pa jbg van sam razuma i ja nakon 5 komadaSarajevoJeBordo je napisao/la: Druže, ovo što si ti naveo kao njegove greške je van zdravog razuma. Ne znam o čemu pričaš.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa jbg van sam razuma i ja nakon 5 komadaSarajevoJeBordo je napisao/la: Druže, ovo što si ti naveo kao njegove greške je van zdravog razuma. Ne znam o čemu pričaš.
ledesma je napisao/la:
Druze, mi boljeg nemamo, jednostavno bi bilo s boljeg na losijeg da ne znam ko dođe. Ako ce vas to nahraniti sto on preuzme krivicu na sebe onda nek svaku tekmu i kad pobjedi kaze ja sam za ovo zasluzan ili kad izgubi isto kaze.
Apsolutno se slažem. Ali čisto da ne brkamo termine i da ne bi bilo zabune - "trebamo svi stati uz naše Sarajevo" nije ekvivalnet tvrdnji "trebamo svi stati uz našeg Husrefa". Ne kažem da čovjeku sada treba dati nogu, ali.. Za razmisliti je u najmanju ruku.Trebamo svi stati uz nase Sarajevo i jos jace krenuti poslije pauze. Vjerujem da ce nam ovaj poraz dobro doci i da ce momci izginuti na terenu kao i prosle godine sve do kraja.
Smeta mi kod njega što ga u jednoj postavci Široki počisti sa terena i on tu istu postavku izvede i Želji, a bio je počeo ličiti na trenera u ovoj sezoni. Jesi zadovoljan odgovorom?ledesma je napisao/la:Ako ti je Husref karo zenu ili djevojku onda to rijesi s njim u cet'ri oka. Tebi ocigledno nesto smeta kod njega.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kamuflirani, jesil to ti?ledesma je napisao/la:Braco ne zaboravite!
Nema potrebe da nesto tako glupo izjavljujes.
Tatar je jutros objavio story "kao so na živu ranu". Ostali se ne javljaju, ni traga ni glasa.ado-hz je napisao/la:Pitam se kako je ovo palo igracima???
Meni udarilo u glavu od sinoc ne mogu sebi doci. Kako oni dolaze sebi i zaboravljaju ovu bruku nek mi kazu da i sebi olaksam muke.
Sta rade da ovo izbiju iz glave i misli???
Sam je otisao covjek zbog prevelikih obaveza ,ne znam odakle samo takve lazi iznosite i zbog cega na nebitnom forumu ?Zip je napisao/la:Kome da dovodis, osobi zbog koje je najbolji kondicioni otisao, pricalo se ovde o tome?
Kakav bi ti sastav izveo juče od ovih 18 preživjelih do sada na koje si mogao računati, a od tih 18 su dva bila polumrtva.SarajevoJeBordo je napisao/la:Smeta mi kod njega što ga u jednoj postavci Široki počisti sa terena i on tu istu postavku izvede i Želji, a bio je počeo ličiti na trenera u ovoj sezoni. Jesi zadovoljan odgovorom?
Da bas, njih dvojica su definitivno pokazali da nemaju kapacitet koji nam je potreban. Za Dokanovica jos ima sanse, a i Kurdic obecava, mozda treba probati sa njim na mjestu dmf-a ako nista ima snage i robusnosti.LegendKiller je napisao/la:Zadnji vezni nije doveden jer se željelo dati šansu akademcima da pokažu koliko mogu prije svega Mustafic jer je to njegova pozicija. Mustaficu je ovo treća sezona u prvom timu, odigrao je dosta utakmica, ovo mu je bila prilika da se pokaže. Očito da dečko nije kvalitet za nešto više. Ovo mu je već 5-6 derbi kako je tu, igrao je derbije za mlađe kategorije zna kako stvari stoje, tako da mladost, neiskustvo, atmosferu možemo isključiti kao razloge loše igre. Dečko nije za nešto više, zvijezda, čelik, krupa su ekipe u kojima bi mogao igrati. Slična je situacija i sa Sabanovicem. Valjda će Đokanovic skontati neke stvari i izdići se iznad ove dvojice.
! ! !joker90 je napisao/la:Ja ne želim da Husref sada ode, nego da bude jednom insan i preuzme odgovornost. Da kaže moj je poraz, kao što je znao direktno mlade igrače imenom izdvojiti za poraze, da tako kaže ovo je bruka u režiji mene, Husrefa Musemića. I neka ne ide nigdje, nego neka ispravlja ovo sad kako zna i umije. Titula ne smije doći u pitanje! Svi zajedno nakon pauze, pamet u glavu i neka svi znaju da je Sarajevo na prvom mjestu, pa onda svi ostali, uključujući i mene i sve nas ovdje.
Brate do 5 nisam zaspao sinoc, sreca oa ne primismo jos koji cijelu bi noc presjedioado-hz je napisao/la:Pitam se kako je ovo palo igracima???
Meni udarilo u glavu od sinoc ne mogu sebi doci. Kako oni dolaze sebi i zaboravljaju ovu bruku nek mi kazu da i sebi olaksam muke.
Sta rade da ovo izbiju iz glave i misli???
First take care of headfera je napisao/la:Brate do 5 nisam zaspao sinoc, sreca oa ne primismo jos koji cijelu bi noc presjedioado-hz je napisao/la:Pitam se kako je ovo palo igracima???
Sta rade da ovo izbiju iz glave i misli???![]()
Jutros opet neraspolozenje, ljubomoran sam na ove sto su se vec prešaltali na pozitivu.
Jbg vecini igraca je ovo utakmica kao i svaka druga u tome je razlika.
Husref je otjerao jelaskovica 100 POSTO tacna informacija iz usta jelaskovica kakve crne obaveze covjek dao plan priprema husref poderao sve to ovaj otisaoVratiloSeZlo je napisao/la:Sam je otisao covjek zbog prevelikih obaveza ,ne znam odakle samo takve lazi iznosite i zbog cega na nebitnom forumu ?Zip je napisao/la:Kome da dovodis, osobi zbog koje je najbolji kondicioni otisao, pricalo se ovde o tome?