FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 21:11

Strauss je napisao/la:
Megamon je napisao/la:samo pojedinci zasluzuju bordo dres a to su Hamzic,Bane,Vucina,Hame i Avdic.
Ostali bi se prodali za sicu kao sto cete i vidjeti uskoro
Hame vas prvi napusta
Sve ti znaš a gdje ide i još znaš garant i cifru?Nek ide sretno mu bilo odlazili su i bolji a mi opstali i opet smo tu zbog silnih dušmana koji nas mrze a kako bi voljeli da nas nema a to je več naučna fantastika .Hame sretno gdje god otišao ili ostao ti si naše dijete samo bi mi bilo žao da sad odeš da ovi lopovi ne pokradu pare od transfera vjeruj mi volio bi rađe da ĐABA odeš.
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 nov 2010, 21:13

szaba igraci to je nebitno sad kad je zvaljak i kompanija tu medju njima zalizani i njegova familija!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 21:14

Megamon je napisao/la:
sekac je napisao/la:Megammon ti si moj brat ali nemoj da se ja i ti raspravljamo ja tvrdim da i Husref i sve stare legende spadaju u taj drugi dio igrača a za te iste igrače imaš moj POTPIS! E njima treba dati podršku a ne gamadi kako neko reče.Plako bi od muke kad vidim kako se bore po onom blatu a đubrad sjedi u toplom i kuje zavjeru protiv Zije i uprave (one neču ni da zovem upravom jer ih ne smatram istom).Neko če reči to im je posao ali je i posao gamadi da im obezbjedi uslove dostojne renomea jednog kluba kao što je Sarajevo a ne da se otimaju ko če klub više zavaliti i pokrasti.Razumijemo se mi dobro ali svi pokušavaju pa i Husref da sad ulove u mutnom zar nije dato prvu noć na sinfu da Mirza ide za sportskog ili za direktora,Fazlagić za predsjednika a da bi se raja umirila Husref za trenera e ja na to ne nasjedam taman da Murinja dovedu a ne Husrefa.A Husref nek se oglasi garant ga neko ili on lićno čita informiso o tome pa za mene je čutnja odobravanje nel pokaže tu veličinu o kojoj govoriš nikad mu nisam oprostio kad je sa proslave titule otišo iz Holiday Inna u ZVEZDU,toliko o njegovoj lojalnosti i odanosti klubu.
Husref se uopste ne bori za poziciju trenera u klubu ;)
Ali i ne odbija mogućnost!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 21:15

@sekac

Ne.vjeruj mi u ovakav klub nece sigurno doci.Ko je budala da se prihvati nesredjenog kluba?

Vjerujte mi da razmisljam dal' sad da idem na utakmici protiv Drine il' da ostanem kuci.Eto u kakvu su me poziciju dovela gamad :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 21:23

Megamon je napisao/la:@sekac

Ne.vjeruj mi u ovakav klub nece sigurno doci.Ko je budala da se prihvati nesredjenog kluba?

Vjerujte mi da razmisljam dal' sad da idem na utakmici protiv Drine il' da ostanem kuci.Eto u kakvu su me poziciju dovela gamad :evil:
Ne znam jesi li na sinfu hairlija ali to sam pročitao a pitat ču jarana Edu koji je varen i pečen sa njim pa ču ti reči.Info je bio da treba Jović preuzeti klub kao trener umjesto gamadi zalizane i da je bio u gradu taj dan kad je bio sastanak.Pa su đubrad saznala za to i skovala plan taj sa Husrefom gore sam naveo pazi nisam ja to rekao nego pročitao ali ja mislim poznavajuči magare(Fazlagića)da ima istine jer gamad je spremna na sve.A ti brate zajedno sa mnom da podršku damo našem klubu našem a ne njihovom i ako Bog da i možda već sa novim trenerom valjda če Prandeli podnijeti ostavku.
Sarajevo ljubavi moja!

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 10 nov 2010, 21:45

Jao ne mogu da vjerujem, pa niste valjda ispali iz KUP-a divovi.. :o :o :o
:oops:
:D :D :D :D :D
Hahahahahahahahahaahahahahahahah.. :lol: :lol:
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! :)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 21:46

Zeljovka je napisao/la:Jao ne mogu da vjerujem, pa niste valjda ispali iz KUP-a divovi.. :o :o :o
:oops:
:D :D :D :D :D
Hahahahahahahahahaahahahahahahah.. :lol: :lol:
Uh kako bih ti odgovorio al' ipak cu se ujesti za jezik!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 nov 2010, 21:51

Za stare igrace i neke od njih koje mozemo svrstati pod 'legende' treba napraviti neko posebno tijelo, neki savjet i to je to. Njima dati da upravljaju bilo cime je ravno katastrofi. Sve ovo sto nam se dogadja upravo je posljedica marifetluka nekih starih igraca i njihovih minderpuza. U ovom trenutku trebaju nam novi sposobni ljudi koji razumiju vrijeme i stanje u kojem se nalazimo i mi i sama drzava. Ti stari su nam unistili Resica, Gracica, evo sad i Blekica pa dosta je vise! Nema popustanja vise, skupstina se mora odrzati a BP mora ostati na pozicijama na kojima je sada. Pa naci ce se neki novi Blekic, nije problem ;)

P.S. zeljovka.... nemoj molim te, nije vakat :D

P.P.S. Svi na tekmu protiv Drine, obavezno! Da se druzimo, bice zanimljivo 8-)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 nov 2010, 22:06

Ima li izlaza iz novonastale situacije?

Mislim da jedini izlaz iz krize da u novoj Skupštini budu članovi FK Sarajevo, ljudi koji plaćaju članarinu. Njih je trenutno oko hiljadu. Naše ostavke trebaju da skrenu pozornost na stanje u klubu. I ja ću imati dosta toga reći na toj skupštini. Za kraj bih iskoristio priliku da se izvinim svim pravim navijačima Željezničara zbog pojedinih izjava. Trebaju shvatiti da sam bio izrevoltiran stavovima Uprave tima sa Grbavice.

;)

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 10 nov 2010, 22:11

Megamon je napisao/la: Vjerujte mi da razmisljam dal' sad da idem na utakmici protiv Drine il' da ostanem kuci.Eto u kakvu su me poziciju dovela gamad :evil:
takvi navijaci nam i ne trebaju... :evil: :evil: :evil:
Ne idem ni zbog Baljka, Alihodžica niti zbog nekih papaka, samo idem da gledam i navijam za svoj VOLJENI KLUB!!!

Iskreno ne zanima me ko je u upravi, jer ko` god da je, vi sa vašim glupim forumaskim pricama ne mozete nista promijeniti...

Drina, pa Vrapčići i idemo dalje dok se ima volje... ;)
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 22:17

Casual_Dobrila je napisao/la:
Megamon je napisao/la: Vjerujte mi da razmisljam dal' sad da idem na utakmici protiv Drine il' da ostanem kuci.Eto u kakvu su me poziciju dovela gamad :evil:
takvi navijaci nam i ne trebaju... :evil: :evil: :evil:
Ne idem ni zbog Baljka, Alihodžica niti zbog nekih papaka, samo idem da gledam i navijam za svoj VOLJENI KLUB!!!

Iskreno ne zanima me ko je u upravi, jer ko` god da je, vi sa vašim glupim forumaskim pricama ne mozete nista promijeniti...

Drina, pa Vrapčići i idemo dalje dok se ima volje... ;)
:roll:
A da se proglasi bojkot?
PS:Inace ja ti idem samo na utakmice kada mi pobjedjujemo,prvi remi i mene nema godinu na utakmici.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 nov 2010, 22:24

Ja sam čuo da je disciplinska komisija NS BiH Blekiću spremala nekakvu suspenziju zbog izjava i vrijeđanja navijača i uprave FK Željezničara i da je to jedan od razloga koji su uzburkali strasti u upravi FK Sarajeva.

Međutim nije moje niti većine nas koji se pojavljujemo na forumu da analiziramo ko je kako i gdje radio, jer sve i jedan od tih ljudi će reći da je on u pravu, a da su oni drugi lažovi. Boga pitaj kakvi su talovi u pitanju između tih glavešina...
"Istina je voda duboka." 8-)

Najbitnije je da HZ ostanu dosljedne moralnim i razumnim reakcijama i da paze na ponašanje svojih manje savjesnih članova, da ne naprave neku glupost...
Nama komšijama treba kvalitetan i jak rival, jer je kvalitetno rivalstvo FK Sarajeva i FK Željezničara jedan od važnijih segmenata za zdravu karmu voljenog nam grada.

P.S. Džakmić je primjer kako se bori za svoj klub, čestitam Vam na borbenosti po onoj oranici... Iskremo mislim da je onakav teren u Lištici bio zreo za odgađanje utakmice za 24 sata.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 nov 2010, 22:49

AYAN je napisao/la:Ja sam čuo da je disciplinska komisija NS BiH Blekiću spremala nekakvu suspenziju zbog izjava i vrijeđanja navijača i uprave FK Željezničara i da je to jedan od razloga koji su uzburkali strasti u upravi FK Sarajeva
Eto, ja vas molim da ne valjate vise ovakve gluposti. Mislim, nije ni u domenu bajki a kamoli sta drugo, a forum svakako ne sluzi za iznosenje bas svega sto se cuje ;) Ciste gluposti, vjeruj mi. ;) taj covjek je jedan od nas, svakodnevno je sa navijacima, razmislja kao 95% navijaca sa sjevera i oko toga fakat vise ne trebate bez veze nagadjati. Covjek nije dobrog zdravlja, ne moze podnijeti konstantne opstrukcije, nije navikao na to, ne zeli nikoga mlatiti jer sa pojedinima se moze samo tako (ko je bio u slicnoj situaciji jako dobro to moze razumjeti, a siguran sam da je dosta vas bilo i zna kako je) i odlucio je da se povuce sa te funkcije. Naravno, nece se povuci iz kluba. ;) Klub ce sa te pozicije voditi neko ko ima vece zivce od njega i to je to a iskreno se nadam da ce to opet biti neko iz BP, jer nam slijedi zestoka borba protiv uhljupa.

Uhhh, jedva cekam da vidim mirzino ljigavo lice u subotu 8-)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 22:58

UPS je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Ja sam čuo da je disciplinska komisija NS BiH Blekiću spremala nekakvu suspenziju zbog izjava i vrijeđanja navijača i uprave FK Željezničara i da je to jedan od razloga koji su uzburkali strasti u upravi FK Sarajeva
Eto, ja vas molim da ne valjate vise ovakve gluposti. Mislim, nije ni u domenu bajki a kamoli sta drugo, a forum svakako ne sluzi za iznosenje bas svega sto se cuje ;) Ciste gluposti, vjeruj mi. ;) taj covjek je jedan od nas, svakodnevno je sa navijacima, razmislja kao 95% navijaca sa sjevera i oko toga fakat vise ne trebate bez veze nagadjati. Covjek nije dobrog zdravlja, ne moze podnijeti konstantne opstrukcije, nije navikao na to, ne zeli nikoga mlatiti jer sa pojedinima se moze samo tako (ko je bio u slicnoj situaciji jako dobro to moze razumjeti, a siguran sam da je dosta vas bilo i zna kako je) i odlucio je da se povuce sa te funkcije. Naravno, nece se povuci iz kluba. ;) Klub ce sa te pozicije voditi neko ko ima vece zivce od njega i to je to a iskreno se nadam da ce to opet biti neko iz BP, jer nam slijedi zestoka borba protiv uhljupa.

Uhhh, jedva cekam da vidim mirzino ljigavo lice u subotu 8-)
nečeš ga vidjeti ako Bog da dat če ostavku! :D
Sarajevo ljubavi moja!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 nov 2010, 22:59

Ovi sto pisu da bi Husref mogao doci za trenera,od toga nema nista jer je Sarajevo i bas ti Alihodzici,Merdanovici,Qrci i palci duzni covjeku oko 30-tak hiljada km..Bio sam jednom u drustvu kad je Husref rekao da nema sanse da se vrati u Sarajevo dok su ti ljudi u klubu..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 nov 2010, 23:03

@Sekac, nece dati milion posto! Iako postoji velika sansa da uvali punca kao predsjednika, sebe ustolici kao direktora a kako bi navijace 'zadovoljio' vrati Husrefa ili dovede Jovica. Ubjedjen sam da se to nece dogoditi i da ce fakin ostati fakin do kraja i vaditi se na 'dobar plasman'!

Sokrat
Kontakt:

Post Postao/la Sokrat » 10 nov 2010, 23:14

Kad se samo sjetim,dosta vas je dizalo gospodina Bleka do zvijezda (potovo nakon one izjave da ebe zelju i manijake i bla bla ).A gledajte sada sta covjek uradi sa tima,Gracic je bio najbolji i najposteniji predsjednik kluba kakvog je sarajevo imalo a i kakvog nece vise imat !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 nov 2010, 23:29

Hajde nijaze bujrum u klub, nije problem. Evo, sto se mene tice ja se slazem sa tobom, ali ozbiljno ;)

:D

P.S. dobar je bio nijaz samo i njemu je mirza zabio noz u ledja

Sokrat
Kontakt:

Post Postao/la Sokrat » 10 nov 2010, 23:33

Ma to su sve mutljavine nevidjenje.covjek se nece vratit ima svoj tim i gura u kupu polako ka europi,pokazao je koliko je organizovan.U sarajevu je mutljavina nevidjena,ne zna se ko koga vara,pa sad ne smiju Mirzu otpustit jer covjek ima platu od 3000 i ako ga otpuste valja im otplacivat platu covjeku koji uopste ne radi vise u timu :D
Trebat ce dosta vremena da to sjede na svoje stvari,treba nac nekog postenjacinu,a to je u ovo vrijeme veoma tesko nac

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2010, 23:37

Ma kakav crni nijaz ba covjek doveo Hirosa i Rascica pravi bas europsku ekipu i za koju godinu ce nas i mali presisat.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”