FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Jadosao
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la Jadosao » 01 sep 2019, 22:17

desperados je napisao/la:
Jadosao je napisao/la: Ako Ce mo o povaljivanju jesi to zaboravio Krupu i proslu sezonu...?
Crmo*

Ne mogu da vjerujem da ste vi ubijedjeni da je vas neko htio povalit. :urnebes: Nasa ekipa je bila nemocna zadnjih par kola i bilo je mucno gledati ih. Jel to znaci da smo pustili da nas pobijedi i Mladost kuci i Radnik u gostima.
I sto je najgore doveli ste 3 igraca koji su bili "dio plana" da vas se povali. Smijesni ste Bgm :urnebes:
A ne, to je samo pukla korner zastavica :salut:
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 22:19

Jado, mojne, Jado </3

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 sep 2019, 22:20

akanirarats je napisao/la:Poslije sam i ja morao kod Elke....Ali nedostaje stari Zauder, Laura Angel, StaraRinaka, Silvia Saint, Dru Berrymore....ahhhh
Zauder :rol: joj zaboravio sam na to.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 22:26

Heller je napisao/la:
akanirarats je napisao/la:Poslije sam i ja morao kod Elke....Ali nedostaje stari Zauder, Laura Angel, StaraRinaka, Silvia Saint, Dru Berrymore....ahhhh
Kultni Zauder :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Ja sam npr kasetu (b)alijine dzenaze presnimio ovim remek djelom
slika

Laura Angel i Nacho Vidal vise nego AI! <3

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 sep 2019, 22:28

akanirarats je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Kultni Zauder :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Ja sam npr kasetu (b)alijine dzenaze presnimio ovim remek djelom
slika

Laura Angel i Nacho Vidal vise nego AI! <3
Zašto si uopšte imao kasetu Alijne dženaze?
Nullius in verba

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 sep 2019, 22:29

061657451 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:
061657451 je napisao/la:Jugo komunisti,navijaci Slobode prijete navijacima Tuzle nasiljem.Jadni ste jugo balije.Pa ispast ce te iz lige a Tuzla ce Evropu igrati.Sta vise,ovo ksenifibicno i nasilnicko ponasanja navijaca Slobode pravi kontraefekat.Jedan dio Tuzĺaka bivsih navijaca Slobode vec navija za Tuzlu a posebno na TK dolazi do toga da Sloboda gubi ugled.Nazivati ljude lojavim,podrinjcima,seljacima,izbjeglicama,ismijavati bosnjacku zrtvu definitivno rusi ugled Slobode.I sam sam cijenio taj klub ali definitivno su mi se ogadili zbog svog primitivizma i ksenifobije.
Ko je jugokomunista pseto jedno nevaspitano ! Dok su Tuzlaci stali u odbranu grada i države šta ste vi radili ? Došli ste u ratu u Tuzlu gdje su vas svi primili. U mojoj kući je bili 20 izbjeglica ! I poslije rata umjesto da se vratite na svoje da ponovo budete većina u vašim selima i gradovima vi ste ostali u Tuzli i dan danas uživate u povlasticama koje ste imali kao izbjeglice ! Nemoj preko nacionalnih stvari praviti razliku pseto jedno neodgojeno nezahvalno ! Kao ti si veliki patriota što si napustio sve svoje i došao u moj grad , a ja što sam se borio za svoje primio te u najtežim trenutcima sam jugobalija ? Jel smrade jedan nezahvali
Ti si Yugo komunista i tuzlanski balija,staljinist.Niti sam iz Podrnja niti s TK.Volim fudbal i BH ligu.Ovdje sam se javio prokomentirao nasilno ppnašanje tuzlanskih komunista,jugoslovena koji prijete ljudima koji navijaju za Tuzla City i koji vrijeđaju žrtve genocida.Tu Tuzlu nisu odbranili podrumaši i petokrakaši nego borci ARBiH koji su najbolji bili sa sela i okoline Tuzle.Vi vašim ponašanjem gadite Slobodu svim normalnim ljudima i ljubiteljima fudbala.
Nece seljacino selo nikad iz tebe izaci. Dzaba ti da zivis jos 100 godina u Tuzli. Te price nisi u Tz okaci macku o rep. U usta ti se poserem jado jadni. Ti nasao nama govoriti ko je odbranio nas grad. Vrati se na svoje ako si frajer i ako imas muda, ko sto su nasi ocevi imali u odbrani ove drzave. Nama nasao pricati o patriotizmu i o tome ko je branio nas grad. Eto ti si ga odbranio jer si sa sela iz okoline Tuzle klosaru

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 22:33

Zašto si uopšte imao kasetu Alijne dženaze?
Pa da bismo imali uvijek nesto na stO bismo snimali Zauder ili SCT content <3
Zadnja izmjena: akanirarats, dana/u 01 sep 2019, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 sep 2019, 22:35

Jadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
Vidii ovog jada. Je li i ti zivis u TZ? Idi u sarajevo ili u bOOOnovice i tamo soli pamet narodu. Takvi tamo zive, u torovima, po strankama. Sta ces bolan u Tuzli, nije Tuzla za tebe. Ti si bolan za drugog grada. Bilo je i drugih slobodnih gradova u BiH u ratu, mogao si slobodno kod svojih ako nas ne smatras takvim. Mrs klosaru

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 sep 2019, 22:53

Vrijedjaju ovdje Tuzlake, Slobodu, kad im nesto odgovoris odmah ide komunjare, jugosloveni, srbi, krmetina, pivo, mrzite Bosnjake, ljubite se sa Srbima, podrzavaju genocid i ostale bljuvotine. Ne treba s njima vise nista ni pisati, odmah ide zasticna vitalnog nacionalnog interesa.
Jedan grad, jedna ljubav!

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 01 sep 2019, 22:55

FranckRibery je napisao/la:
Jadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
Vidii ovog jada. Je li i ti zivis u TZ? Idi u sarajevo ili u bOOOnovice i tamo soli pamet narodu. Takvi tamo zive, u torovima, po strankama. Sta ces bolan u Tuzli, nije Tuzla za tebe. Ti si bolan za drugog grada. Bilo je i drugih slobodnih gradova u BiH u ratu, mogao si slobodno kod svojih ako nas ne smatras takvim. Mrs klosaru
Sta je bilo smrdo jedan, i prilici da fukare i lesinari budu zajedno, vase ponasanje i vrijedzanje vas tu svrstalo...Nemoj da si ljut, hoces sledeci put da vas dobijemo dva razlike. :tralala:

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 01 sep 2019, 22:57

Gifron je napisao/la:Vrijedjaju ovdje Tuzlake, Slobodu, kad im nesto odgovoris odmah ide komunjare, jugosloveni, srbi, krmetina, pivo, mrzite Bosnjake, ljubite se sa Srbima, podrzavaju genocid i ostale bljuvotine. Ne treba s njima vise nista ni pisati, odmah ide zasticna vitalnog nacionalnog interesa.
Jesam li ja nesto slagao ? Aplaudirate himni smrdije, vrijedjate komisije, Azmira koji vas iz govana iscupao..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 sep 2019, 22:58

Jadosao je napisao/la:
Sta je bilo smrdo jedan, i prilici da fukare i lesinari budu zajedno, vase ponasanje i vrijedzanje vas tu svrstalo...Nemoj da si ljut, hoces sledeci put da vas dobijemo dva razlike. :tralala:
Spika ti je prava lešinarska.
Nullius in verba

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 23:01

Mojne vrijeDZZZZZane ovde </3
„smrdija“ :damn:
da se kući vratim....

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 sep 2019, 23:01

Jadosao je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Vrijedjaju ovdje Tuzlake, Slobodu, kad im nesto odgovoris odmah ide komunjare, jugosloveni, srbi, krmetina, pivo, mrzite Bosnjake, ljubite se sa Srbima, podrzavaju genocid i ostale bljuvotine. Ne treba s njima vise nista ni pisati, odmah ide zasticna vitalnog nacionalnog interesa.
Jesam li ja nesto slagao ? Aplaudirate himni smrdije, vrijedjate komisije, Azmira koji vas iz govana iscupao..
Jbte led zatucani. Djeca od 19 godina koja su rodjena poslije rata igraju utakmicu, sta im treba, **** cetnicku majku od prve minute.

Al' bez obzira koja je himna u pitanju, ne treba biti seljak. Smeta nam kad komsije zvizde nasu himnu pa trebamo i mi biti isti primitivci biti. **** ti drzavu i mentalitet retardirani
Jedan grad, jedna ljubav!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 01 sep 2019, 23:03

Jadosao je napisao/la:
Da je bilo nekih stidljivih priblizavana Fukara i Lesinarima govori cinjenica da su zajedno u Banjaluci skandirali "Srbija,Ubi Turcina" i slicne pjesme il kolekcije lesinara.Drugo je ono skidanje gaca ispred Krupe,Svi se sjecaju prosle godine koliko su se borili da Celik ispadne.Definitivno ima materijala da se baci sumnja da su mozda i pod uticajem Srpskih sluzbi :hmmmmm: :kafa:
:urnebes:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 01 sep 2019, 23:04

Gifron je napisao/la:
Jadosao je napisao/la:
Jbte led zatucani. Djeca od 19 godina koja su rodjena poslije rata igraju utakmicu, sta im treba, **** cetnicku majku od prve minute.

Al' bez obzira koja je himna u pitanju, ne treba biti seljak. Smeta nam kad komsije zvizde nasu himnu pa trebamo i mi biti isti primitivci biti. **** ti drzavu i mentalitet retardirani
Zato i kazem, sad kad dodje Borac i Lešinari, popuste im ****, nemoj da odu nezadovoljni....

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 23:05

@TittyGorstak bio sam na pomenutom gostovanju u BL i ne vidim nista lose u furci i skandiranju
ubij turcina
:bih:

Ne shvatas rumeni balijanderu moj, jednostavno ne shvatas...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 sep 2019, 23:06

Jadosao je napisao/la:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 01 sep 2019, 23:10

akanirarats je napisao/la:@TittyGorstak bio sam na pomenutom gostovanju u BL i ne vidim nista lose u furci i skandiranju
ubij turcina

To "Turcin" aludira na tvoj narod.Jer te ne priznaje kao naciju.Al et imaju Fukare tu kolekciju budalestina :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

akanirarats
Kontakt:

Post Postao/la akanirarats » 01 sep 2019, 23:15

BosanacGorstak je napisao/la:
akanirarats je napisao/la:@TittyGorstak bio sam na pomenutom gostovanju u BL i ne vidim nista lose u furci i skandiranju
ubij turcina

To "Turcin" aludira na tvoj narod.Jer te ne priznaje kao naciju.Al et imaju Fukare tu kolekciju budalestina :kafa:
1. Domaćin se poprilično s?ebao nakon sto smo ispostovali furku
2. tUrci i moj „narod“ ???? Jesi li retardiran???? :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac i 43 gosta.