La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Dzaba svi veznjaci svijeta kad celavi hoce samo Pogbu. Eriksen ti citavo ljeto dostupan i to za smijesnu cijenu na danasnjem trzistu al dzaba kad ovaj samo za Pogbu hoce cut. Bruno il VDB bi bili smijesni transferi iz razloga sto si bolje i kompaktiilnije veznjake ovo ljeto il prodao il poslao na posudbe.
Ma i Vini je prerano bacen u vatru.Jeste on super potencijal i igrao je dobro prosle godine ali jos uvijek je nedovresen igrac.Ima jos uvijek segmenata na kojima mora raditi.Jack je napisao/la:Vinicius je 2000to godište, smanjite doživljaj. Dijete ima 20ak partija u Evropskom fudbalu.
Trebali su malo i vezni red osvježiti, dovesti šta drugo. Ovako i dalje Modrić i Kroos vedre i oblače.
Onog iz Ajaxa ili Brunu, tako nešto
Zidane nema veze s vezom
Transfer politika je uzasna, nismo se rijesili nijednog od ovih startera koji su sve osvojili.Ljudi ne mogu vise smjena generacija se mora napraviti
Kojeg je to boljeg od Brune Fernandesa Real prodao? 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
MEh Bruno je vise desetka nama treba osmica.Osvjezio bi vezni red ali i on i Van den Beek nisu rjesenja zbog politike u Madridu.Obojica bi bili baceni na klupi kao rezerve Mdorciu i Kroosu.Nazalost Pogba je bio jedino rjesenje jer ima ime i ne bi ga mogao baciti na klupu.Zna se oduvijek kako to u Realu ide.Ceballos je bolji od Kroosa igrac trenutno al je poslan na posdbu
MateoJack je napisao/la:Kojeg je to boljeg od Brune Fernandesa Real prodao?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za ono sto Realu treba i Mateo i Ceballos su bolja rjesenja od Brune. Bruno je vise desetka i igrac zadnje trecine terena. U toj roli vec imas Jamesa i Isca, obojica bolji i dokazaniji igraci od njega.
Ovakvi James i Isco bolji od Brune? Aha, ok.
Bruno je puno veći radnik od obične desetke, ima pluća za trojicu.
Bruno je puno veći radnik od obične desetke, ima pluća za trojicu.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ono sto ti Epi hoce da kaze je da on ne bi dobio puno prilike pored Iska i Jamesa
Ako ikog treba ganjat sutra to je Eriksen.Odbio je svako produzenje moze ga se dobit i ispod cijene

Ako ikog treba ganjat sutra to je Eriksen.Odbio je svako produzenje moze ga se dobit i ispod cijene
Dzaba Bruni sve kad Zidane vjerovatno nije ni cuo za njega. Kao ni Perez. Za Zidana je Pogba jedini veznjak na svijetu, kad bi mu Pep ponudio KDBa ispod cijene on bi ga vjerovatno odbio i cekao Pogbu.
E ovo je kod nas najveci problem.Na kraju ove sezone jedino ko je okrivljen za proslu sezonu su Lope Solari i ova djeca koja su toisla na posudbuEpidaurus je napisao/la:Dzaba Bruni sve kad Zidane vjerovatno nije ni cuo za njega. Kao ni Perez. Za Zidana je Pogba jedini veznjak na svijetu, kad bi mu Pep ponudio KDBa ispod cijene on bi ga vjerovatno odbio i cekao Pogbu.
8 kandidata za zlatnu loptu

Jbga onda, nek igra s tim za koje smo čuli svi, izgleda da bi daleko mogao dogurat'.
Tako ce vjerovatno i bit sve dok ne dobije otkaz. Kroos je za uzasnu proslu sezonu nagradjen novim ugovorom, Varane za uzasnu sezonu nije jedne jedine kritike dobio kao ni Ramos za onaj idiotizam sa zutim kartonima (on je doduse jedan od rijetkih koji je odigrao ok sezonu). Sva kola se slomila na djeci, dvojici trenera koja su imala neke ideje al bili sabotirani od primadona i Baleu koji jbg nije nesto blizak sa starosjediocima jer ne zna jezik (njega se doduse opravdano napadalo).
Militao je doveden kao ogroman potencijal i ono sto je pokazao u par tekmi na pripremama je bilo jako dobro al momak naravno ni slijedece kolo nece sansu dobit ispred Ramosa i Varana jer Zizoua jednostavno ne zanima. Daniju nije htio dat sansu jer nije bio njegov igrac i jedva je cekao da ga se rijesi. Da se njega pitalo, Dani bi bio prodan ovo ljeto, a ne poslan na posudbu. Za vecerasnju kiks ce pretpostavjam bit okrivljeni Mendy i Jovic te bit klupirani (iako su bili medju najboljim na terenu, Mendy vjerovatno i najbolji).
Militao je doveden kao ogroman potencijal i ono sto je pokazao u par tekmi na pripremama je bilo jako dobro al momak naravno ni slijedece kolo nece sansu dobit ispred Ramosa i Varana jer Zizoua jednostavno ne zanima. Daniju nije htio dat sansu jer nije bio njegov igrac i jedva je cekao da ga se rijesi. Da se njega pitalo, Dani bi bio prodan ovo ljeto, a ne poslan na posudbu. Za vecerasnju kiks ce pretpostavjam bit okrivljeni Mendy i Jovic te bit klupirani (iako su bili medju najboljim na terenu, Mendy vjerovatno i najbolji).
Vinicijus je haman brat Dembelea po igri. Veliki talent bez grama mozga.Jack je napisao/la:Vinicius je 2000to godište, smanjite doživljaj. Dijete ima 20ak partija u Evropskom fudbalu.
Trebali su malo i vezni red osvježiti, dovesti šta drugo. Ovako i dalje Modrić i Kroos vedre i oblače.
Onog iz Ajaxa ili Brunu, tako nešto
Nema osjecaj za igru, nema osjecaj kad dodat, kad preskocit loptu, kad utrcat, rijesit se lopte. Da ne govorim pred golom, tu je cak i gori od Dembelea.
Ali ima jedna stvar u kojoj je bolji. Nije toliko povrijedjen hahhaah. Za sada.
27.10.2020
Samo sto je Vinicius 2000., a Dembele 97. Poprilicna razlika. Plus jos Viniciusu prvo iskustvo u Europi odma Real, a Dembele prije Barcelone bio u BVB.
Nihat, Pires...Derdiyok je napisao/la:Eeee kad je Žuta podmornica igrala LP jbt. Riquelme, Senna...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zadnji put kad su bili ispali u 2.ligu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo sto bi sa 20 godina vec bar malo morao pokazivati nesto, biti isprofilisan bar malo. Primjer svi veci igraci, a eto i Mbappe. Mislim kad ga se vec prozvalo novim Neymarom jel.Epidaurus je napisao/la:Samo sto je Vinicius 2000., a Dembele 97. Poprilicna razlika. Plus jos Viniciusu prvo iskustvo u Europi odma Real, a Dembele prije Barcelone bio u BVB.
Mozda brzinu i noge, ali mozak nikad Neymarov nece imati, to se jasno vidi vec sada. Neymar je u njegovim godinama hladno zabijao za Brazil golove
27.10.2020
Bale vazda dobije neki komičan crveni, ne jebu ga sudije u Španiji ni dva posto.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."

Bartina prćija je bruka i sramota Primere, mada ni Perezova nije daleko od nje.
Mislim da ove sezone Atletico ide po titulu. Logicno se nameću kao prvi favoriti. Sve preduslove imaju za to: Cholo naložen na ligu, Dupol u dubokoj hladovini

Barceloni bar fale 2 superstara u napadu pa imaju izgovor, sumnjam da ce Hazard podići igru Reala na puno veci nivo..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.