FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 02 sep 2019, 17:55

Gdje su sad oni bilmezi (neki navijaci Želje) koji su ismijavali Amara nakon poraza u onom prošlom derbiju, nazivali ga kamatarom, gorim i opasnijim po Želju i od faraona Misketa, ismijavali sve u klubu itd...pri tome namjerno izastavljali cinjenice da je tada Želju trpao ko je stigao, klub u rasulu, igraci bez ikakve volje i motiva, Gošk i Zvijezda 09 pobjeđivali na Grbavici, Miske i njegovi poltroni podijelili navijace i sve unutar kluba, Amar tek stigao u tako lošu atmosferu i sredinu....gdje su sad ti likovi?

Ne zaboravite nikad dvije stvari: da je Amar Osim Alex Ferguson ove lige i nocna mora komšinica :P
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 sep 2019, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 17:55

LjoZee je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la: A sta ako ja kao obicni navijac naletim na RA i oni me razgule, reci cu im ronffa mi je rekao da me necete dirati. Ne budi lud dosli su nam u Hadjice naoruzani ko u rat
Hahahahhaahahaha
Reci: “Nemojte mene eno vam Raonffe” :lol:
Pa momci moji ja dušu u Mostaru par godina na faxu ostavljao, možda bih ti @Mamlaze mogao završiti nešto, upoznao sam i ja nekog dole za te godine pičqka mu materina :mrgreen:

Al' na stranu zezancija, to što ti govoriš može ti se desiti bilo gdje i sa bilo kojom navijačkom grupom. Dođeš brate dole, među masom uđeš na neku od njihove dvije tribine i to je to, to ljudi rade na svakom gostovanju :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 17:56

LjoZee je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la: A sta ako ja kao obicni navijac naletim na RA i oni me razgule, reci cu im ronffa mi je rekao da me necete dirati. Ne budi lud dosli su nam u Hadjice naoruzani ko u rat
Hahahahhaahahaha
Pa ja on mi garantuje :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 sep 2019, 17:57

Petari cergari
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 17:58

Raonffa je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Hahahahhaahahaha
Pa momci moji ja dušu u Mostaru par godina na faxu ostavljao, možda bih ti @Mamlaze mogao završiti nešto, upoznao sam i ja nekog dole za te godine pičqka mu materina :mrgreen:

Al' na stranu zezancija, to što ti govoriš može ti se desiti bilo gdje i sa bilo kojom navijačkom grupom. Dođeš brate dole, među masom uđeš na neku od njihove dvije tribine i to je to, to ljudi rade na svakom gostovanju :)
Sve je to super ali usra ga sa tim bih, vidi se da si u Mostaru skolu zavrsavao

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 18:02

Mamlaz je napisao/la: Sve je to super ali usra ga sa tim bih, vidi se da si u Mostaru skolu zavrsavao
Pa "bih" je ispravno yebem ti učiteljicu bosanskog :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 sep 2019, 18:11

Zar smo u Hadzicima igrali????? :D Znas li gdje su Hadzici :urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 18:12

Raonffa je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la: Sve je to super ali usra ga sa tim bih, vidi se da si u Mostaru skolu zavrsavao
Ja bih
Ti bi
On bi
Mi bismo
Vi biste
Oni bi
Fakultet u Ljubuskom je ucinio svoje legendo moja

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 18:15

Bezideja je napisao/la:
Duboko se izvinjavam u Hrasnici, oprosti mi molim te

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 sep 2019, 18:16

Mamlaz je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:
Duboko se izvinjavam u Hrasnici, oprosti mi molim te
:thumbup:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 18:16

Mamlaz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ja bih
Ti bi
On bi
Mi bismo
Vi biste
Oni bi
Fakultet u Ljubuskom je ucinio svoje legendo moja
O ovome ti i govorim, šta ti nije jasno? :D

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 18:18

Bezideja je napisao/la:Ma dobar je Krpic al za 400 metara s preponama. Dusa draga on se jadan slomi trceci..

Sedam kola, sedam golova. Nije loše za atletičara. :thumbup:
Fudbaleri Željezničara sinoć su u gradskom derbiju sa 5:2 deklasirali ekipu Sarajeva.

Najbolji igrač utakmice bio je kapiten Plavih Sulejman Krpić koji je postigao dva gola. Pored postignutih golova, Krpić gotovo da nije izgubio ni jedan duel sa odbranom Sarajeva i sasvim zasluženo je ponio epitet najboljeg pojedinca 119. ligaškog derbija sarajevskih rivala.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 sep 2019, 18:21

mohikanac12 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Ma dobar je Krpic al za 400 metara s preponama. Dusa draga on se jadan slomi trceci..

Sedam kola, sedam golova. Nije loše za atletičara. :thumbup:
Fudbaleri Željezničara sinoć su u gradskom derbiju sa 5:2 deklasirali ekipu Sarajeva.

Najbolji igrač utakmice bio je kapiten Plavih Sulejman Krpić koji je postigao dva gola. Pored postignutih golova, Krpić gotovo da nije izgubio ni jedan duel sa odbranom Sarajeva i sasvim zasluženo je ponio epitet najboljeg pojedinca 119. ligaškog derbija sarajevskih rivala.
Dobro rece Brko da je Krpic bolji od mog imenjaka :mrgreen:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 18:23

možda bih ti @Mamlaze
Prvo lice jednine se pise bih, drugo lice jednine se pise bi. Ti bi i bi ti je ista stvar drugo lice jednine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 18:24

Jesam li ja to na casu bosanskog ili na sportskom forumu? :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 18:30

LjoZee je napisao/la:Jesam li ja to na casu bosanskog ili na sportskom forumu? :D
Izvinjavam se tebra, kao i svim ostalim clanovima, ali opsovao mi je uciteljicu to se ne prasta
:nene: :rol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 sep 2019, 18:31

Mamlaz je napisao/la:možda bih ti @Mamlaze
Prvo lice jednine se pise bih, drugo lice jednine se pise bi. Ti bi i bi ti je ista stvar drugo lice jednine
:lol:
Pa covjek ti i pise u prvom licu, tj. on bi ti (tebi) moga zavrsiti nesto, a ne da ti zavrsis. :lol:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 02 sep 2019, 18:33

voltron30 je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la:možda bih ti @Mamlaze
:lol:
Pa covjek ti i pise u prvom licu, tj. on bi ti (tebi) moga zavrsiti nesto, a ne da ti zavrsis. :lol:
:clap:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 sep 2019, 18:34

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 18:38

Prskanje malih vijetnamaca se nastavlja. :rol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []