Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
I ja mislim to
3-1 Lacio uz crveni Dzeke.
nagradno pitanje, koliko ce izdrzati romina odbrana haha
sijeva sa svih strana, precke, stative..
jao lude tekme...zaniolo vec dvije stative
sijeva sa svih strana, precke, stative..
jao lude tekme...zaniolo vec dvije stative

Bas me zanima sta ce intelektualci Rome sad izmislit i popusit utakmicu
Uvijek mi bude zao Dzeke sto godinama s debilima igra..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Odron.
Prije Gervinho, doduse on je i znao nesto, sad Kluivert
- Goalgetter
- Kontakt:
Umjesto da izvadi Kluvierta on vadi Cengiza. 

Ovog malog **** neko mora nasamsrat kolko se kurci.Evo izadje Under nisam ni znao da igra.
ovo je skup bandita..ovi naprijjed balavci samo gledaju licni interes, oni na sredini levati-ne znaju, odbrana vec opjevana u pjesmama-ljudi im se setaju po sesnestercu kako hoce..
dragi edine pa zasto nam uradi ovo, poslije uzasa i horora iz prosle sezone..
da, nek oni svrsavaju na kolarove slobodnjake i penale a to sto je igrac-rekreativac vec nekoliko godina, nema veze.
dragi edine pa zasto nam uradi ovo, poslije uzasa i horora iz prosle sezone..
da, nek oni svrsavaju na kolarove slobodnjake i penale a to sto je igrac-rekreativac vec nekoliko godina, nema veze.
Cekam samo vijest da osvane da ga je Dzeko objesio o civiluk u svlacionici ko i Sharawija ondaAlipasino je napisao/la:Ovog malog **** neko mora nasamsrat kolko se kurci.Evo izadje Under nisam ni znao da igra.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja negledo vise Dzeko sve najbolje ti zelim ali ove sebicicne picice da gledam nema sanse.Uzmi traku i posamaraj ako trener nece.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad vidim Santona da biciklo izvodi pa se spetlja, prodje me volja za nogometom. Toliko skarta u ovoj Romi ima, haos. Nadam se da ce ovaj Veretout donijeti neku novinu u veznom redu, a i Perottija sam se iskreno zazelio (ko bi rekao), bolje nego ovaj mali Kluivert
Zajebali su se što nisu našli dobru zamjenu za lijevo krilo, glupo se uzdati u raspalog Perotija i ovog malog koji nije ni 2% od onoga što mu je otac bio. Nahajpan na osnovu prezimena.
Nije ni onaj turčin puno bolji, jedan od onih igrača sa inteligencijom u minusu koji zna samo sprintati. Takve je najlakše zatvoriti.
Ali odbrana će im biti najveća rak rana.
Nije ni onaj turčin puno bolji, jedan od onih igrača sa inteligencijom u minusu koji zna samo sprintati. Takve je najlakše zatvoriti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
svi su oni rak rana osim dzeke.rope11 je napisao/la:Zajebali su se što nisu našli dobru zamjenu za lijevo krilo, glupo se uzdati u raspalog Perotija i ovog malog koji nije ni 2% od onoga što mu je otac bio. Nahajpan na osnovu prezimena.
ova ekipa nema sta traziti u borbi za top 4, to je jasno vec sada, isto kao sto je bilo i prosle sezone od samog pocetka.
A tko bi to trebao biti bolji od njih?Milan?
Roma je trenutno najveci favorit za tu četvrtu poziciju.
brescia npr.SiamoNoi je napisao/la:A tko bi to trebao biti bolji od njih?Milan?

Koliko je akcija upropastio, jednom i tri uzastopne šanse.
E moj Edine, zbog još jedne ublehe na klupi, najvjerovatnije ostaješ bez još jednog velikog takmičenja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:E moj Edine, zbog još jedne ublehe na klupi, najvjerovatnije ostaješ bez još jednog velikog takmičenja...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.