Andres je napisao/la:Marcelo , Ramos , Iker , Ronaldo , Higuain , Xabi , Maria bla bla bla ! sve 5 tim jelde ???
btw : To me ne zanima .... Nakon sto je jedan od vas rekao da sami sebe mozete jedino zasutavit na svim frontovima , ja sam odgovorio da vas svaka cvrsta ekipa poput Chelsea , Manche , Lyona , Barcu necu spominjat jer Barcu ne zaustavljate...
Previse se palite na ovom pocetku , Liga je tek pocela a vi niste imali provjeru , ako smatrate Atl Madrid provjeru onda se samo nadajte...Kada odete u goste Valenciji , Villarealu , Sevilli , Bilbaou, a nadigrate ih onda se imate cemu nadat, Nou Camp necu spominjat jer tu se nemate cemu nadat...
Gnjavatori/ce su osobe koje su, nakon što ih korisnik/ca doda na listu gnjavatora/ica, zadano ignorirane. Postovi gnjavatora/ica nisu u potpunosti prikazani. Slanje privatnih poruka im je, iako su na listi, i dalje, omogućeno. Administratore(ice)/Moderatore(ice) nije moguće dodati na listu gnjavatora/ica.
[Tvoji] Gnjavatori/ce:
Za brisanje korisničkog/ih imena s liste gnjavatora/ica, označi korisničko/a ime/na koje/a želiš izbrisati i klikni na Pošalji.
/
Dodaj gnjavatora(e)/icu(e):
Možeš dodati više korisničkih imena, svako u novi red.
e od sada če biti puno ljepše

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.