ASD je napisao/la:ASD je napisao/la:Jesu li Velići zvanično otišli?
Da li je Tandina i dalje u klubu?
Jos su tu. Vela trenira redovno koliko sam čuo sa njegove strane sve korektno za razliku od strane kluba....
ASD je napisao/la:ASD je napisao/la:Jesu li Velići zvanično otišli?
Da li je Tandina i dalje u klubu?
dime je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Posto ste mo bas simpatican klub, par vas zna da se javim uvijek lijepo na temu. Nekako mi nije pametan potez dovodjenke Ibre. Ne sto je los trener, Ibro je odlican, nego sto je u zadnke vrijeme otisao na zivcima, postao je dosta negativan, iako je pricao uvijek pozitivno u medijima cak i pretjerano. Zivio je snove s Velezom, sto nr znaci da nece s vama, ali se razocarao. Neke stvari i nisu za javnost, ali se istrosio ove 3 godine maksimalno. Uglavnom mac sa dvije ostrice. Moge biti za dlaku bolji, a moze i gori od Beganovica. Vama sretno svakako, simpaticna ekipa meni od kako ste se pojavili u prvoj ligi, uvijek pogledam prvo kako je Mladost igrala kad gledam rezultate
Bože kakve samo đubradi ima na ovom svijetu, ubij se jadniče.
shaman7 je napisao/la:dime je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Posto ste mo bas simpatican klub, par vas zna da se javim uvijek lijepo na temu. Nekako mi nije pametan potez dovodjenke Ibre. Ne sto je los trener, Ibro je odlican, nego sto je u zadnke vrijeme otisao na zivcima, postao je dosta negativan, iako je pricao uvijek pozitivno u medijima cak i pretjerano. Zivio je snove s Velezom, sto nr znaci da nece s vama, ali se razocarao. Neke stvari i nisu za javnost, ali se istrosio ove 3 godine maksimalno. Uglavnom mac sa dvije ostrice. Moge biti za dlaku bolji, a moze i gori od Beganovica. Vama sretno svakako, simpaticna ekipa meni od kako ste se pojavili u prvoj ligi, uvijek pogledam prvo kako je Mladost igrala kad gledam rezultate
Bože kakve samo đubradi ima na ovom svijetu, ubij se jadniče.
Nisi ti mene nista skontao
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je ovaj Fanimo cisto informativno pitam
FKMLADOSTDK je napisao/la:Nije problem izgubiti kada igraš borbeno. Danas su momci odigrali borbeno, a pri tome nisu zaslužili poraz. Jednostavno, nismo imali sreće i to je to. Da nam je igrao Fanimo bili bi još opasniji. Usput, jesu li papiri za njega završeni, kad ga možemo očekivati u ekipi?
Wolffire je napisao/la:Ocekivao sam samaranje a ono ekipa nikad borbenije. Svaka cast pojedinicma.
Isaku spomnik dici.
Hiros najbolja partija odkako igra za nas. Cesto sam ga osporavao i dalje mislim da ne moze on drzati sredinu ali danas pravo dobar.
Smajlagic dobar i jak. Iskoristit ga maksimalno.
AmarKako se samo hrvao i igrao. Steta sto nema igrace tipa Nane, Boje, Arezine ovaj mali bi bio samo takav dragulj.
I dalje u ekipi ima letvi. Ako se ne pojacamo sto prije bit ce nam ovo zadnja sezona u PL.
Amar124 je napisao/la:Wolffire je napisao/la:Ocekivao sam samaranje a ono ekipa nikad borbenije. Svaka cast pojedinicma.
Isaku spomnik dici.
Hiros najbolja partija odkako igra za nas. Cesto sam ga osporavao i dalje mislim da ne moze on drzati sredinu ali danas pravo dobar.
Smajlagic dobar i jak. Iskoristit ga maksimalno.
AmarKako se samo hrvao i igrao. Steta sto nema igrace tipa Nane, Boje, Arezine ovaj mali bi bio samo takav dragulj.
I dalje u ekipi ima letvi. Ako se ne pojacamo sto prije bit ce nam ovo zadnja sezona u PL.
Nisam uspio gledati utakmicu kako su ova NASA djeca igrala Begic Musija i Vehab?
L' Imperator je napisao/la:Dobra utakmica, niste zaslužili poraz! Mali Begić bi se mogao ustaliti u prvoj postavi, dragulj pravi!
Prošla sezona, najbolja u historiji kluba, ostvarilo se nekoliko finih transfera i umjesto da se nastavi sa takvim radom, još bolje i jače, što je uvijek dosad bila praksa, a ono suprotno sve, nikad gora situacija u klubu, izgleda.
Od jednog momka sam čuo da Mušija ima finansijskih problema i u firmi...
Šteta, jer tek su se velike stvari očekivale od vas i što se tiče infrastrukture i rezultata kluba.
prisonbreak je napisao/la:Horic
Wolffire je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Horic
?
prisonbreak je napisao/la:Wolffire je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Horic
?
Zuti karton u 90 minuti, ne igra protiv nas.isto uradio prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.