FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

akanirarats
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 19:09

Jadosao je napisao/la: Ne rezi, rezali ste sedam dana pa dobili po dupetu..Nismo napustili idiote ksenofobicni, protjerani smo,bar toliko znas, popaljeni i poruseni..Kad vas malo bolje pogledam i nema neke plaho razlike u odnosu na ove vlahe iz rs-a,zderete krmetinu, parite se sa krstašima, a ono sto vam naj bolje ide je negiranje Tuzle kao gradskog kluba, negiranje da je Simin Han dio Tuzle...Isto tako ovi iz rs negiraju postojanje drzave BiH i genocida....
Caaar moooj <3 :bih:

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 01 sep 2019, 19:19

desperados je napisao/la:
slogash je napisao/la:Syebali ste tek rekonstruisanu atletsku stazu,a usput ste bakljadom svom klubu poklonili debelu kaznu u situaciji kad im je svaka marka bitna.
Sloga snosi vecu kaznu zbog propusta u organizaciji strucnjak.
Da, moze dobiti kaznu od saveza zbog propusta u organizaciji..Nastalu stetu placa onaj ko je načinio istu, kaznu saveza isto ocekujte i vi, jer uvijek dolazi klubu ciji navijacu prirede bakljadu....Al sta to vas sikira, nema vas ionako ker za sta ujesti,naucili ste da ste duzni,da stizu tuzbe,e onda kao zadnje pick. kukate kako je savez protiv vas, kako vas mrze sarajlije, kako je pukla korner zastavica :rol:
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 01 sep 2019, 19:23

tuzla1983 je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Svi znamo da je Sloboda ekipa bez trofeja (osim tog kupa prvoligasa kojeg da je Zeljo osvojio, sigurno bi bio priznat), i da se 50godina od 100 bori za opstanak. Ali se uspjesno bori, i borit ce se jos 100, dok god ima ovako bolesnih likova koji mrze istu, Sloboda ce da opstaje, a vi cete idalje da pjenite
Sloboda od odlaska Azmira zivi iskljucivo od novca gradana. Sto je stvar dobre volje i vecine u gradskom vijecu. To postojanje moze prestati na bilo kojoj sjednici gradskog vijeca. Ko garantuje da ce buduci saziv biti naklonjen bacanju para. Mozda se novac usmjeri u kosarku Berbic radi pravi posao.
Berbic radi pravi posao... :rol:
Ugasili su giganta BiH da bi zivotarili. I u dugovima su oko 200 000 .A sada ce kulminirat. Sloga ce zivit dok je Azmirove sise i potrebe, kada ostvari ili vidi da ne moze neke druge ciljeve ugasit cete se ko svijeca
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 01 sep 2019, 19:23

Jadosao je napisao/la:
desperados je napisao/la:
slogash je napisao/la:Syebali ste tek rekonstruisanu atletsku stazu,a usput ste bakljadom svom klubu poklonili debelu kaznu u situaciji kad im je svaka marka bitna.
Sloga snosi vecu kaznu zbog propusta u organizaciji strucnjak.
Da, moze dobiti kaznu od saveza zbog propusta u organizaciji..Nastalu stetu placa onaj ko je načinio istu, kaznu saveza isto ocekujte i vi, jer uvijek dolazi klubu ciji navijacu prirede bakljadu....Al sta to vas sikira, nema vas ionako ker za sta ujesti,naucili ste da ste duzni,da stizu tuzbe,e onda kao zadnje pick. kukate kako je savez protiv vas, kako vas mrze sarajlije, kako je pukla korner zastavica :rol:
Hajde dobro, svi su regularni osim nas, od saveza do sarajlija. Kuni se u njih dok vas ne povale :urnebes:

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 01 sep 2019, 19:29

Sloga snosi vecu kaznu zbog propusta u organizaciji strucnjak.[/quote]
Da, moze dobiti kaznu od saveza zbog propusta u organizaciji..Nastalu stetu placa onaj ko je načinio istu, kaznu saveza isto ocekujte i vi, jer uvijek dolazi klubu ciji navijacu prirede bakljadu....Al sta to vas sikira, nema vas ionako ker za sta ujesti,naucili ste da ste duzni,da stizu tuzbe,e onda kao zadnje pick. kukate kako je savez protiv vas, kako vas mrze sarajlije, kako je pukla korner zastavica :rol:[/quote]

Hajde dobro, svi su regularni osim nas, od saveza do sarajlija. Kuni se u njih dok vas ne povale :urnebes:[/quote]
Ako Ce mo o povaljivanju jesi to zaboravio Krupu i proslu sezonu...?
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 01 sep 2019, 19:34

:idea: Cujem da je UO pored nabavke karata planski kupovao i pivo za navijace na sjeveru. Direktni krivac za ostecenje staze je Kozlic koji je bio medu masom i mogao sprijecit bacanje baklji.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 01 sep 2019, 19:43

:clap:
akanirarats je napisao/la:Izvor saff?
Ne, slike sa staze.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 sep 2019, 19:48

Najsmješnije mi je što se na rezultatu 1-0 na tribini gdje su bili sendvičari pojavio "transparent" Tuzla City-Sloboda 2-1 i na kraju završi 2-1.

Remi je bio najrealniji, ali eto šta da se radi. Poslije sam u gradu vidio dotra djece u dresu TC puše nargilu, samo da se ne priča o tome za koga je Grad navijao i o vrbovanju navijača i o djeci koja nisu dodavala lopte fudbalerima Slobode to su toliko podmukli potezi, al hajd nek je TC skinuo skalp Slobodi značilo im je.

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 19:48

@Trandjo1983 Sekretu podrinjski, naveo si slj
Cujem da je UO pored nabavke karata planski kupovao i pivo za navijace na sjeveru
Izbor saff? Ili prica R000miz iz Glumine, navijac CuzlaTittya!?

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 01 sep 2019, 19:52

Sve čestitke većem tuzlanskom klubu na pobjedi, iz Plavog Sarajeva ;)
Tuzla je plavo-bijela!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 20:03

" establisment na strani veceg kluba </3

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 sep 2019, 20:06

Dabogda im Olimpik vlado gradom kad je već tako.

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 20:14

Mislis da Olimpik moze preuzeti vlast od prljavih sandzosa i jos prljavijih sifsa?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 sep 2019, 20:51

akanirarats je napisao/la:@Trandjo1983 Sekretu podrinjski, naveo si slj
Cujem da je UO pored nabavke karata planski kupovao i pivo za navijace na sjeveru
Izbor saff? Ili prica R000miz iz Glumine, navijac CuzlaTittya!?
S obzirom da je dir. Pivare član UO ne vidim potrbu da se kupuje :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 01 sep 2019, 20:59

Slobodas je napisao/la:
061657451 je napisao/la:Jugo komunisti,navijaci Slobode prijete navijacima Tuzle nasiljem.Jadni ste jugo balije.Pa ispast ce te iz lige a Tuzla ce Evropu igrati.Sta vise,ovo ksenifibicno i nasilnicko ponasanja navijaca Slobode pravi kontraefekat.Jedan dio Tuzĺaka bivsih navijaca Slobode vec navija za Tuzlu a posebno na TK dolazi do toga da Sloboda gubi ugled.Nazivati ljude lojavim,podrinjcima,seljacima,izbjeglicama,ismijavati bosnjacku zrtvu definitivno rusi ugled Slobode.I sam sam cijenio taj klub ali definitivno su mi se ogadili zbog svog primitivizma i ksenifobije.
Ko je jugokomunista pseto jedno nevaspitano ! Dok su Tuzlaci stali u odbranu grada i države šta ste vi radili ? Došli ste u ratu u Tuzlu gdje su vas svi primili. U mojoj kući je bili 20 izbjeglica ! I poslije rata umjesto da se vratite na svoje da ponovo budete većina u vašim selima i gradovima vi ste ostali u Tuzli i dan danas uživate u povlasticama koje ste imali kao izbjeglice ! Nemoj preko nacionalnih stvari praviti razliku pseto jedno neodgojeno nezahvalno ! Kao ti si veliki patriota što si napustio sve svoje i došao u moj grad , a ja što sam se borio za svoje primio te u najtežim trenutcima sam jugobalija ? Jel smrade jedan nezahvali
Ti si Yugo komunista i tuzlanski balija,staljinist.Niti sam iz Podrnja niti s TK.Volim fudbal i BH ligu.Ovdje sam se javio prokomentirao nasilno ppnašanje tuzlanskih komunista,jugoslovena koji prijete ljudima koji navijaju za Tuzla City i koji vrijeđaju žrtve genocida.Tu Tuzlu nisu odbranili podrumaši i petokrakaši nego borci ARBiH koji su najbolji bili sa sela i okoline Tuzle.Vi vašim ponašanjem gadite Slobodu svim normalnim ljudima i ljubiteljima fudbala.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 sep 2019, 21:01

Da sam navijač Slobode, bilo bi mi skroz drago da se takvima anti-antifašistima ogadi moj klub.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 01 sep 2019, 21:04

akanirarats je napisao/la:Mislis da Olimpik moze preuzeti vlast od prljavih sandzosa i jos prljavijih sifsa?
Ovo je vec pitanje sirenja mrznje medju Bosnjacima.Od Podrinjaca se sad preslo na "Sandzose" prljave,sta je sledece prljavi Krajsnici ili Hercegovci?
Nisi ti dobar sekunde :puke: :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 sep 2019, 21:12

BosanacGorstak je napisao/la:
akanirarats je napisao/la:Mislis da Olimpik moze preuzeti vlast od prljavih sandzosa i jos prljavijih sifsa?
Ovo je vec pitanje sirenja mrznje medju Bosnjacima.Od Podrinjaca se sad preslo na "Sandzose" prljave,sta je sledece prljavi Krajsnici ili Hercegovci?
Nisi ti dobar sekunde :puke: :kafa:
Da je vama Podrinjcima bit jedno mudo Krajiško.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2019, 21:13

Cim slobodasi ovoliki pjene znaci da je Tuzla na pravom putu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, laszlo i 22 gosta.