ti si decko retardiran. ne vrijedi s tobom raspravljati061657451 je napisao/la:Tuzlanski staljinisti,izadjite iz tora.Izbacite mrznju,volite ljude bez obzira na porijeklo

ti si decko retardiran. ne vrijedi s tobom raspravljati061657451 je napisao/la:Tuzlanski staljinisti,izadjite iz tora.Izbacite mrznju,volite ljude bez obzira na porijeklo
Prosu vopi po sebi sto mi je Kozlić poslaoWorm je napisao/la:Ko se odlučuje za Tuzlu,bule vam aminaju na tribini
Jos i bula bila na tribinama,zamisli koja sramota u ocima jednog multikulturalca TuzlanskogVolimTz je napisao/la:Joj jesi lud brate, pivu piješ.
Nije sramota nego tvrdiš da tuzlaci počinju navijati za Tuzlu,a osim ova dva lika sa foruma nema više praktično nikog među vama. Ne ide ti baš tako preko noći a i nisu svi na prodajuBosanacGorstak je napisao/la:Jos i bula bila na tribinama,zamisli koja sramota u ocima jednog multikulturalca TuzlanskogVolimTz je napisao/la:Joj jesi lud brate, pivu piješ.
Zadnje dvije tekme oko 2 milje na stadionu,ima bar 6-7 ljudi na forumu koji podrzavaju Tuzlu i aktivni su na njenim temama i sasvim pristojan broj za klub koji dvije godine egzistira pod ovim brendom.Ako ti zaista mislis da je tih 2000 doslo sa bilo kojeg mjesta samo ne iz Tuzle onda ne znam o cemu pricamo.Tuzla ce sve vise navijaca da privlaci kako u gradu tako i sirom kantona jer je to upravo politika kluba u ovom sadasnjem periodu.Worm je napisao/la:Nije sramota nego tvrdiš da tuzlaci počinju navijati za Tuzlu,a osim ova dva lika sa foruma nema više praktično nikog među vama. Ne ide ti baš tako preko noći a i nisu svi na prodajuBosanacGorstak je napisao/la:Jos i bula bila na tribinama,zamisli koja sramota u ocima jednog multikulturalca TuzlanskogVolimTz je napisao/la:Joj jesi lud brate, pivu piješ.
I BerizSariel1987 je napisao/la:Ima jos.ima ikina
Prica je iz tuzle na trebiniBosanacGorstak je napisao/la:I BerizSariel1987 je napisao/la:Ima jos.ima ikina![]()
Eto ako vec hocete da nekoga samarate ko podrzava Tuzlu,najbolje da krenete od njega..Za svaki samar koji mu opalite imate od mene pivu