Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

shevchet
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 05:26

LlullSergio je napisao/la:O ramenu se priča od Cinncija,al glavno je da se priča o foliranju.

Još jednom potvrđeno da čovjek ne smije da se povrijedi.
Druže, nemoj se sramotiti, evo da ti kulturno odgovorim!

Kakva povreda 2 seta igra na 120% jačine lupa loptice i onda u trećem kad je izgubio svaku nadu, onda preda ?!?!?!?!?!?!?! :puke:

Da je kojim slučajem dobio drugi set, znaš kad bi predao, u Limburgu... :!:
Što nije predao odmah nakon 1.seta, pa čovjek bi rekao i ok.

Kakav jad i balkanski, seljački mentalitet onaj naš, koji posjeduje 70% ljudi ovdje! :puke:

Jadno, da jadnije ne može biti!
Nikad ga nisam pljuvao, ali sad hoću, jer ovo je potvrda da je takav, što su drugi davno pričali...
Zato ga svijet i ne voli kao Rafu i Fedexa, jer je sav lažan i folira čitav svijet! :puke:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 sep 2019, 05:45

Ako ima problema nije trebao ni pocinjati mec, a da ne pricamo da je igrao i na najvisem nivou ovaj mec u prvq dva seta, udarao lopticu kao lud, svi znamo da mu ovo nije prvi, a ni posljednji put da ovakvo nesto radi kad vidi da ne moze.

I onda se pitate zasto publika vise cijeni Rogera i Rafu od Novaka.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 sep 2019, 06:12

ronaldo99 je napisao/la:Ako ima problema nije trebao ni pocinjati mec, a da ne pricamo da je igrao i na najvisem nivou ovaj mec u prvq dva seta, udarao lopticu kao lud, svi znamo da mu ovo nije prvi, a ni posljednji put da ovakvo nesto radi kad vidi da ne moze.

I onda se pitate zasto publika vise cijeni Rogera i Rafu od Novaka.
Čuj nije trebao ni počinjati. Garant si tako govorio i Payetu kad je zbog rizika u finalu Evropa lige propustio prvenstvo (kasnije i titulu) u Rusiji...
Još kažeš "nema naznaka povredi" i "odjednom se žali kad gubi" a lik bukvalno došao na turnir s povredom i svaki meč imao problem s istom. Kaže ti se fino, osjeća nelagodu pri mnogim udarcima, nije da ne može nikako. Druga je stvar što je i takav space shuttle za levate poput Londera koji ga ne zna ni ugroziti i forsirati mu backhand za razliku od Wawrinke. Sve u svemu, ne znam ni što repliciram ako vam je onakav bezvoljan i bezenergičan "lupao na najvišem nivou". :bow:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 02 sep 2019, 06:37

Čuj nije trebao ni počinjati :urnebes:

Pod painkillerima i ostalim zakebancijama se može igrati samo je pitanje koliko efikasno. Od Cinncija se priča,protiv Londera je već bilo krizno ali elem ne boli njega.

Sve to bijaše jedan veliki show. Kažem čovjeku se zabranjeno povrijediti.

Da je tako onda bi se pravio show prije svakog turnira i glumile povrede pa bi onda dobijali pravo herojstvo.Osvojen GS uz probleme sa koljenima,laktom i slično.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 02 sep 2019, 07:37

LlullSergio je napisao/la:Čuj nije trebao ni počinjati :urnebes:

Pod painkillerima i ostalim zakebancijama se može igrati samo je pitanje koliko efikasno. Od Cinncija se priča,protiv Londera je već bilo krizno ali elem ne boli njega.

Da je tako onda bi se pravio show prije svakog turnira i glumile povrede pa bi onda dobijali pravo herojstvo.Osvojen GS uz probleme sa koljenima,laktom i slično.
Ama covjece odigrao je 3 meca prije ovoga sa istom ovom povredom koja je dobio, a sad kao nije mogao odigrat jos 4 j3bena gamea i niko mu ne bi nista rekao. Nije ti se zabranjeno povrijedit, al ne moras ispadat papak bezveze.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 08:04

delinjo je napisao/la:Treba spavati mozda se sutra iznenadimo kad. Udjemo na rezultate moj bodi :D

Sevkec neka malo da se zakuha **** ga ti
Step ahead of you
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 02 sep 2019, 08:17

darker10 je napisao/la:

Ama covjece odigrao je 3 meca prije ovoga sa istom ovom povredom koja je dobio, a sad kao nije mogao odigrat jos 4 j3bena gamea i niko mu ne bi nista rekao. Nije ti se zabranjeno povrijedit, al ne moras ispadat papak bezveze.
Pa ovdje se priča da glumi,a ne da je papak sto je izašao.To se priča od starta turnira, kakva povreda kakvi bakrači.

Možda jest supacki ali kad već vidiš da ćeš izgubit bolje sto prije završit,odmorit rame i bjezat na rehabilitaciju.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 sep 2019, 08:18

stan is back! i to je super. naravno, da se njemu igra samo na GS je drugi problem, ali nema veze, ove bombe su vrijedne svega! vidjećemo sad kako će to izgledati protiv medvedeva. tip ima isto par problema, igra već mjesec i po konstantno bez pauze, ali barem imaju sad dan pauze!
bilo bi fakat cool da ih stan sve našamara i da preko big 3 dođe do titule, ali svi znamo da to i nije previše realno!

nole je sad u ozbiljnoj opasnosti da već krajem godine izgubi no.1, izgubio je sinoć 1800 boba (Rafa ne brani ništa do kraja godine, Roger manje od 2000 boba), ali treba prvo skočiti pa reći hop. ovo sa ramenom, nemam pojma i ne interesuje me pretjerano, imaju oni stalno kojekakve povrede sa kojima igraju. i rafa je krenuo u sezonu na zemlji sa problemima pa se do rima vratio u top stanje! ako oćeš bit najveći trpi i igraj!

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 02 sep 2019, 09:52

LlullSergio je napisao/la:
darker10 je napisao/la:

Pa ovdje se priča da glumi,a ne da je papak sto je izašao.To se priča od starta turnira, kakva povreda kakvi bakrači.

Možda jest supacki ali kad već vidiš da ćeš izgubit bolje sto prije završit,odmorit rame i bjezat na rehabilitaciju.
znaöi slazes se da je mogao nastaviti? to i jest poenta. ja sam prvi prije par dana napisao da ne folira, ali da se preuvelicava ta povreda sto je i dokazao, zao mi je sto nisam sinoc gledao da vidim kako je igrao, ali ako je mogao nastaviti, a nije, izuzetno je nesportski potez.
Zadnja izmjena: Bordeaux46, dana/u 02 sep 2019, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 02 sep 2019, 09:56

Koji supak, popisa se na zasluzenu pobjedu Stana
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 sep 2019, 10:13

Ne znam što se diže tolika buka oko predaje. Čovjeku syebano rame, istog trenutka kad je shvatio da nema ništa od pobjede (ili kad je počela malo jača bol) odlučio predati meč da ne bi ugrozio karijeru. Zdravo rame je najbitniji dio tijela u tenisu.

Što nije predao bez borbe? Jer se možda nadao da će Stan imati loš dan pa da će ga kao Kudlu pocijepati sa 20% snage.

Sve vrlo jednostavno.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 02 sep 2019, 10:19

Mogo je on završit meč, ostalo je veoma malo.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 sep 2019, 10:25

Harika je napisao/la:Mogo je on završit meč, ostalo je veoma malo.
Nije poenta da li je mogao ili nije, poenta je da je u tih nekoliko gemova još nekim naglim pokretom mogao skroz syebati rame i tu ne bi bilo povratka.
- Već posle nekoliko gemova meča sam predosetio da ću možda morati da prekinem meč. Razmišljao sam da ću to da uradim kad sam izgubio drugi set. Pokušao sam još nekoliko gemova i na kraju sam ipak to morao da uradim - istakao je Novak i dodao:

- To je nešto što se, barem mi je tako preneseno, već mesecima vuče, samo se sada pogoršala situacija određenim pokretima, možda naglim pokretima koji su izazvali traumu u određenim delovima ramena. Usled svega toga se desilo svašta nešto unutra o čemu stvarno ne želim da pričam. Znam da ljudi žele da znaju, ali stvarno ne volim da pričam o povredama, pogotovo kada gubim jer onda to skreće pažnju sa protivnika i onoga što je on uradio.

Ja sam danas napravio par naglih i oštrih pokreta koji su napravili te nagle i oštre bolove. To mi se nije svidelo, ali verujem i nadam se da će biti ok.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 sep 2019, 10:38

@babino ne lijepi ovdje više privatne poruke
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 10:44

Kakva sansa za najveceg ajmooooo
27.10.2020

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2019, 11:01

Čudo nije prvo tražio koji MTO pa onda predao.

:puke: :puke:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 02 sep 2019, 11:07

Dizu se Fedtardovi samo su ovo cekali.. Nisu svjesni kako Wawrija zna nalupat. Zamisli da se neko raduje ovako necijoj povredi. Dobit ce starkelja kitovanje aBd.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 02 sep 2019, 11:16

NadalRafa je napisao/la:Dizu se Fedtardovi samo su ovo cekali.. Nisu svjesni kako Wawrija zna nalupat. Zamisli da se neko raduje ovako necijoj povredi. Dobit ce starkelja kitovanje aBd.

Prepali se već #21 :rol:

U svoje dvorište, Rafko kao i inače miljenik žrijeba, naravno ako Čilkan zapleše mogao bi Rafan kući spremati se za ženidbe :beba:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 sep 2019, 11:20

Kakvo slavlje navijaca svicarskog nabijaca amatera, jasno im valjda da bi i povrijedjen Nole rutinirao miljenika im prevaranta kao mnogo puta dosad :kafa: Samo mi nije jasno kako nakon Wimblija nisu svjesni da im miljenik nema sta trazit u diskusiji za GOATa :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 11:21

Epidaurus je napisao/la:Kakvo slavlje navijaca svicarskog nabijaca amatera, jasno im valjda da bi i povrijedjen Nole rutinirao miljenika im prevaranta kao mnogo puta dosad :kafa: Samo mi nije jasno kako nakon Wimblija nisu svjesni da im miljenik nema sta trazit u diskusiji za GOATa :rol:
Samo ti svoj poso :kafa: #21
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.