I pored kupovina Real definitivno nema elana kao nekad, i dalje su nosioci oni koji vise nemaju benzina. A i Zidane pokazuje za sada da stvaranje ekipe i nije za njega, na poslozeno je bio dobar, ali sada treba i njegovog umijeca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa tacno, ali mislim ipak da ce se Atletico na kraju vise puta okliznuti.delinjo je napisao/la:ponavljam jos jednom:::Atletiko ako ne uzme titulu ove sezone nek ugase klub
Neces toga vise nikad vidjet ovdje na forumu, cak ni sa drugim profilimaBosniaBoston je napisao/la:Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
ma jer su luzerileorey je napisao/la:Pa tacno, ali mislim ipak da ce se Atletico na kraju vise puta okliznuti.delinjo je napisao/la:ponavljam jos jednom:::Atletiko ako ne uzme titulu ove sezone nek ugase klub
Zidane kao sto sam i rekao, do Bozica maksimalno.
Nije valjda banovan? Ima ljudi koji danima psuju ovdje pa pisu normalno bez sankcija.leorey je napisao/la:Neces toga vise nikad vidjet ovdje na forumu, cak ni sa drugim profilimaBosniaBoston je napisao/la:Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
Nije psovao vec ga mjesecima upozoravao da ne pise na nasem pdfu, rekao da nije znao da se ne smije i da nece vise. I onda opet nastavioPogba je napisao/la:Nije valjda banovan? Ima ljudi koji danima psuju ovdje pa pisu normalno bez sankcija.leorey je napisao/la:Neces toga vise nikad vidjet ovdje na forumu, cak ni sa drugim profilimaBosniaBoston je napisao/la:Gdje policajac da kaze kako zidane garantuje LP
Uvijek ima VPN, vratit ce se policajac za one sto ga vole.
Veliki Bale, a htio ga Zidane nogama otjerati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.