FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 01 sep 2019, 13:03

SarajevoJeBordo je napisao/la: Druže, ovo što si ti naveo kao njegove greške je van zdravog razuma. Ne znam o čemu pričaš.
pa jbg van sam razuma i ja nakon 5 komada
:(
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PovratakPaprike
Kontakt:

Post Postao/la PovratakPaprike » 01 sep 2019, 13:05

ledesma je napisao/la:
Druze, mi boljeg nemamo, jednostavno bi bilo s boljeg na losijeg da ne znam ko dođe. Ako ce vas to nahraniti sto on preuzme krivicu na sebe onda nek svaku tekmu i kad pobjedi kaze ja sam za ovo zasluzan ili kad izgubi isto kaze.

Pa brate, nisu tu ni ledesma ni PovratakPaprike da odlučuju ima li boljeg ili nema, tu je struka. Ne znam znaš li za situaciju kad je Juventus odyebo Contea i kad je došao Allegri. 99% navijača Juventusa je bilo ljuto, nisu vjerovali Allegriju i mislili su da je Conte nenadyebiv. Ispostavilo se da je Allegri bio upgrade i to baš dobar upgrade...
Trebamo svi stati uz nase Sarajevo i jos jace krenuti poslije pauze. Vjerujem da ce nam ovaj poraz dobro doci i da ce momci izginuti na terenu kao i prosle godine sve do kraja.
Apsolutno se slažem. Ali čisto da ne brkamo termine i da ne bi bilo zabune - "trebamo svi stati uz naše Sarajevo" nije ekvivalnet tvrdnji "trebamo svi stati uz našeg Husrefa". Ne kažem da čovjeku sada treba dati nogu, ali.. Za razmisliti je u najmanju ruku.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 sep 2019, 13:14

Pitam se kako je ovo palo igracima???
Meni udarilo u glavu od sinoc ne mogu sebi doci. Kako oni dolaze sebi i zaboravljaju ovu bruku nek mi kazu da i sebi olaksam muke.
Sta rade da ovo izbiju iz glave i misli???

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 sep 2019, 13:15

ledesma je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Braco ne zaboravite!

Kamuflirani, jesil to ti?
Ako ti je Husref karo zenu ili djevojku onda to rijesi s njim u cet'ri oka. Tebi ocigledno nesto smeta kod njega.

Nema potrebe da nesto tako glupo izjavljujes.
Smeta mi kod njega što ga u jednoj postavci Široki počisti sa terena i on tu istu postavku izvede i Želji, a bio je počeo ličiti na trenera u ovoj sezoni. Jesi zadovoljan odgovorom?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 01 sep 2019, 13:16

Fule ima Itekako, ali sad sve otvaraju vrata laznim profilima i svim onim koji zele jos da unesu veci nemir!
Sad ce biti rusi sve, pa mora doci do nekog velikog pada
A nama dolazi u najgore moguce vrijeme, jedan Grad jedan Klub, ja vjerujem da dolazi aBd samaranje, a onda
vratiti sa kamatom, pa ce mo onda napraviti rezime!
A NE SAD RUSITI I SVE PALITI
Ljubi vas brat pitar samo mudro

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 sep 2019, 13:27

ado-hz je napisao/la:Pitam se kako je ovo palo igracima???
Meni udarilo u glavu od sinoc ne mogu sebi doci. Kako oni dolaze sebi i zaboravljaju ovu bruku nek mi kazu da i sebi olaksam muke.
Tatar je jutros objavio story "kao so na živu ranu". Ostali se ne javljaju, ni traga ni glasa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 sep 2019, 13:31

Zadnji vezni nije doveden jer se željelo dati šansu akademcima da pokažu koliko mogu prije svega Mustafic jer je to njegova pozicija. Mustaficu je ovo treća sezona u prvom timu, odigrao je dosta utakmica, ovo mu je bila prilika da se pokaže. Očito da dečko nije kvalitet za nešto više. Ovo mu je već 5-6 derbi kako je tu, igrao je derbije za mlađe kategorije zna kako stvari stoje, tako da mladost, neiskustvo, atmosferu možemo isključiti kao razloge loše igre. Dečko nije za nešto više, zvijezda, čelik, krupa su ekipe u kojima bi mogao igrati. Slična je situacija i sa Sabanovicem. Valjda će Đokanovic skontati neke stvari i izdići se iznad ove dvojice.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 01 sep 2019, 13:32

Zip je napisao/la:Kome da dovodis, osobi zbog koje je najbolji kondicioni otisao, pricalo se ovde o tome?
Sam je otisao covjek zbog prevelikih obaveza ,ne znam odakle samo takve lazi iznosite i zbog cega na nebitnom forumu ?

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 01 sep 2019, 13:32

Gledam sad objavu krpica kaze najdraza mu pobjeda u zivotu, **** on mater sebi picka jedna prodana, **** mu osim mrtve !!!! :puke:
04.10.2009 !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 sep 2019, 13:34

SarajevoJeBordo je napisao/la:Smeta mi kod njega što ga u jednoj postavci Široki počisti sa terena i on tu istu postavku izvede i Želji, a bio je počeo ličiti na trenera u ovoj sezoni. Jesi zadovoljan odgovorom?
Kakav bi ti sastav izveo juče od ovih 18 preživjelih do sada na koje si mogao računati, a od tih 18 su dva bila polumrtva.

Ja sam svjestan činjenice da smo bili hendikepirani i umorni. Svjestan sam da je teško bilo sklopiti 11 igrača koji će izvući dobar rezultat.

Ja krivim Husrefa zbog ove situacije, krivim i Emira, krivim ga zbog taktike i zbog izmjene Šabanović - Đokanović. Moglo je manje, bezbolnije, mogli smo manje srljati, ali nismo, na dušu Husrefu i ostalim.

Ja bi sinoć ovako:
Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Gavrić, Hebibović, Ahmetović, Milanović, Handzic.

Očito Hodžić nije spreman, Velkoski jedva hoda od umora, Hebibović nije mogao odigrat cijelu utakmicu. Sve su to dodatni problemi pored milion drugih.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 01 sep 2019, 13:34

zlatan nalic :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 sep 2019, 13:35

LegendKiller je napisao/la:Zadnji vezni nije doveden jer se željelo dati šansu akademcima da pokažu koliko mogu prije svega Mustafic jer je to njegova pozicija. Mustaficu je ovo treća sezona u prvom timu, odigrao je dosta utakmica, ovo mu je bila prilika da se pokaže. Očito da dečko nije kvalitet za nešto više. Ovo mu je već 5-6 derbi kako je tu, igrao je derbije za mlađe kategorije zna kako stvari stoje, tako da mladost, neiskustvo, atmosferu možemo isključiti kao razloge loše igre. Dečko nije za nešto više, zvijezda, čelik, krupa su ekipe u kojima bi mogao igrati. Slična je situacija i sa Sabanovicem. Valjda će Đokanovic skontati neke stvari i izdići se iznad ove dvojice.
Da bas, njih dvojica su definitivno pokazali da nemaju kapacitet koji nam je potreban. Za Dokanovica jos ima sanse, a i Kurdic obecava, mozda treba probati sa njim na mjestu dmf-a ako nista ima snage i robusnosti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 sep 2019, 13:35

joker90 je napisao/la:Ja ne želim da Husref sada ode, nego da bude jednom insan i preuzme odgovornost. Da kaže moj je poraz, kao što je znao direktno mlade igrače imenom izdvojiti za poraze, da tako kaže ovo je bruka u režiji mene, Husrefa Musemića. I neka ne ide nigdje, nego neka ispravlja ovo sad kako zna i umije. Titula ne smije doći u pitanje! Svi zajedno nakon pauze, pamet u glavu i neka svi znaju da je Sarajevo na prvom mjestu, pa onda svi ostali, uključujući i mene i sve nas ovdje.
! ! !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 sep 2019, 13:37

Ahmetovic

Milanovic Hebibovic

Djokanovic Gavric
Kurdic

Letic Lazic Serbecic Hodzic

Kovacevic

Lako je pametovati poslije tekme al hajd kad nemamo nista pametnije da pricamo da palamudimo onda. Mislim da bi ovaj sastav bolje odigrao derbi.
Ako znas da ti je ekipa umorna i da ne mogu da hodati, samoubistvo je uci sa dva napadaca (sidrasa) u derbi. Nikakve koristi od njih nemas, umorni, spori.
Hare je bio totalni promasaj sinoc jer je bio beskoristan. Ostavili smo im rupu u sredini jer Hare nit je mogao ganjati njihovu sredinu nit je mogao bilo sta. Trebao nam je tu brz igrac koji ce da stvara pritisak na njihovu sredinu a samim tim i zadnju liniju. Mi to sinoc nismo imali i Merso I Hare su bili samo nijemi posmatraci. Morao si imati zadnjeg veznog onog kojeg zovu osigurac koji stoji iza tvoje srednje linije terena. Za tu poziciju sinoc bi bio idealan Adukor, meni nikad ne prezaljen igrac.
Djokanovica bih stavio uvijek prije Mustafica jer je brz, okretniji, bolji sa loptom i po meni cini mi se ima vise muda da iznese lotpu, bolja, brza i pametnija rjesenja. Mustafic mi je trom i spor, sto smo vidjeli i sinoc kad ne zna sta da uradi sa loptom kad ga napadnu dva protivnicka igraca.
Trebao si sinoc ici na destrukciju igre, usporiti njihovu igru, pokusati nametnuti nasu neku igru, a ne upustistiti se i ganjati tako umoran njihove igrace.
Previse smo visoko izasli, bez sredine terena koja nije postojala sinoc, bez ovog zadnjeg veznog osiguraca koji ce tu da bude u slucaju da ti probiju vezni red, sto se sinoc desavala x-puta.
Nadam se da smo izvukli neke pouke od sinoc.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 sep 2019, 13:38

Kakva je ono filozofija govana? Mali pored terena svake dvije minute ubacivao drugu loptu u teren.. yebem mu mater retardiranu..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 sep 2019, 13:39

Brate do 5 nisam zaspao sinoc, sreca oa ne primismo jos koji cijelu bi noc presjedio :-)
Jutros opet neraspolozenje, ljubomoran sam na ove sto su se vec prešaltali na pozitivu.
Jbg vecini igraca je ovo utakmica kao i svaka druga u tome je razlika.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 sep 2019, 13:40

fera je napisao/la:
Brate do 5 nisam zaspao sinoc, sreca oa ne primismo jos koji cijelu bi noc presjedio :-)
Jutros opet neraspolozenje, ljubomoran sam na ove sto su se vec prešaltali na pozitivu.
Jbg vecini igraca je ovo utakmica kao i svaka druga u tome je razlika.
First take care of head
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 01 sep 2019, 13:48

VratiloSeZlo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kome da dovodis, osobi zbog koje je najbolji kondicioni otisao, pricalo se ovde o tome?
Sam je otisao covjek zbog prevelikih obaveza ,ne znam odakle samo takve lazi iznosite i zbog cega na nebitnom forumu ?
Husref je otjerao jelaskovica 100 POSTO tacna informacija iz usta jelaskovica kakve crne obaveze covjek dao plan priprema husref poderao sve to ovaj otisao

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 sep 2019, 13:56

Pisali su ovdje da teško nama kad dodju evropske utakmice jer bilo je pitanje kako će ih Husref pripremit i evo sad se vidi da je katastrofalno pripremio , imam osjećaj da uprava samo čeka reakciju publike za smijenu Husrefa , prvo negodovanje navijača Protiv Husrefa i on će biti bivsi .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 sep 2019, 13:56

Kakva je ova Zvijezda 09? Hoćemo li ih odučiti od hloptanja? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Google Adsense [Bot], Napapijri i 91 gost.