Niko nikad sa njim!Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Tražio sam i ja danas, ali bezuspješno.iguita je napisao/la:Zamolio bi ako ima neki link sa snimkom cijele utakmice od sinoc. Hvala.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
bio je sinoc na bht...Zamolio bi nekog da napravi gif kako krpic **** mamu onom njihovom stoperu pred sami kraj...Lezi na podu i ovaj mu neato dobaci...Kako se sasrala pickica samo da vidite..... 555555
ŽELJEZNIČAR 1921
Najgore što su se pitari upalili što mi toliko kao slavimo i što već slavimo titulu. Ne proslavlja se titula, nego velika i zaslužena pobjeda u derbiju. A interesantno koliko njihovih ozbiljnih ljudi na koje sam danas naletio gledaju ovo da prigovore. I sada još pokušaji da se kroz medije prikaže da su faktički s drugim timom igrali...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- mohikanac12
- Kontakt:
Svi u Mostar!
Manijaci, spremajte se. Željo je lider, sada nema stajanja već samo jako naprijed, svi zajedno kao jedan, svi u Mostar. Gostovanje Veležu je još jedan praznik fudbala, još jedan veliki derbi, nadam se istinskom spektaklu. Očekujem od Mostaraca da nam izađu u susret i dogovore sa našom upravom kako da smjeste minimalno hiljadu ( mozda i dvije ) Manijaka koji će doći da navijaju i nose Želju do nova tri boda, uz svo dužno poštovanje domaćinu i njihovim ambicijama. Ako ima kakva tribina, bili bi zahvalni a gostoprimstvo bi sigurno znali uzvratiti.
Manijaci, spremajte se. Željo je lider, sada nema stajanja već samo jako naprijed, svi zajedno kao jedan, svi u Mostar. Gostovanje Veležu je još jedan praznik fudbala, još jedan veliki derbi, nadam se istinskom spektaklu. Očekujem od Mostaraca da nam izađu u susret i dogovore sa našom upravom kako da smjeste minimalno hiljadu ( mozda i dvije ) Manijaka koji će doći da navijaju i nose Želju do nova tri boda, uz svo dužno poštovanje domaćinu i njihovim ambicijama. Ako ima kakva tribina, bili bi zahvalni a gostoprimstvo bi sigurno znali uzvratiti.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bas cudno sto slavimo. Trebamo svi plakati, crninu obuci kako dolikuje kad pobijedis u gradskom derbiju.effe_sa je napisao/la:Najgore što su se pitari upalili što mi toliko kao slavimo i što već slavimo titulu. Ne proslavlja se titula, nego velika i zaslužena pobjeda u derbiju. A interesantno koliko njihovih ozbiljnih ljudi na koje sam danas naletio gledaju ovo da prigovore. I sada još pokušaji da se kroz medije prikaže da su faktički s drugim timom igrali...![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma ne nismo igrali sa drugim timom... Tatar,Oremuš, Rahmanovic, Stanojević. Uz Lazica,Serbu i Ahmetovića najbitniji naši igrači. Mi to trubimo još od utakmice sa BATE Borisovom,eto sad kao izmišljamo.effe_sa je napisao/la:Najgore što su se pitari upalili što mi toliko kao slavimo i što već slavimo titulu. Ne proslavlja se titula, nego velika i zaslužena pobjeda u derbiju. A interesantno koliko njihovih ozbiljnih ljudi na koje sam danas naletio gledaju ovo da prigovore. I sada još pokušaji da se kroz medije prikaže da su faktički s drugim timom igrali...![]()
Bez obzira na sve, vjerujem da smo obzirom na zdravstveni karton izvukli maksimum iz ovih 7 kola.
Tehnički gledano veća je naša pobjeda proljetos od 0-3 nego vaša 5-2 pa se nismo ovoliko šprdali,a vi ko da ste ligu šampiona osvojili. Barem ovi moji pacijenti sa društvenih mreža

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Čuj Oremuš najbitniji igrač frajer nije ni debitovao kako treba, haj bježi odavde 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Doveden ja kao zamjena za Crepulju. Da je samo on, već komplet veza.StrikeWarzone je napisao/la:Čuj Oremuš najbitniji igrač frajer nije ni debitovao kako treba, haj bježi odavde
Ko je pratio pripreme i utakmice sa Seltikom zna o kakvom je igraču riječ i nismo ga povrijeđenog doveli kao vi Stilica kojem je usput karijera strmoglavo pala.
Stilic nije povrijedjen nit je dosao povrijedjen.HZ_ilidzaa je napisao/la:Doveden ja kao zamjena za Crepulju. Da je samo on, već komplet veza.StrikeWarzone je napisao/la:Čuj Oremuš najbitniji igrač frajer nije ni debitovao kako treba, haj bježi odavde
Ko je pratio pripreme i utakmice sa Seltikom zna o kakvom je igraču riječ i nismo ga povrijeđenog doveli kao vi Stilica kojem je usput karijera strmoglavo pala.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Prosli derbi i ovaj se ne mogu porediti ali nikako, ko pocne uporedjivat dobro talasa. Halo petardu primiti pa to je bolan da ne izadjes u grad mjesec ipo. Prvi gol je iz auta i produkt ama bas nicega, drugi smo vam poklonili ama bas nicim izazvani. Pored ovoga za dva primljena gola, mozete bogu zahvaliti sto ovo jos nije gore po vas jer smo fulili jos ozbiljnih situacija. Postene akcije niste napravili 90 min, postojali niste, apsolutna dominacija u svakom pogledu. Prosli derbi stevanovic ceka loptu i ceka i ceka i na kraju grijesi primamo gol, treci vas go faul ahmetovica na stanicu. Taj derbi smo imali precku i 3,4 mrtve sanse koje smo fulali. Ovaj derbi je bilo razvaljivanje, apsolutna dominacija, karanje, rastavljanje na proste faktore.
evo ti pa sudi do ujutro, ovo je bilo sramotno sta vam uradismo sinoc.
evo ti pa sudi do ujutro, ovo je bilo sramotno sta vam uradismo sinoc.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pa ovi iz 1921 imaju daleko vise kamera nego bhtv. Bolje da oni prenoselijevapolutka je napisao/la:Ako ne možeš spavati, imaš na youtube 1921tv izvještaj pa gledaj![]()

- Fareus1921
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi na youtube kanalu pravili live stream sa svake utakmice.alemsa je napisao/la:Pa ovi iz 1921 imaju daleko vise kamera nego bhtv. Bolje da oni prenoselijevapolutka je napisao/la:Ako ne možeš spavati, imaš na youtube 1921tv izvještaj pa gledaj![]()
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- Fareus1921
- Kontakt:
Od nas niko se nije uzdigao ni navijači ni igrači.Ova pobjeda se samo tražila da im se revanširamo za onaj poraz 0:3.Još je pobijeda bila visoka sa 5 golova i ebanje u svim segmentima igre.2 gola poklonjena.Sad treba se dobro pripremit.Štilić nakon pauze će bit u 100% pogonu.U Mostaru možemo dobit jedino ako budemo na terenu ganjali pobjedu a ne prije utamice po forumima kao i što smo protiv Slobode uradili.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tehnicki ako cemo uporedjivati prosli i ovaj derbi, slovom i brojem tri (3) nasa igraca u prvih 11 su bila u obje utakmice. Ovo nije ista ekipa koju ste dobili prije 6 mjeseci, valjda imate pet(5) dobrih razloga da vjerujete u ovoHZ_ilidzaa je napisao/la:Ma ne nismo igrali sa drugim timom... Tatar,Oremuš, Rahmanovic, Stanojević. Uz Lazica,Serbu i Ahmetovića najbitniji naši igrači. Mi to trubimo još od utakmice sa BATE Borisovom,eto sad kao izmišljamo.effe_sa je napisao/la:Najgore što su se pitari upalili što mi toliko kao slavimo i što već slavimo titulu. Ne proslavlja se titula, nego velika i zaslužena pobjeda u derbiju. A interesantno koliko njihovih ozbiljnih ljudi na koje sam danas naletio gledaju ovo da prigovore. I sada još pokušaji da se kroz medije prikaže da su faktički s drugim timom igrali...![]()
Bez obzira na sve, vjerujem da smo obzirom na zdravstveni karton izvukli maksimum iz ovih 7 kola.
Tehnički gledano veća je naša pobjeda proljetos od 0-3 nego vaša 5-2 pa se nismo ovoliko šprdali,a vi ko da ste ligu šampiona osvojili. Barem ovi moji pacijenti sa društvenih mreža
Sta je s Mehicem koji je dosao iz Zvijezde Gradacac ? Koji je njegov status u timu ? Prosle sezone je kao vrlo mlad u Zvijezdi pruzao odlicne partije.
Sta fali Livnu?
A jesu nam se smijali. Salu na stranu, ovo je samo jedan proces i treba nam vise vremena da se stvari posloze kako najbolji trener BiH zamislja. Od samog odabira igraca, pa do uigranosti i taktike. Jos ovo nije njegovo dijelo. Kao sto je rekao prije pocetka, ove sezone biti ce mo bolji i u vrhu. Tu i jesmo ali smatram da ce mo tek viditi prave stvari iduce sezone, jer svemu treba vremena. Drago mi je viditi da konacno licimo na nesto.