Eto koliko je Di Marzio a i ostali "insajderi" pouzdani.leorey je napisao/la:
Ti strucnjak sad a kad je Di Marzio i Sky napisao da je gotovo, dosao nam popovat na pdf kako smo pogrijesili. I sad general poslije bitke, kao ti bio uvjeren. Ne brini, znamo da si nas navijac i da si htio i ti Neymara, ali ima 2020, pa jel
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
1974---1975---1976---2001---2013---2020
L'Equipe objavili da se Neymar na zadnjem treningu zakacio s nekim suigracem
Hahahahaa vec je pocelo
Hahahahaa vec je pocelo
27.10.2020
- LittleCule
- Kontakt:
[CATRadio] Rakitić will stay in Barcelona.
Kratko nam je trajalo veselje, oće Barto previše love za Rakitića izgleda, a Juve samo pristaje na swap, sad kad nakon reprezentativne pauze Raketa uleti opet u početnu, zareda se koja pobjeda na krilima Messija i bum zacementirat će se Raketa opet od prve minute svaku...
Kratko nam je trajalo veselje, oće Barto previše love za Rakitića izgleda, a Juve samo pristaje na swap, sad kad nakon reprezentativne pauze Raketa uleti opet u početnu, zareda se koja pobjeda na krilima Messija i bum zacementirat će se Raketa opet od prve minute svaku...
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Pa i ne treba ga dati za njihove poluigrace sto nude. Covjek kod nas standardan bio 5 godina i sad ga treba mijenjat za Cana ili Bentacura, de malo realnosti. Mi dajemo prvotimca, oni nekakve polovnjake, de bolan.
Evo citam Rafinha produzuje jos godinu pa ide na posudbu, a pola plate cemo mi snositi. Pa dokle vise da se igraci daju za bagatelu? Prvi sam ovdje koji hoce da Rakitic ode, ali ako ces ga se rijesit haman dzaba, nek onda ostane jos 5 godina sto se mene tice.
Evo citam Rafinha produzuje jos godinu pa ide na posudbu, a pola plate cemo mi snositi. Pa dokle vise da se igraci daju za bagatelu? Prvi sam ovdje koji hoce da Rakitic ode, ali ako ces ga se rijesit haman dzaba, nek onda ostane jos 5 godina sto se mene tice.
27.10.2020
Ma do ponoci ce ovo biti gotovo! Eto Neya. Ovo je neka zayebancija ba, kao sve gotovo i ne dolazi.. Ma hajte molim vas.leorey je napisao/la:L'Equipe objavili da se Neymar na zadnjem treningu zakacio s nekim suigracem
Hahahahaa vec je pocelo
@igrajlopte 🐦
Cuj daju Cana poluigraca i invalida za Rakitica.Standardni prvotimac FcB za invalida koji grije klupu Khediri.
Realna razmjena je Rakitic za Pjanica + novac ili Rakitic za Dybalu.
Radije da ostane.Nadati se veznom redu
———-DeJong—-
—-Rakitic——Arthur
———-DeJong—-
—-Rakitic——Arthur
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 02 sep 2019, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
DA prodaji Rakitića. NE prodaji po bilo kojoj cijeni. NE zamjeni za nečiji škart. I Rakitić > Busquets. 
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Po meni najbolji vezni red kojeg trenutno imamo.JoeBleck je napisao/la:Cuj daju Cana poluigraca i invalida za Rakitica.Standardni prvotimac FcB za invalida koji grije klupu Khediri.
———-Rakitic—-
—-De Jong——Arthur
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Do 23:59 posudba uz otkup za 200M sljedece ljeto. Pa jel tako.ReX je napisao/la:Ma do ponoci ce ovo biti gotovo! Eto Neya. Ovo je neka zayebancija ba, kao sve gotovo i ne dolazi.. Ma hajte molim vas.leorey je napisao/la:L'Equipe objavili da se Neymar na zadnjem treningu zakacio s nekim suigracem
Hahahahaa vec je pocelo
Icardi prosao ljecnicki, sve ide na svoje
27.10.2020
- LittleCule
- Kontakt:
Rakitić za Bernardeschija swap bi prihvatio, Can, Rugani i te pizdarije nam ne trebaju.leorey je napisao/la:Pa i ne treba ga dati za njihove poluigrace sto nude. Covjek kod nas standardan bio 5 godina i sad ga treba mijenjat za Cana ili Bentacura, de malo realnosti. Mi dajemo prvotimca, oni nekakve polovnjake, de bolan.
Ovako se riješiš Rakitića, napraviš mjesta u veznome redu i još dobiješ opciju na krilu u vidu Bernardeschija, za igrača s klupe dosta dobra opcija, ali Juve ciganluk teški neće prihvatit to.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Sta ce ti Berna ?
Malcom jaci igrac od njega bio pa je igrao na infuziju.
Nelos igrac , nepotreban.
Barci treba samo utrefiti prvih 11 i to je to a nije tesko
—————-MATS
—Roberto—Pique—-Lengle—-Alba
——————-Frenkie——
———-Rakitic———Arthur—-
———————-Messi
———-Gricko——-Suarez
Malcom jaci igrac od njega bio pa je igrao na infuziju.
Nelos igrac , nepotreban.
Barci treba samo utrefiti prvih 11 i to je to a nije tesko
—————-MATS
—Roberto—Pique—-Lengle—-Alba
——————-Frenkie——
———-Rakitic———Arthur—-
———————-Messi
———-Gricko——-Suarez
Pa Juve je i htio dati Bernardeschija, mi odbili, trazili i kesa. Realno ne treba nam, mogao je onda komotno Malcom ostati.LittleCule je napisao/la:Rakitić za Bernardeschija swap bi prihvatio, Can, Rugani i te pizdarije nam ne trebaju.leorey je napisao/la:Pa i ne treba ga dati za njihove poluigrace sto nude. Covjek kod nas standardan bio 5 godina i sad ga treba mijenjat za Cana ili Bentacura, de malo realnosti. Mi dajemo prvotimca, oni nekakve polovnjake, de bolan.
Ovako se riješiš Rakitića, napraviš mjesta u veznome redu i još dobiješ opciju na krilu u vidu Bernardeschija, za igrača s klupe dosta dobra opcija, ali Juve ciganluk teški neće prihvatit to.
Rijesio si se Malcoma, Rafinhe i Coutinha. Dakle do povratka Messija, Dembelea i Suareza spao si na napad Griezman, Perez, Fati. Vrlo rizicno, jer vec ide LP brzo.
27.10.2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma kakav Bernadeschi, taj u Juveu nije mogao da se izbori da bude neki faktor, a kao u Barsi da bude. Nikakve zamjene, bar ne ovo što se nudi. Nek' ostane, i nadamo se da nećemo gledati i njega i Biskvita u početnom sastavu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nabijem ti zenu, Ivane, Ivane!Rakitic refused to leave Barcelona this season, regardless of if he played or not. [md]
@igrajlopte 🐦
Pa normalno, nece Rakel iz vruce Spanije. Ali realno njega se prije jos trebalo pripremati za odlazak, a ne covjek igrao vise tekmi od Messija i onda naglo da ga sutnu u 5 dana, normalno da ne bi ni ja otisao da su mi to uradili.ReX je napisao/la:Nabijem ti zenu, Ivane, Ivane!Rakitic refused to leave Barcelona this season, regardless of if he played or not. [md]
27.10.2020
Opet Romero objavio ono isto. Jel mu ovo hakiran akaunt, hakiram mu sestru?
Džeri Drejk
Nabijaj ženu onome ko ga nije na vrijeme prodao i koji mu je još produžio ugovor do 30.06.2021 godineReX je napisao/la:Nabijem ti zenu, Ivane, Ivane!Rakitic refused to leave Barcelona this season, regardless of if he played or not. [md]
Normalno da Ivan sa svojom Raquel nece nidje. Ne bi ni ti na njegovom mjestu. Može mu se
Rakitić propušta reprezentaciju radi debila. Štaš ti očekivat od sezone kad si u startu syebao atmosferu u ekipi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Miš sa klupe na Rakitiću bilda neki autoritet.Lillard je napisao/la:Rakitić propušta reprezentaciju radi debila. Štaš ti očekivat od sezone kad si u startu syebao atmosferu u ekipi
Ko fol porucio da mu nije mjesto zagarantovano, odjednom se toga sjetio nakon 3 godine, pocalio ga na klupu ne bi li sam otišao
jbm li mu sunce bezobrazno, dvolicno
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 sep 2019, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.