Sport i TV
Re: Sport i TV
10 kanala ne prenose Brazil ni Australiju al zato ima snimak Rusije, isti Judo na dva kanala, snimak bickilizma. Idite u pm.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
prenose zato Dominikansku RepublikuHeller je napisao/la:10 kanala ne prenose Brazil ni Australiju al zato ima snimak Rusije, isti Judo na dva kanala, snimak bickilizma. Idite u pm.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To su dvije najzanimljivije utakmice dana. Ali eto imamo Dominikansku i Jordanlegenda reala je napisao/la:prenose zato Dominikansku RepublikuHeller je napisao/la:10 kanala ne prenose Brazil ni Australiju al zato ima snimak Rusije, isti Judo na dva kanala, snimak bickilizma. Idite u pm.
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
strasna tekma Kanada-Australija gledam na SK 1 HRHeller je napisao/la:To su dvije najzanimljivije utakmice dana. Ali eto imamo Dominikansku i Jordanlegenda reala je napisao/la:prenose zato Dominikansku RepublikuHeller je napisao/la:10 kanala ne prenose Brazil ni Australiju al zato ima snimak Rusije, isti Judo na dva kanala, snimak bickilizma. Idite u pm.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema to na Mojoj TV samo Srbovi.
Nullius in verba
Moram primjetiti da je slika fosta kvalitetnija na Areni nego na SK.
Nullius in verba
Jesi vidio sto su produzili jos mjesec one otkljucen kanale?akisarajevo92 je napisao/la:kakvo pljuvanje po Telemachu jer su im napokon pustili kanale na MojaTV
zanemaricemo da je SK = Telemach

Ja prije dva dana produzio ugovor. I pitam ima li kakvih dodatnih pogodnosti, vidim BHT uvodi SKove. Kaze kako da ne, Arenu mi ubacili u paket tako da je ne moram dodatno placati, i HBO.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Heller je napisao/la:Moram primjetiti da je slika fosta kvalitetnija na Areni nego na SK.
I to je baš vidljiva razlika u kvaliteti. Da bi paket bio potpun fali SK1 Hr (ostali se mijenjaju audio) i SKHDHeller je napisao/la:Nema to na Mojoj TV samo Srbovi.
Znas kako bi ja to objasnio, motor od golfa 6 ubacen u golfa 2. Previse si limitiran bez eon boxa ili nekog slicnog kojeg bh telecom mora ubacittm01hzne je napisao/la:Heller je napisao/la:Moram primjetiti da je slika fosta kvalitetnija na Areni nego na SK.I to je baš vidljiva razlika u kvaliteti. Da bi paket bio potpun fali SK1 Hr (ostali se mijenjaju audio) i SKHDHeller je napisao/la:Nema to na Mojoj TV samo Srbovi.
Max Allegri
Nema to veze s tim. Kako Fox ili Arena mogu imati kvalitetnu i oštru sliku a SK ko da je preko antene.Mig_Mig je napisao/la:Znas kako bi ja to objasnio, motor od golfa 6 ubacen u golfa 2. Previse si limitiran bez eon boxa ili nekog slicnog kojeg bh telecom mora ubacittm01hzne je napisao/la:Heller je napisao/la:Moram primjetiti da je slika fosta kvalitetnija na Areni nego na SK.I to je baš vidljiva razlika u kvaliteti. Da bi paket bio potpun fali SK1 Hr (ostali se mijenjaju audio) i SKHDHeller je napisao/la:Nema to na Mojoj TV samo Srbovi.
Nullius in verba
Šteta što nema Sport kluba HD, na njemu bude dosta dobrih utakmica. Ima li kakva šansa da i ovo uvedu naknadno?
I ima li kakve sanse da uvedu HD paketPoligon10 je napisao/la:Šteta što nema Sport kluba HD, na njemu bude dosta dobrih utakmica. Ima li kakva šansa da i ovo uvedu naknadno?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jesul srpski i8l hrvatski komentatori? Mogli su nam ubacit da biramo vala 

Pa ima promjena zvuka, samo nema SK HR.Mig_Mig je napisao/la:Citat je vise bio na ovaj dio srbova i promjene audio dijela.
Svugdje osim keca.MElloo je napisao/la:Jesul srpski i8l hrvatski komentatori? Mogli su nam ubacit da biramo vala
Nullius in verba
Sta stvarno se moze mjenjat?Heller je napisao/la:Pa ima promjena zvuka, samo nema SK HR.Mig_Mig je napisao/la:Citat je vise bio na ovaj dio srbova i promjene audio dijela.
Svugdje osim keca.MElloo je napisao/la:Jesul srpski i8l hrvatski komentatori? Mogli su nam ubacit da biramo vala

Razocaran sam sto se ne mogu vracat stvari

Ne bi da zvučim kao oglas za narandžaste ali ova Moja TV postaje najbolji paket za sport. Da im je još Sky Sports News ubaciti (imaju obični Sky News) mogao bi 24/7 gledati fudbal.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
I mene sve to zanima.Clutch je napisao/la:I ima li kakve sanse da uvedu HD paketPoligon10 je napisao/la:Šteta što nema Sport kluba HD, na njemu bude dosta dobrih utakmica. Ima li kakva šansa da i ovo uvedu naknadno?

Još da izbace sve Pinkove, ubace Brazzers, Hustel, Dorcel i bila bi bombonica.Kulesza je napisao/la:Ne bi da zvučim kao oglas za narandžaste ali ova Moja TV postaje najbolji paket za sport. Da im je još Sky Sports News ubaciti (imaju obični Sky News) mogao bi 24/7 gledati fudbal.
Nullius in verba
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ima li još neko problem sa SK1 na Moja TV? Crnilo, nema ništa. Ostali svi ok.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.