:
Hej moj sudija, gura se Zeljkan opasno
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Pitarske podguzne muhe opet nesto govore? Tisina tamo!
Ja dok pratim tekstualni prijenos.

Naš problem je što istrošimo svu snagu u 45 minuta a ništa ne pokažemo za to. Najbolje je reko Musemić, trebali smo završiti utakmicu u 1. poluvremenu ali ne, primišmo 2. Ovih prvih 6 utakmica nije nas niko nadigrao, ali problem je što nismo ni mi nikoga drugog. Hvala na povjerenjuVanja8 je napisao/la:Ne znam sta se desava u Veležu...
Odlicna ekipa,odlicni uslovi u klubu, podrska Mostaraca,nevjerovatna RA i ovakvi rezultati...![]()
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Što bi reko morž, imaš rezultat, a ljudi te razvalili. Nema šta, vidi se da je željo svježiji, za pola koraka su uvijek prije do lopte. Strašni problemi na sredini, **** ga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- samoposteno
- Kontakt:
http://www.mojatv.ba/pay-per-view.htmlTekashi je napisao/la:Ima li streamova za derbi? Hvala
Mrssamoposteno je napisao/la:http://www.mojatv.ba/pay-per-view.htmlTekashi je napisao/la:Ima li streamova za derbi? Hvala
- samoposteno
- Kontakt:
Pola pive nije skupoTekashi je napisao/la:Mrssamoposteno je napisao/la:http://www.mojatv.ba/pay-per-view.htmlTekashi je napisao/la:Ima li streamova za derbi? Hvala
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Opasno, opasno navlacenje za Zelju, ovo se vise ne moze gledati, jadno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.