La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: La Liga
Belgijski Robinho i pravoslavni Elvir Baljic u punom sjaju 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gledaj Kroosu sprinta btj

Ovaj Jović veze nema gdje se nalazi, isto izgubljen. Sad, jel do njega ili do struke...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakva akcija 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Luka Jovic 

Njemu je dovoljan jedan potez da rijesi mec, ali treba vremena da se uklopi...Osim13 je napisao/la:Ovaj Jović veze nema gdje se nalazi, isto izgubljen. Sad, jel do njega ili do struke...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hazard ni ne igra, ne znam koji se Belgijci ovdje prozivaju. Jedino ako je Vaskez promijenio državljanstvo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jbg dok se momak navikne, jedno je igrati u Frankfurtu i u smiješnoj Bundesligi a drugo je doći u Real i među ove zvijezde, pogotovo poslije prošle sezone, gdje su bili mrtvi očaj. I sad nisu ništa bolji ali eto zasad ajd ima bar opravdanje, puno povreda, novih igrača, pa da se to uklopi i ako se bude uspijelo uklopiti.Osim13 je napisao/la:Ovaj Jović veze nema gdje se nalazi, isto izgubljen. Sad, jel do njega ili do struke...
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 01 sep 2019, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
marconato je napisao/la:Njemu je dovoljan jedan potez da rijesi mec, ali treba vremena da se uklopi...Osim13 je napisao/la:Ovaj Jović veze nema gdje se nalazi, isto izgubljen. Sad, jel do njega ili do struke...
Ma to svakako, dobar je on igrač evo i sad je pokazao ovom petom, baš što kažeš trenutak. Al vidjećemo kako će ići to uklapanje.Celtic je napisao/la:Jbg dok se momak navikne, jedno je igrati u Frankfurtu i u smiješnoj Bundesligi a drugo je doći u Real i ovakve zvijezde, pogotovo poslije prošle sezone, gdje su bili mrtvi očaj. I sad nisu ništa bolji ali eto zasad ajd ima bar opravdanje, puno povreda, novih igrača, pa da se to uklopi i ako se bude uspijelo uklopiti.Osim13 je napisao/la:Ovaj Jović veze nema gdje se nalazi, isto izgubljen. Sad, jel do njega ili do struke...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
On se pored Benzeme nece naigrati. Realno Benzema je i u ovim godinama za klasu bolji.marconato je napisao/la:Njemu je dovoljan jedan potez da rijesi mec, ali treba vremena da se uklopi...Osim13 je napisao/la:Ovaj Jović veze nema gdje se nalazi, isto izgubljen. Sad, jel do njega ili do struke...
Kada ode Benzema, Real ce vjerovatno traziti vecu zvijezdu u napadu od Jovica. Jedino ako ovaj ne iskoristi svaki sekund koji dobije, a za sada mu i ne ide.
Jovic medju najboljim u prvom sta vi gledate haha
Pa pukni je ko musko je.bala ti ona mater
jao šta nigga uradi Carvajalu hahah
Vrati Carvajala u kadete
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- BosniaBoston
- Kontakt:
vece sanse da padne meteor sutra na sarajevo nego da real prode 1/8 LŠ
#Punoljetstvo
ponavljam jos jednom:::Atletiko ako ne uzme titulu ove sezone nek ugase klub
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jos veceras dat otkaz Zidanu. Dovest Moua da rastjera gubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.