Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ne znam malo su me fascinirale te stvari...ok predpostavljao sam da je u nekoj mjeri tako ali npr nisam slutio da na Turskom portalu,koji veze nema sa tenisom ljudi komentarisu Novaka kao pickicu...nekog ko je samo odlican teniser a realno on ce vjerovatno preskociti i Rogera i Rafu...ili npr na Bugarskim portalima slicno ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znam da nije omiljen ali si ubo dvije države, svaka ti dala brate. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:Znam da nije omiljen ali si ubo dvije države, svaka ti dala brate.
ahaha ali sto Bugari ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
O jeb.emti uciteljicu historije, cuj sto Bugari 
Sad ne znam je li me trolaš ili je ozbiljno pitanje? Historija buraz.delinjo je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Znam da nije omiljen ali si ubo dvije države, svaka ti dala brate.
ahaha ali sto Bugari ?![]()
41.21.1.
ljudi dragi ironican sam sta vvam je

neo namjerno sam spomenuo te dvije drzave jer gore neko iznad napisoa da ga ne mrze sto je srbin...a mislim da mnogo toga ima ..
neo namjerno sam spomenuo te dvije drzave jer gore neko iznad napisoa da ga ne mrze sto je srbin...a mislim da mnogo toga ima ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ni lendla nije niko živ volio ali ga je svako svrstavao u (tada) najvećeleorey je napisao/la:Pa ako je top teniser, ne mora znacit da ce ga publika voljeti. A ima svoje razloge, nije to zato sto je iz manje drzave. Ne vole mu karakter, sve fejk to izgleda. Covjek ne zna gubiti. Nauci gubiti ljudino, 33 godine su ti. Vidi to publika, ne mozes narod da prevaris.
sve se to na kraju tek zbraja
Ma djaba i da 25i osvoji nista ne moze nadmasiti ovogodisnji Wimbledon to su aparati za sva vremena bilileorey je napisao/la:Joj ako najveci osvoji 21 GS kakvi ce to haparati da budu ovdje hahahaa
Ocigledno je da covjek hoce da se svima svidi, umjesto da bude svoj. Samo to od sebe dodje, na kraju krajeva, nikad te svi ne mogu voljeti.delinjo je napisao/la:ne znam malo su me fascinirale te stvari...ok predpostavljao sam da je u nekoj mjeri tako ali npr nisam slutio da na Turskom portalu,koji veze nema sa tenisom ljudi komentarisu Novaka kao pickicu...nekog ko je samo odlican teniser a realno on ce vjerovatno preskociti i Rogera i Rafu...ili npr na Bugarskim portalima slicno ....
27.10.2020
Moguce, samo se nadam da ti ljudi nemaju mozga jer ako imaju to je problem kakvu vratolomiju mozga moras da izvedes pa da progutas to da je jedan samo odlican tenisar toliko puta u velikim mecevima izdominirao te sa kojima ne moze u istu recenicu, mislim volio bi ih vidjeti kako sebi objasnjavaju da su upravu a pri tom gledaju zadnje finale Wimbledona npr.delinjo je napisao/la:eh sad sam malo listao portale iz cijelog svijeta,ono sto mi je zanimljivo kako Djokovica nazivaju samo odlicnim teniserom,ali nikako u istoj recenici sa Rogerom i Rafom....ne znam da li je problem sto je iz Srbije ili sto ima ponasanje kakvo ima....ali fascinantno je da gotovo cijela planeta,koji god kontinent uzmes razmislja slicno ...nisu to samo Ameri nego fkt velika vecina dijeli misljenje ...
Sto se tice same licnosti i karaktera i sam nisam bio fan Djokovica ne mogu reci da sam ga mrzio ili da me nervirao ali eto nije mi nesot ni bio simpatican ponasanjem itd. ali nije mi bio ni iritantan. gledajuci neke ozbiljnije intervjue sa njim i njegovo ponasanje, pricu, shvatio sam da je ta prica o njemu kao nekom antipaticnom liku koga dosta ljudi mrzi totalna glupsot. Covjek 1 kroz 1 totalno drugaciji od svih drugih sportista sa ovih prostora, i pricom i smislom za humor i inteligencijom jednostavno klasa i gospodin. Razumijem da je iritantan zapadnom svijetu zbog te balkanske crte u svom ponasanju ali da mu prosjecni Bosnjo na tome prigovara a i sam se tako isto ponasa u puno manje bitnim situacijama od npr nekog GS meca e to ne mogu da shvatim. Sto se tice popularnosti na zapadu jasno je ko dan tamand a i osvojio 30 GSova tamo ce uvijek ispred njega biti Federer i Nadal, jednostavno nema to veze ni sa ponasanjem ni sa bilo cime to je tako i uvijek ce biti i to itekako ima veze sa drzavom iz koje dolazis.
meni nole nije nimalo simpatičan, i kad šuti i kad priča, a razumijem ga kad priča
normalna je i fer osoba i to je super, ali da je simpatičan, nije! nije ni sebi samome vjerovatno!
ali to ne umanjuje njegovu tenisku veličinu ni 0,1%
ali to ne umanjuje njegovu tenisku veličinu ni 0,1%
Djokovic je jako inteligentan momak. Previse analizira i razmislja o svojim postupcima i zato ispada kakav ispada.
Omiljeni kod vecine su uglavnom oni gluplji koji su spontani. To je cinjenica.
Ne pomaze ni to sto je iz istocne evrope.
Omiljeni kod vecine su uglavnom oni gluplji koji su spontani. To je cinjenica.
Ne pomaze ni to sto je iz istocne evrope.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ponasanje mu je iritantno, postoji niz tenisera ili teniserki koji su iritanti siroj publici. Npr, Serenu Williams vole samo Amerikanci. Ima iritanto ponasanje i milion ispada. Napadala sudije, linijske sudije cak i prijetila linijskim sudijama kao i sakupljacima loptica. Izbjegavala intervju ako nisu amerikanci itd.japa je napisao/la:Sto se tice same licnosti i karaktera i sam nisam bio fan Djokovica ne mogu reci da sam ga mrzio ili da me nervirao ali eto nije mi nesot ni bio simpatican ponasanjem itd. ali nije mi bio ni iritantan. gledajuci neke ozbiljnije intervjue sa njim i njegovo ponasanje, pricu, shvatio sam da je ta prica o njemu kao nekom antipaticnom liku koga dosta ljudi mrzi totalna glupsot. Covjek 1 kroz 1 totalno drugaciji od svih drugih sportista sa ovih prostora, i pricom i smislom za humor i inteligencijom jednostavno klasa i gospodin. Razumijem da je iritantan zapadnom svijetu zbog te balkanske crte u svom ponasanju ali da mu prosjecni Bosnjo na tome prigovara a i sam se tako isto ponasa u puno manje bitnim situacijama od npr nekog GS meca e to ne mogu da shvatim. Sto se tice popularnosti na zapadu jasno je ko dan tamand a i osvojio 30 GSova tamo ce uvijek ispred njega biti Federer i Nadal, jednostavno nema to veze ni sa ponasanjem ni sa bilo cime to je tako i uvijek ce biti i to itekako ima veze sa drzavom iz koje dolazis.
Novak ne zna sa publikom. Cim neko navija protiv njega, on pocne mahati glavom, psovati itd. Mislis da su Federer, Nadal kao klinci imali navijace. Novak se uvijek svadjao sa sudijama, drsko odgovarao novinarima itd.
Mi opcenito sa ovih prostora imamo "seljacko" ponasanje i mislimo da je to uredu i da se svijet urotio protiv nas. Imas jedan odlican primjer, sportiste Mirko Cro Cop koji je i dan danas jedan od najpopularnijih sportista u Japanu. Imas nekoliko restorana, kafica nazvanih po njegovom imenu.
Neko je trazio:
Federer 0, Rafa 4.13th career retirement for Djokovic who has now also achieved the Career Slam of retirements (5th player in the Open Era):
Australian Open : 1
Roland Garros: 2
Wimbledon: 2
Us Open: 1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Federer nikad nije predao mec,kakva velicina i gospodin 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
to sa balkanom je šuplja, ako si simpa svi te vole ako nisi obrnuto odakle god bioChstal je napisao/la:Ponasanje mu je iritantno, postoji niz tenisera ili teniserki koji su iritanti siroj publici. Npr, Serenu Williams vole samo Amerikanci. Ima iritanto ponasanje i milion ispada. Napadala sudije, linijske sudije cak i prijetila linijskim sudijama kao i sakupljacima loptica. Izbjegavala intervju ako nisu amerikanci itd.japa je napisao/la:Sto se tice same licnosti i karaktera i sam nisam bio fan Djokovica ne mogu reci da sam ga mrzio ili da me nervirao ali eto nije mi nesot ni bio simpatican ponasanjem itd. ali nije mi bio ni iritantan. gledajuci neke ozbiljnije intervjue sa njim i njegovo ponasanje, pricu, shvatio sam da je ta prica o njemu kao nekom antipaticnom liku koga dosta ljudi mrzi totalna glupsot. Covjek 1 kroz 1 totalno drugaciji od svih drugih sportista sa ovih prostora, i pricom i smislom za humor i inteligencijom jednostavno klasa i gospodin. Razumijem da je iritantan zapadnom svijetu zbog te balkanske crte u svom ponasanju ali da mu prosjecni Bosnjo na tome prigovara a i sam se tako isto ponasa u puno manje bitnim situacijama od npr nekog GS meca e to ne mogu da shvatim. Sto se tice popularnosti na zapadu jasno je ko dan tamand a i osvojio 30 GSova tamo ce uvijek ispred njega biti Federer i Nadal, jednostavno nema to veze ni sa ponasanjem ni sa bilo cime to je tako i uvijek ce biti i to itekako ima veze sa drzavom iz koje dolazis.
Novak ne zna sa publikom. Cim neko navija protiv njega, on pocne mahati glavom, psovati itd. Mislis da su Federer, Nadal kao klinci imali navijace. Novak se uvijek svadjao sa sudijama, drsko odgovarao novinarima itd.
Mi opcenito sa ovih prostora imamo "seljacko" ponasanje i mislimo da je to uredu i da se svijet urotio protiv nas. Imas jedan odlican primjer, sportiste Mirko Cro Cop koji je i dan danas jedan od najpopularnijih sportista u Japanu. Imas nekoliko restorana, kafica nazvanih po njegovom imenu.
bobu su svi volili, a čak je i mahniti goran imao više pozitivan nego negativan feedback. serenu nevoli niko, ni ameri, samo medijski uvlakači u pakaš
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 sep 2019, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je podatak za GS turnire i fkt i u ovome pokazuje njegovu velicinu, volio bi vidjeti podatak da li je ikad predao mec? One meceve sto je predao a da nije ni izasao na teren to se ne racuna
Kakvu veličinu pokazuje? Jel se vi zajebavate? Pokazuje samo to da je bio relativno zdrav cijelu svoju karijeru odnosno nije imao ni blizu problema s povredama ko Rafa a i Novak u zadnje vrijeme. Koji je to meč Roger odigrao do kraja a da je bio povredjen, pa nije htio predavat da bi ispao kojekakav gospodin?
Sto se tiče Nola, vidjelo se od početka meča da nije sposoban držati fokus na 100% i da ga malo rame muči, vjerovatno je mogao i ranije predati meč kao sto ga je mogao i zavrsiti jer nije ostalo puno nakon predaje, ali eto njegova stvar.
Sto se tiče Nola, vidjelo se od početka meča da nije sposoban držati fokus na 100% i da ga malo rame muči, vjerovatno je mogao i ranije predati meč kao sto ga je mogao i zavrsiti jer nije ostalo puno nakon predaje, ali eto njegova stvar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
In the 1,338 matches Federer has played since turning pro in 1998, he has completed every single one.
Ovo je informacija iz januara 2018. Ako od tada nije predao, onda nikad u karijeri nije predao u toku meca.
Ovo je informacija iz januara 2018. Ako od tada nije predao, onda nikad u karijeri nije predao u toku meca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.