Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

shevchet
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 13:04

Frajer nakon 25 gemova skontao da ga boli rame.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Inače protiv Kudle i takvih levatina, toliko otprilike traje meč 25-26 gemova, valjda je mislio da je Kudla preko puta mreže... :puke:

Hajde što mi je uzeo 600 KM svojim klošarskim
potezom, nego kako je hinjski to odradio, o tome pričamo cijelo vrijeme. :oops:

Da je predao nakon prvog seta, pa i razumio bih.
Ovako 0-2 gubio i popio još break odmah.
Onda vidi da je kraj i znao sam da će smradina predati. :puke:

Sve je pokušao čak je i igrao dobar tenis, jednostavno Stan ga je samljeo, granate je frajer ispaljivao. :salut:

P.S. Smirite doživljaj Fedtardovci, bolji je i Stan i Medo od djeda trenutno, tako da ako djed i dodje u finale nakon nekog nenormalno dugog meča, Rafko će ga samljeti na mašinu za mljevenje mesa, džabe se zanosite. :mrgreen:

EDIT: Mitoman je imao do 2016. ukupno više predanih mečeva nego Fedex, Rafa i Andy (Bik i Škot su hodajuća bolnica) zajedno, što samo potvrdjuje činjenicu da je smradina teška!
Nisam ga mrzio do danas, ali sad i to mijenjam!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 sep 2019, 13:29

Klasicni Djokovic, zato ga niko i ne voli.

Eto nije mogao jos odigrati koji gem, nego je morao predati, a prica kako povredom ne zeli skrenuti paznju sa protivnika i njegove igre.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 sep 2019, 13:31

E nek si mu Nole izbio 600 KM, kud nisi i vise :rol: Uzitak je kmecanje citat :urnebes:

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 02 sep 2019, 13:32

Novak ima ogroman problem s tim da ga neko pobijedi jer je bolji. Na stranu sto je ocito postojala povreda, uvijek je kriva ili povreda ili on nije bio na nivou, ili publika... dok Rafa, kojeg takodjer ne mogu ocima vidjet kad god izgubi to prihvatiti i nece pokusavati umanjiti pobjedu protivnika. jel moze neko naci statistiku koliko meceva su predali Roger, Rafa i Novak u karijeri? (mislim da je Roger jedino prije meca predao par puta, nisam siguran)
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 sep 2019, 13:33

Da, bas cudno da te ozlijedjeno rame u nekoj fazi meca (u 25om gemu) zaboli. Ali mene samo zanima koje je objasnjenje zasto bi Djokovic folirao? Mislim predao ili izgubio mec isti ti ku?ac nista se ne mijenja pa bi volio da mi teoreticari objasne koji je konkretno Djokovicev interes da folira povredu mozda bjezi od Federera i Nadala koje redovno pobjeduje? Ne kontam, mozda bi i povjerovao u to kada bi postojalo logicno objasnjenje.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 13:36

japa je napisao/la:Da, bas cudno da te ozlijedjeno rame u nekoj fazi meca (u 25om gemu) zaboli. Ali mene samo zanima koje je objasnjenje zasto bi Djokovic folirao? Mislim predao ili izgubio mec isti ti ku?ac nista se ne mijenja pa bi volio da mi teoreticari objasne koji je konkretno Djokovicev interes da folira povredu mozda bjezi od Federera i Nadala koje redovno pobjeduje? Ne kontam, mozda bi i povjerovao u to kada bi postojalo logicno objasnjenje.
Da je izgubio ne bi imao ovako snazan izgovof,a posto je predao moze se izvuci donekle
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 sep 2019, 13:38

japa je napisao/la:Da, bas cudno da te ozlijedjeno rame u nekoj fazi meca (u 25om gemu) zaboli. Ali mene samo zanima koje je objasnjenje zasto bi Djokovic folirao? Mislim predao ili izgubio mec isti ti ku?ac nista se ne mijenja pa bi volio da mi teoreticari objasne koji je konkretno Djokovicev interes da folira povredu mozda bjezi od Federera i Nadala koje redovno pobjeduje? Ne kontam, mozda bi i povjerovao u to kada bi postojalo logicno objasnjenje.
Predao da izbije Bosnji 600 maraka iz dzepa :urnebes:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 13:40

Nek je izbio,haram su to pare
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 13:41

Jesi kad čuo druže o igri na sreću, zvana kladionica?
Ne ove naše sitne kokošarske, nego one svjetske, gdje se vrte milioni po Aziji, gdje nema limita uplate i koja azijska mafija to drži ! :!:

Jesi kad čuo da se najviše namješta na tenisu i to na čak i na vrhunskom nivou, da se treneri, maseri, članovi rodbine pa čak i igrači klade na svoje mečeve, samo pojedine levate uhvate, a to je 2%..

Vidiš kako je mene yebao 600 KM sa predajom, tako je možda yebao 600 miliona na svijetu, time što je predao!
Šta misliš, jel' to dovoljan razlog da preda meč, koji je svakako izgubio? :hmmmmm:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 sep 2019, 13:43

Pa nije te yebao, kvota 1, nikom pare nije uzeo.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 02 sep 2019, 13:44

AA23 je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Dizu se Fedtardovi samo su ovo cekali.. Nisu svjesni kako Wawrija zna nalupat. Zamisli da se neko raduje ovako necijoj povredi. Dobit ce starkelja kitovanje aBd.

Prepali se već #21 :rol:

U svoje dvorište, Rafko kao i inače miljenik žrijeba, naravno ako Čilkan zapleše mogao bi Rafan kući spremati se za ženidbe :beba:
Hocel bit suza kao 2009 hahahaha

gigun

Post Postao/la gigun » 02 sep 2019, 13:45

Bezmudni Nole :guz: najomraženiji teniser. :kafa:
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/cheryl-blossom-48.html]Cheryl Blossom[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/chloe-ziva-49.html]Chloe Ziva[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sunsofi-97.html]Sunsofi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/yummycouple-75.html]Yummy Couple[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Safe Dating Chat [/url]

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 sep 2019, 13:46

Jel se ovo Effenberg reinkarnirao :urnebes:

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 13:47

Epidaurus je napisao/la:
Predao da izbije Bosnji 600 maraka iz dzepa :urnebes:
Ovaj Bošnjo je u životu dobio 100 puta tako po 600 KM, ništa ja neću biti bolji za tih 600 KM, ja to zaradim druže za 2-3 dana, najmanji problem...

Nego je smradina teška, publika mu je sve rekla, nikad nisam čuo da su izviždali nikog onoliko, zasluženo i debil to vidi. :puke:

@ finn

Čuj nije me yebao, 620 KM da je odigrao meč do kraja.
Imaš pare u džepu i ukradu ti ih.
Nisi izgubio, ukrali su ti jel' tako?
Jest ti logika, svaka čast! :crazy:

@epidaurus

Nije Effenberg, Shevchet, babuka tenisa! :mrgreen:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 02 sep 2019, 13:50

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 sep 2019, 13:51

Pa nije isti qrac. Tada bi ga pljuvali što se ne kreće ta 4 gema i time omalovažava protivnika. Bošnjo je to, našao bi nešto. :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 sep 2019, 13:53

shevchet je napisao/la: Čuj nije me yebao, 620 KM da je odigrao meč do kraja.
Nije ti pare uzeo, al' nije ti ni dao. :mrgreen:

slika

Evo, da ne bude da si jedini. :lol:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 02 sep 2019, 13:58

Đe si mangupe? :urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2019, 14:02

Snovi postaju java... Jos 3 meca...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 14:03

Finn je napisao/la:
shevchet je napisao/la: Čuj nije me yebao, 620 KM da je odigrao meč do kraja.
Nije ti pare uzeo, al' nije ti ni dao. :mrgreen:

slika

Evo, da ne bude da si jedini. :lol:
Pokaži mi cijeli listić, pa reci da nisam jedini...
Mogao si tako majstore još na 3 para pasti uz taj, kao što vjerovatno i jesi, pa ti je svejedno i tako pišeš.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []