Opuhala ih turska prevara i ispalila se, ostavio ih u haosu. Ja kad sam govorio da je obična turska varalica napadoše mebhpremierliga12 je napisao/la:Auf koja kurcobolja igraca Celika, ovo odavno nisam vidio, cak ni na nasim terenima![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- WestTrebina
- Kontakt:
A mislili su strumfovi da ce oboriti usrefov rekord koji je napravio protiv atalante
E pa nece da moze!
E pa nece da moze!
Zadnja izmjena: WestTrebina, dana/u 01 sep 2019, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Joj kad se sjetim kad su govorili zenicani: "Borac los protivnik, mi cemo vam biti pravi test"
Hajmo sad u legendarni bojkot
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Legendarni ANUELNI bojkotirfo je napisao/la:Joj kad se sjetim kad su govorili zenicani: "Borac los protivnik, mi cemo vam biti pravi test"
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva sudijska malverzacija se večeras istupila između jakog Ćelika i pohoda na titulu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pozdrav za simpatizere Vase Miskina i to crnog.
- WestTrebina
- Kontakt:
rishovski je napisao/la:

Pronadji razliku
-
drakensang
- Kontakt:
Ovo je prodana utakmica, 1/1. Pa ovo kako vrhovac pokusava da "zaustavi" crnova nema u pic.ki materinoj. Jamak ko da vode 0 1, jeb.o me caca iix2
WestTrebina je napisao/la:rishovski je napisao/la:
Pronadji razliku
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- kontrasviju
- Kontakt:
Kakav dvoboj uvijek simpaticnih velikana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa istom tom Želji je sudija na Grbavici spašavao bod protiv Slobode, niste vi neka ekipa, možete pobjediti svakog ali i izgubiti od svakog kad se igra pošteno al Vaso Miskin i pošteno nikad nisu išli skupa.kontrasviju je napisao/la: Znači to je taj jaki Ćelik koji je u PET deka s nama?![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kace bojkotchily-rz je napisao/la:Pa istom tom Želji je sudija na Grbavici spašavao bod protiv Slobode, niste vi neka ekipa, možete pobjediti svakog ali i izgubiti od svakog kad se igra pošteno al Vaso Miskin i pošteno nikad nisu išli skupa.kontrasviju je napisao/la: Znači to je taj jaki Ćelik koji je u PET deka s nama?![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vraćaju se ovi iz smrdigrada gdje im je i mjesto, nije da nismo očekivali. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pricas sa papcicem iz Foce moj @fks74. Da nije bilo rata ne bi taj vidio grada.fks74 je napisao/la:U redu, ti sve znas. Poraz ne mozete podnijeti vi, nigdje vas nije bilo cijelu proslu sezonu. Ja sam uvijek tu, kada Sarajevo pobjedjuje i kada gubi. Nemas ti pojma, sta je derbi. Vi novi , poslije ratni, to ne znate. J.bem ti uciteljicu, koja te ucila kulturi u obdanistu.Rokoko87 je napisao/la: Ti da si gledao ne bi pisao ovakve nonsense, običan si liliputanac koji talasa i ne zna sportski podnijeti poraz.
Mrš sad u pećinu.
Vracamo se, cire mami da otvori kapiju, davno je bilo.Virtu4l je napisao/la: Vraćaju se ovi iz smrdigrada gdje im je i mjesto, nije da nismo očekivali.![]()
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Picka ti materna sta ti imas koga citirati, hoces da ja vadim vase postove gdje **** ljudima mrtve i psujete. Da objavljujem snimke gdje ste krenuli na svoje igrace... Uvezali dvije pobjede i prokurcili se, idi ispunjaji uplatnici i pisi ovdje kako je begic lopov a surujete sa njim.Rokoko87 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:**** li vam hljeb da vam ****, jel vas stid. Gubimo, igraca vise i oni se setaju jbt, bukvalno setaju mrljaju onu loptu.
Koji **** radi ovaj brekalo u ekipi, **** ga onaj ko ga doveo. Kaze trener ne valja, valja trener nego su igraci obicni **** koji mislinda su ronaldo. **** li vam sunce da vam ****
Ne tako davno ste imali 6 poraza zaredom. Samo se poklopite eto, vi prava glasa nemate.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Znaci , zato nema potrebnu kulturu. Nije bio u obdanistu. I on meni kaze: brdsko- planinski. Posavina > Foca.nbamacak je napisao/la:Pricas sa papcicem iz Foce moj @fks74. Da nije bilo rata ne bi taj vidio grada.fks74 je napisao/la:U redu, ti sve znas. Poraz ne mozete podnijeti vi, nigdje vas nije bilo cijelu proslu sezonu. Ja sam uvijek tu, kada Sarajevo pobjedjuje i kada gubi. Nemas ti pojma, sta je derbi. Vi novi , poslije ratni, to ne znate. J.bem ti uciteljicu, koja te ucila kulturi u obdanistu.Rokoko87 je napisao/la: Ti da si gledao ne bi pisao ovakve nonsense, običan si liliputanac koji talasa i ne zna sportski podnijeti poraz.
Mrš sad u pećinu.
Kako su nestali dokurko i pisac goat, ulogu najglupljeg je preuzeo ovaj amerikanac boston.
Najvise glupih i zatupljenih dolazi sa zeljinog pdf-a, ne znam jel neko to primjetiondo sad, al bas se istucu haha.
Najvise glupih i zatupljenih dolazi sa zeljinog pdf-a, ne znam jel neko to primjetiondo sad, al bas se istucu haha.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.