FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 02 sep 2019, 16:49

mohikanac12 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Sumnjam da ce dati vise od tog broja sto prima ta tribina i zbog onog belaja na prijateljskoj.
Nema potrebe za tenzijama. Velež je veliki klub, Željo je veliki klub, oba sa armijama navijača i istorijom. Treba napraviti spektakl, neka pobjedi bolji a slike punih tribina neka obiđu cijelu BiH. Još jednom, znali bi uzvratiti gostoprimstvo i bilo bi nam zadovoljstvo da kada Velež bude gostovao sa njima stigne i hiljada, dvije Rođenih.

Razgovarat će se na tu temu između dva kluba u narednim danima.
:thumbup:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 sep 2019, 16:52

S Velezom smo kroz historiju imali prijateljske odnose, zadnjih par godina se to malo narusilo, ali treba to popravit, ipak je Velez gospodski klub, nisu ko ovi sabanski samoprozvani velikani iz Zenica i Tuzle
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 02 sep 2019, 16:55

Jedini klub koji mi nije omražen je Velež.... Ne mogu se porediti cigani iz drugih gradova, a koji se kao prave nesto kao neke ekipe, a jos ti isti mrze Velež.... Velež je naš, a plus znamo kroz kakvu su torturu prolazili proteklih godina, od rata prema vamo.... Pogotovo za mene kao Bošnjaka je veoma važno da Velež bude jak, stabilan, i da se vrati na put stare slave.... Sto radi laznih Mostaraca, sto radi toga da nam je to jedini klub dole na jugu.....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 16:58

Ja sam pola-pola iskreno sto se tice Veleza. Ne mrzim ih daleko od toga. Postujem sve ovo sto su uradili, ali ono “lizanje” sa komsijama. Boze sacuvaj. Lijepo je postovati nekog, imati ok odnose, ali pretjerase.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 sep 2019, 17:19

Zbog onih problema na prijateljskoj u Hrasnici moglo bi sad biti belaja vrlo lako. Zasto su ono radili i sta je bila poenta nisam siguran al....
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 17:23

Bezideja je napisao/la:Zbog onih problema na prijateljskoj u Hrasnici moglo bi sad biti belaja vrlo lako. Zasto su ono radili i sta je bila poenta nisam siguran al....
I ja to mislim iskreno. Ne bih volio, ali nije beze ono bilo ako su stvarno to bili navijaci Veleza. Ljudi sa onim dosli na prijateljsku jbt. :crazy:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 17:27

Bezideja je napisao/la:Zbog onih problema na prijateljskoj u Hrasnici moglo bi sad biti belaja vrlo lako. Zasto su ono radili i sta je bila poenta nisam siguran al....
Ma nikako se ne opustati i ne ici dole mimo organizovanog, kakve druge tribine. Nisu oni vise prema nama prijateljski raspolozeni, cak sta vise svega ce dole biti da bi se konama dokazali

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 17:34

Ljudi, ima jos dosta do utakmice u Mostaru. Nemojte zapocinjati neku pricu od koje klub kao klub i navijaci kao navijaci nemaju koristi. Ne treba nam to. U narednim danima će dvije uprave razgovarati i nadati se pozitivnom rješenju, na obostrano zadovoljstvo. Ni nama a ni njima nisu potrebni problemi i negativne stvari.

Da neko našu najbolju namjeru ne shvati pogrešno, mi volimo fino ako ikako može. Ko misli da može drugačije i da nas može zayebavati na bilo koji način, taj se grdno vara. Samo ljubav. :bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 02 sep 2019, 17:38

Odnosi izmedju ra i manijaka nisu nimalo dobri, sto se tice "simpatizera" mislim da tu nema nikakvih problema osim podjebavanja koja su prisutna uvijek na utakmicama i sa jedne i sa druge strane :mrgreen: tako da sam siguran da ce sve biti uredu izmedju "simpatizera" veleza i zelje ......a "navijacki svijet" je prica za sebe i mislim da na onu montaznu moze stati max 200-230 najvatrenijih navijaca.....
Bujrum u mostar :bih:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 17:38

LjoZee je napisao/la:Ja sam pola-pola iskreno sto se tice Veleza. Ne mrzim ih daleko od toga. Postujem sve ovo sto su uradili, ali ono “lizanje” sa komsijama. Boze sacuvaj. Lijepo je postovati nekog, imati ok odnose, ali pretjerase.
Ma nije to lizanje toliko do Veleža koliko do kona. Mogao si primjetiti koliko kone rade na tim stvarima izvan terena zadnjih godina, sa svima furaju da su 'prijatelji', furaju nekakvu saradnju, posudbe igrača, počevši od Veleža, pa preko Čelika, Mladosti, čak su i sa Slobodom postali 'prijatelji' nakon Sisoje, i sa TC su prijatelji isto mislim :mrgreen:

A sve su to onako klubovi, koji bi u suštini trebali igrati 'u kost' sa njima kao i sa nama što igraju uvijek, al' kone su to pametno uradile (bar što se tiče sportskih rezultata), prijatelji ovo ono, slanje nekakvih igrača na posudbe i ostale zezancije, a na terenu Sarajevo ne gubi od tih protivnika već neko vrijeme :)

I sve to funkcioniše dok je tako, prvi poraz Sarajeva u tim duelima uz neke tenzije i ode to prijateljstvo u tri pičqke materine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 17:40

irfo je napisao/la:Sta li ce biti u Mostaru, mislim da ce biti ogroman interes nasih navijaca ali ona njihova montazna tribina sumnjam da moze primit vise od 100 ljudi
Pa ako bude volje, kupe jos 500 blokova i prosire tribinu za nas.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 17:41

Mamlaz je napisao/la:
Ma nikako se ne opustati i ne ici dole mimo organizovanog, kakve druge tribine. Nisu oni vise prema nama prijateljski raspolozeni, cak sta vise svega ce dole biti da bi se konama dokazali
Ma ko će ti šta bolan, nemoj biti lud jbt, zanemari RA i Manijake i te ultra fazone, nema tu nikakvog belaja izmedju običnih navijača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 sep 2019, 17:41

Raonffa je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ja sam pola-pola iskreno sto se tice Veleza. Ne mrzim ih daleko od toga. Postujem sve ovo sto su uradili, ali ono “lizanje” sa komsijama. Boze sacuvaj. Lijepo je postovati nekog, imati ok odnose, ali pretjerase.
Ma nije to lizanje toliko do Veleža koliko do kona. Mogao si primjetiti koliko kone rade na tim stvarima izvan terena zadnjih godina, sa svima furaju da su 'prijatelji', furaju nekakvu saradnju, posudbe igrača, počevši od Veleža, pa preko Čelika, Mladosti, čak su i sa Slobodom postali 'prijatelji' nakon Sisoje, i sa TC su prijatelji isto mislim :mrgreen:

A sve su to onako klubovi, koji bi u suštini trebali igrati 'u kost' sa njima kao i sa nama što igraju uvijek, al' kone su to pametno uradile (bar što se tiče sportskih rezultata), prijatelji ovo ono, slanje nekakvih igrača na posudbe i ostale zezancije, a na terenu Sarajevo ne gubi od tih protivnika već neko vrijeme :)

I sve to funkcioniše dok je tako, prvi poraz Sarajeva u tim duelima uz neke tenzije i ode to prijateljstvo u tri pičqke materine.
To su pitari pametno odradili zadnjih godina, sa svima izgradili dobre odnose, a mi ko kakvi junci zaratili sa kim smo mogli, tek sad se to polako pocinje popravljati, a drago mi je i sto gradimo neke nove odnose kao naprimjer sa Jedinstvom i ovom prijateljskom. Bihac je ogromno mjesto sa velikim brojem nasih simpatizera i to se treba iskoristiti, svako malo treba gostovati po tim mjestima koje nemaju klubove u premijer ligi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 17:45

Ako cemo graditi vec prijateljske odnose neka to bude iskreno. Gradjenje tih odnosa da bi ti imao interes i lazno predstavljanje jok. To rade komsije sa Celikom npr. Evo lafo igraci, super prijatelji, stadion. Bjezi, interes cisti. Ovo sa Jedinstvom ok. Fino druzenje dva dana, pozvat nekad na Grbavicu i to ok.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 02 sep 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 17:45

irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

To su pitari pametno odradili zadnjih godina, sa svima izgradili dobre odnose, a mi ko kakvi junci zaratili sa kim smo mogli, tek sad se to polako pocinje popravljati, a drago mi je i sto gradimo neke nove odnose kao naprimjer sa Jedinstvom i ovom prijateljskom. Bihac je ogromno mjesto sa velikim brojem nasih simpatizera i to se treba iskoristiti, svako malo treba gostovati po tim mjestima koje nemaju klubove u premijer ligi.
Ma naravno, to je pametan potez al' je za moj ukus previše uvlakački, al' dobro cilj opravdava sredstvo jbg :D

Naše je da vratimo korektne odnose sa svima i to je to, respect i poštovanje za svakoga, ako se već treba bratimiti sa nekim onda birati ove niželigaške ekipe i gradove tipa Bihać, Bugojno, Travnik itd.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 17:49

Raonffa je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la:
Ma ko će ti šta bolan, nemoj biti lud jbt, zanemari RA i Manijake i te ultra fazone, nema tu nikakvog belaja izmedju običnih navijača.
A sta ako ja kao obicni navijac naletim na RA i oni me razgule, reci cu im ronffa mi je rekao da me necete dirati. Ne budi lud dosli su nam u Hadjice naoruzani ko u rat

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 17:50

Mamlaz je napisao/la: A sta ako ja kao obicni navijac naletim na RA i oni me razgule, reci cu im ronffa mi je rekao da me necete dirati. Ne budi lud dosli su nam u Hadjice naoruzani ko u rat
Hahahahhaahahaha
Reci: “Nemojte mene eno vam Raonffe” :lol:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 sep 2019, 17:51

Kako su nam srozali klub ovo sad je odlicno.
Ono hrakanje igraca od ranije, bivsih uposlenika pa cak Amara vrijedjali dokle su oni isli.

Zamisli ti onog majmuna napravi intervju da pljuje po najtrofejnijem treneru u historijji kluba. Koji su to mulci i glupani a citamo ih dalje sto je najzalosnije. Fuj...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 17:53

:bih:

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 17:55

RodjeniiBrato je napisao/la:Odnosi izmedju ra i manijaka nisu nimalo dobri, sto se tice "simpatizera" mislim da tu nema nikakvih problema osim podjebavanja koja su prisutna uvijek na utakmicama i sa jedne i sa druge strane :mrgreen: tako da sam siguran da ce sve biti uredu izmedju "simpatizera" veleza i zelje ......a "navijacki svijet" je prica za sebe i mislim da na onu montaznu moze stati max 200-230 najvatrenijih navijaca.....
Bujrum u mostar :bih:
Budite vi prave brate ,pa kupite 500 blokova prosirite onu tribinu da mi mozemo biti svi zajedno i da uzivamo. Vi ste na Grbavici svaki put docekani i ispraceni aplauzom od strane Zeljinih navijaca. Izlazilo vam se na razne nacine u susret. Ne trazimo puno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hilmo123, Hrasno15, kontra, nedimmmm1337 i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []