Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
a granger lafo zdrav

pa najbolji je tricas do sada, dao najvishe trica, al mi se fakat ne isplati dati Okafora za njega. Radije cu dati superstara kao Dirk ili Roy da dobijem nekoga kao Granger koji ce imati i poene, i skokove i trice i ft
Sta tebi treba da pokrijes, koja pozicija. da se probamo dogovorit oko toga
nema potpisa
evo ovako,dam ti ovog tricasa Kamana,Glen Davisa za Scolu ili LopezaAdmir_Sa je napisao/la:pa najbolji je tricas do sada, dao najvishe trica, al mi se fakat ne isplati dati Okafora za njega. Radije cu dati superstara kao Dirk ili Roy da dobijem nekoga kao Granger koji ce imati i poene, i skokove i trice i ft
dema bil sad prohvatio boozer za kamana?
Postenodema je napisao/la:evo ovako,dam ti ovog tricasa Kamana,Glen Davisa za Scolu ili LopezaAdmir_Sa je napisao/la:pa najbolji je tricas do sada, dao najvishe trica, al mi se fakat ne isplati dati Okafora za njega. Radije cu dati superstara kao Dirk ili Roy da dobijem nekoga kao Granger koji ce imati i poene, i skokove i trice i ft
Al sta cu ja morat uraditi u svom timu sada, otpustiti 2 igraca??
sta komesar kaze
nema potpisa
biWolverine je napisao/la:dema bil sad prohvatio boozer za kamana?
znam da bi, al ja ne bi
a vas dvojica cete morat dodat jos jednog igraca u taj trade, jer nemam namjeru dopustit trade 1 za 3.
a vas dvojica cete morat dodat jos jednog igraca u taj trade, jer nemam namjeru dopustit trade 1 za 3.
hehe znao sam da ces to reci ok ubacicu,evo nek on doda koga hoce od svojihWolverine je napisao/la:znam da bi, al ja ne bi![]()
- majestic24
- Kontakt:
Ciji je Scola???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
mogu mu dati ovog w johnsona iz minesote. al opet dobijam viska igraca u timu, jel moram otpustiti jednog?
ak budem morao ne znam onda sta i kako cu
nema potpisa
daj wesley i moze rekao ti je komesar stern da sam 1 dodasAdmir_Sa je napisao/la:mogu mu dati ovog w johnsona iz minesote. al opet dobijam viska igraca u timu, jel moram otpustiti jednog?
nista admire morat ces nekoga otpustit. na tebi je da izaberes koga 
pa sta sam dobio onda, ja mislio ovako imati shirinu u timu i time pokriti scolinu statistiku. Ovako izbacim Reggia Evansa koji ima 9 skokova i sta sam dobio. davis+kaman+jones daleko manje skokova, jedino dobio tricu. al ajd nema veze, dema je moj drug. ajd posalji ponudu
nema potpisa
a sta ti ja mogu, nemozes imat 16 igraca u ekipi.
i majestic se morao rijesit jednog igraca.
i majestic se morao rijesit jednog igraca.
pa sto dema stavi frya, nismo se tako dogovorili
on mi je vazan za tricu, ubode bar 2-3, nisam njega mislio trejdovat
nema potpisa
koga ces onda mislio sam da ti je on slabAdmir_Sa je napisao/la:pa sto dema stavi frya, nismo se tako dogovorilion mi je vazan za tricu, ubode bar 2-3, nisam njega mislio trejdovat
dobijas asiste, al gubis poene. sto se skokova tice i tu si donji. ja ne bi
nema potpisa
kome ti pises ba
hehe, izbriso sam post, nije bitno.
hehe, izbriso sam post, nije bitno.
Ode scola, al nema veze, neka se neshto dogadja. dobro bi bilo kada bi se vishe ljudi ukljucilo u trejdove, zanimljivije bi bilo
komesare, kad i kako cu ja sad otpustit jednog igraca?
komesare, kad i kako cu ja sad otpustit jednog igraca?
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.