Pomutilo ti se od tog taksiranja, odmori malo druzestaragarda je napisao/la: Pusti bolan ove gebelsovske...kakve 3200 crne....ukupno bilo oko 4500 od toga jedno 2000 TC i 2500 sloboda...a u slobodnom su pade jer mrze sve...sarajlije, podrinjce, izbjeglice, seljake sa kantona ..osim starih tuzlaka koji su sad u beljini
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat

Nije lose za klub bez navijaca

slogash je napisao/la:
Nije lose za klub bez navijaca

Daj ba druže bez uvrede al bule vam na tribini sjede 
Čestitke na pobjedi

Čestitke na pobjedi
J3bes takve navijace kad nemate 10 KM da platite ulaznicu. Pi*ke placenicke ! Jeb3ne sponzoruse.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klub bez navijaca ali sa puno glasaca.
Reko hin bObO da moraju doć dolOm na TušOnj inaće otkOz na mješOlici u Hooozu.Worm je napisao/la:Daj ba druže bez uvrede al bule vam na tribini sjede
Čestitke na pobjedi
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Fudbalska publika kaze, ko da su na veselje dosli.

-
- Kontakt:

Ako ovdje ima 2000 Sloginih onda po toj logici na A tribini ima 1000 Slobodnih navijaca

Cuj 2000 TC i 2500 Slobodinih

ne strahuje niko od TC u tom smislu. Postoji - po mom misljenju - odredjeni dio ljudi, Tuzlaka, koji ce otici sutra na stadion i pogledati tekmu TC, pogotovo dok je besplatnog ulaza na stadion. LJudi to gledaju na nacin da mogu dzaba pogledati neku tekmu premier lige uzivo, zasto da ne... Meni TC nije mrzak klub, predstavljaju moj grad, ali necu nikada moci za njih navijati kao Slobodu, a kamoli da me je strah da bi oni mogli uzeti primat u gradu.invincible1921 je napisao/la:Ja iskreno protiv ove Tuzle neam nista, jako zdrava prica bar sa igrackog kadra, da je vise takvih timova po drzavi.
Sto se ovog oko navijaca tice nisam bas upucen pa ne mogu o tom...ali mogu rec nesto drugo.
Dokle su Fukare i Sloboda dosli najbolje pokazuje da konkurenciju vide u teko osnovanom klubu...pa jbt zamisli samo da zeljo ili sarajevo strahjju od olimpika![]()
I jos nesto bez uvrede...puno se busata u prsa za nekoga ciji klub postoji 100 godina a nema trofeja i ciji klub dolazi iz jednog os najvecih gradova a ima kop od 30 ljudi....a taj grad navodno zivi za taj klub. Toliko.
Nece se formirati sigurno zadugo vremena nekakvo uporiste navijaca TC u Tuzli, barem ne u tom smislu da klub ima neke fanatike itd. da bi se to desilo, potrebno je dugo vremena, kontinuitet dobrih igara, poneki trofej, izlazak u evropu itd.
A to sto spominjes Olimpic, pa situacije nisu slicne osim sto imas paralelu starih klubova i novoosnovanog kluba. Zeljo i Sarajevo u kontinuitetu igraju dobro, osvajaju titule ili su u vrhu, dok se Sloboda izuzev sezone sa Azmirom pati i prezivljava zadnjih 20 godina. Zamisli da tako recimo Zeljo prezivljava, a da Nijaz napuca Olimpic pa da taj isti Olimpic uzme par titula, napravi nesto u evropi. Budi siguran da bi doslo vise navijaca na tekmu nego sto je sad to slucaj, pogotovo da je dzabe ulaz.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jugo komunisti,navijaci Slobode prijete navijacima Tuzle nasiljem.Jadni ste jugo balije.Pa ispast ce te iz lige a Tuzla ce Evropu igrati.Sta vise,ovo ksenifibicno i nasilnicko ponasanja navijaca Slobode pravi kontraefekat.Jedan dio Tuzĺaka bivsih navijaca Slobode vec navija za Tuzlu a posebno na TK dolazi do toga da Sloboda gubi ugled.Nazivati ljude lojavim,podrinjcima,seljacima,izbjeglicama,ismijavati bosnjacku zrtvu definitivno rusi ugled Slobode.I sam sam cijenio taj klub ali definitivno su mi se ogadili zbog svog primitivizma i ksenifobije.
Ko je jugokomunista pseto jedno nevaspitano ! Dok su Tuzlaci stali u odbranu grada i države šta ste vi radili ? Došli ste u ratu u Tuzlu gdje su vas svi primili. U mojoj kući je bili 20 izbjeglica ! I poslije rata umjesto da se vratite na svoje da ponovo budete većina u vašim selima i gradovima vi ste ostali u Tuzli i dan danas uživate u povlasticama koje ste imali kao izbjeglice ! Nemoj preko nacionalnih stvari praviti razliku pseto jedno neodgojeno nezahvalno ! Kao ti si veliki patriota što si napustio sve svoje i došao u moj grad , a ja što sam se borio za svoje primio te u najtežim trenutcima sam jugobalija ? Jel smrade jedan nezahvali061657451 je napisao/la:Jugo komunisti,navijaci Slobode prijete navijacima Tuzle nasiljem.Jadni ste jugo balije.Pa ispast ce te iz lige a Tuzla ce Evropu igrati.Sta vise,ovo ksenifibicno i nasilnicko ponasanja navijaca Slobode pravi kontraefekat.Jedan dio Tuzĺaka bivsih navijaca Slobode vec navija za Tuzlu a posebno na TK dolazi do toga da Sloboda gubi ugled.Nazivati ljude lojavim,podrinjcima,seljacima,izbjeglicama,ismijavati bosnjacku zrtvu definitivno rusi ugled Slobode.I sam sam cijenio taj klub ali definitivno su mi se ogadili zbog svog primitivizma i ksenifobije.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
Samo što je i Zenica bio Zenički klub.samoposteno je napisao/la: Ma znam ja i kod nas je bila Zenica bude djaba ulaz i svi opet navijaju za Celik cak i uza rodbina igraca Zenice
Slobodas je napisao/la:Ko je jugokomunista pseto jedno nevaspitano ! Dok su Tuzlaci stali u odbranu grada i države šta ste vi radili ? Došli ste u ratu u Tuzlu gdje su vas svi primili. U mojoj kući je bili 20 izbjeglica ! I poslije rata umjesto da se vratite na svoje da ponovo budete većina u vašim selima i gradovima vi ste ostali u Tuzli i dan danas uživate u povlasticama koje ste imali kao izbjeglice ! Nemoj preko nacionalnih stvari praviti razliku pseto jedno neodgojeno nezahvalno ! Kao ti si veliki patriota što si napustio sve svoje i došao u moj grad , a ja što sam se borio za svoje primio te u najtežim trenutcima sam jugobalija ? Jel smrade jedan nezahvali061657451 je napisao/la:Jugo komunisti,navijaci Slobode prijete navijacima Tuzle nasiljem.Jadni ste jugo balije.Pa ispast ce te iz lige a Tuzla ce Evropu igrati.Sta vise,ovo ksenifibicno i nasilnicko ponasanja navijaca Slobode pravi kontraefekat.Jedan dio Tuzĺaka bivsih navijaca Slobode vec navija za Tuzlu a posebno na TK dolazi do toga da Sloboda gubi ugled.Nazivati ljude lojavim,podrinjcima,seljacima,izbjeglicama,ismijavati bosnjacku zrtvu definitivno rusi ugled Slobode.I sam sam cijenio taj klub ali definitivno su mi se ogadili zbog svog primitivizma i ksenifobije.
Ne rezi, rezali ste sedam dana pa dobili po dupetu..Nismo napustili idiote ksenofobicni, protjerani smo,bar toliko znas, popaljeni i poruseni..Kad vas malo bolje pogledam i nema neke plaho razlike u odnosu na ove vlahe iz rs-a,zderete krmetinu, parite se sa krstašima, a ono sto vam naj bolje ide je negiranje Tuzle kao gradskog kluba, negiranje da je Simin Han dio Tuzle...Isto tako ovi iz rs negiraju postojanje drzave BiH i genocida....
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
-
- Kontakt:
Vracena vam je imovina tako da ste napustili. U tome i jeste problem vi ne mozete prihvatiti nacin zivota u Tuzli i svim silama hoćete da nesto mijenjate. Ne ide to tako care. Sta tebe briga kako mi zivimo u svom gradu i sta jedemo ako vam smeta vratite se na svoje u cemu je problem.Jadosao je napisao/la:Slobodas je napisao/la:Ko je jugokomunista pseto jedno nevaspitano ! Dok su Tuzlaci stali u odbranu grada i države šta ste vi radili ? Došli ste u ratu u Tuzlu gdje su vas svi primili. U mojoj kući je bili 20 izbjeglica ! I poslije rata umjesto da se vratite na svoje da ponovo budete većina u vašim selima i gradovima vi ste ostali u Tuzli i dan danas uživate u povlasticama koje ste imali kao izbjeglice ! Nemoj preko nacionalnih stvari praviti razliku pseto jedno neodgojeno nezahvalno ! Kao ti si veliki patriota što si napustio sve svoje i došao u moj grad , a ja što sam se borio za svoje primio te u najtežim trenutcima sam jugobalija ? Jel smrade jedan nezahvali061657451 je napisao/la:Jugo komunisti,navijaci Slobode prijete navijacima Tuzle nasiljem.Jadni ste jugo balije.Pa ispast ce te iz lige a Tuzla ce Evropu igrati.Sta vise,ovo ksenifibicno i nasilnicko ponasanja navijaca Slobode pravi kontraefekat.Jedan dio Tuzĺaka bivsih navijaca Slobode vec navija za Tuzlu a posebno na TK dolazi do toga da Sloboda gubi ugled.Nazivati ljude lojavim,podrinjcima,seljacima,izbjeglicama,ismijavati bosnjacku zrtvu definitivno rusi ugled Slobode.I sam sam cijenio taj klub ali definitivno su mi se ogadili zbog svog primitivizma i ksenifobije.
Ne rezi, rezali ste sedam dana pa dobili po dupetu..Nismo napustili idiote ksenofobicni, protjerani smo,bar toliko znas, popaljeni i poruseni..Kad vas malo bolje pogledam i nema neke plaho razlike u odnosu na ove vlahe iz rs-a,zderete krmetinu, parite se sa krstašima, a ono sto vam naj bolje ide je negiranje Tuzle kao gradskog kluba, negiranje da je Simin Han dio Tuzle...Isto tako ovi iz rs negiraju postojanje drzave BiH i genocida....
Nego ste sljegli protjetali vas sa jednim tenkom a iz Tuzle nazad vas ne bi mogli protjerati sa 10. A samo laprdate protiv ljudi i grada koji vas je prihvatio kada je bilo najteže i u kojem zivite i radite.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Parili ti krstasi svu zensku familiju.. idi vrati se u svoje selo, sad mozes i moglo se do sad milion puta vratit al zasto bi se vratio i pjesacio do prvog super marketa pola dana kad u tuzli imas sve da uzivas.. i opet ti tuzlaci ne valjaju govedo jedno ograniceno.Jadosao je napisao/la:[
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Seljacino raspala mars odakle si i došaoJadosao je napisao/la: Ne rezi, rezali ste sedam dana pa dobili po dupetu..Nismo napustili idiote ksenofobicni, protjerani smo,bar toliko znas, popaljeni i poruseni..Kad vas malo bolje pogledam i nema neke plaho razlike u odnosu na ove vlahe iz rs-a,zderete krmetinu, parite se sa krstašima, a ono sto vam naj bolje ide je negiranje Tuzle kao gradskog kluba, negiranje da je Simin Han dio Tuzle...Isto tako ovi iz rs negiraju postojanje drzave BiH i genocida....

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ne rezi, rezali ste sedam dana pa dobili po dupetu..Nismo napustili idiote ksenofobicni, protjerani smo,bar toliko znas, popaljeni i poruseni..Kad vas malo bolje pogledam i nema neke plaho razlike u odnosu na ove vlahe iz rs-a,zderete krmetinu, parite se sa krstašima, a ono sto vam naj bolje ide je negiranje Tuzle kao gradskog kluba, negiranje da je Simin Han dio Tuzle...Isto tako ovi iz rs negiraju postojanje drzave BiH i genocida....[/quote][/quote][/quote]
Vracena vam je imovina tako da ste napustili. U tome i jeste problem vi ne mozete prihvatiti nacin zivota u Tuzli i svim silama hoćete da nesto mijenjate. Ne ide to tako care. Sta tebe briga kako mi zivimo u svom gradu i sta jedemo ako vam smeta vratite se na svoje u cemu je problem.
Nego ste sljegli protjetali vas sa jednim tenkom a iz Tuzle nazad vas ne bi mogli protjerati sa 10. A samo laprdate protiv ljudi i grada koji vas je prihvatio kada je bilo najteže i u kojem zivite i radite.[/quot
Zivi ti i ostali kako god hocete,ali nećete meni odredjivati kako cu zivjeti, gdje cu zivjeti i za koga navijati...Mozda je tebi Sloboda svetinja, meni nije..Sama tvoja konstatacija kako smo protjerani sa jednim tenkom govori sve o tebi, nebih vise ulazio u diskusiju o ratu i ratnim desavanjima, plitak si ( ograničen, zaslijepljen) ..Ja sam kupio u Tuzli kucu, nije mi niko poklonio,i ne ja veliki broj ljudi je kupio, napravio...O svojoj imovini i mjestu stanovanja mi odlucujemo..Tuzli neizmjerna hvala za svu dobrotu koju je meni licno dala, koju cu ja da pamtim i cijenim i svojoj djeci da prenosim...Al navijacu za ono sto se meni svidja.
Vracena vam je imovina tako da ste napustili. U tome i jeste problem vi ne mozete prihvatiti nacin zivota u Tuzli i svim silama hoćete da nesto mijenjate. Ne ide to tako care. Sta tebe briga kako mi zivimo u svom gradu i sta jedemo ako vam smeta vratite se na svoje u cemu je problem.
Nego ste sljegli protjetali vas sa jednim tenkom a iz Tuzle nazad vas ne bi mogli protjerati sa 10. A samo laprdate protiv ljudi i grada koji vas je prihvatio kada je bilo najteže i u kojem zivite i radite.[/quot
Zivi ti i ostali kako god hocete,ali nećete meni odredjivati kako cu zivjeti, gdje cu zivjeti i za koga navijati...Mozda je tebi Sloboda svetinja, meni nije..Sama tvoja konstatacija kako smo protjerani sa jednim tenkom govori sve o tebi, nebih vise ulazio u diskusiju o ratu i ratnim desavanjima, plitak si ( ograničen, zaslijepljen) ..Ja sam kupio u Tuzli kucu, nije mi niko poklonio,i ne ja veliki broj ljudi je kupio, napravio...O svojoj imovini i mjestu stanovanja mi odlucujemo..Tuzli neizmjerna hvala za svu dobrotu koju je meni licno dala, koju cu ja da pamtim i cijenim i svojoj djeci da prenosim...Al navijacu za ono sto se meni svidja.
Ja vas ne mrzim, nisam tako odgojen, nek ste zivi i zdravi, nek Sloboda osvoji sve sto se osvojiti moze, ali meni nije svetinja.Madal je napisao/la:Seljacino raspala mars odakle si i došaoJadosao je napisao/la: Ne rezi, rezali ste sedam dana pa dobili po dupetu..Nismo napustili idiote ksenofobicni, protjerani smo,bar toliko znas, popaljeni i poruseni..Kad vas malo bolje pogledam i nema neke plaho razlike u odnosu na ove vlahe iz rs-a,zderete krmetinu, parite se sa krstašima, a ono sto vam naj bolje ide je negiranje Tuzle kao gradskog kluba, negiranje da je Simin Han dio Tuzle...Isto tako ovi iz rs negiraju postojanje drzave BiH i genocida....Više vas od četnika mrzim
Zato vas i ne volimo. Jer vam smetaju neke tercijarne stvari a i **** ste krezave seljačine. Barem ti.Jadosao je napisao/la:
Tuzla nije gradski klub, Simin Han je selo pored Tuzle.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.