FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 02 sep 2019, 18:43

let3 je napisao/la:Gdje su sad oni bilmezi (neki navijaci Želje) koji su ismijavali Amara nakon poraza u onom prošlom derbiju, nazivali ga kamatarom, gorim i opasnijim po Želju i od faraona Misketa, ismijavali sve u klubu itd...pri tome namjerno izastavljali cinjenice da je tada Želju trpao ko je stigao, klub u rasulu, igraci bez ikakve volje i motiva, Gošk i Zvijezda 09 pobjeđivali na Grbavici, Miske i njegovi poltroni podijelili navijace i sve unutar kluba, Amar tek stigao u tako lošu atmosferu i sredinu....gdje su sad ti likovi?

Ne zaboravite nikad dvije stvari: da je Amar Osim Alex Ferguson ove lige i nocna mora komšinica :P
Pa u rupama,gdje će biti,od subote se sve promjenilo,ljudi su prepoznali rad,srce,strast,nije lažno nego iskreno.
Vratili su osmijeh na lice navijačima,ja više grljenja i ljubljena nakon sudijskog zvižduka,nikad nisam vidio.
Iskreno,ne bih bio u koži bivšim procedura,opasno raja reži,posebno ona od koje su imali veliku podršku,doduše,sami su i krivi glupim oglašavanjima po društvenim mrežama!

Mi smo Željini,Željo je naš!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 18:45

Mamlaz je napisao/la:možda bih ti @Mamlaze
Prvo lice jednine se pise bih, drugo lice jednine se pise bi. Ti bi i bi ti je ista stvar drugo lice jednine
Pa i pišem ti u prvom licu legendo, ja bih ti mogao završiti nešto dole, ne čitaš dobro :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 sep 2019, 18:49

mohikanac12 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Ma dobar je Krpic al za 400 metara s preponama. Dusa draga on se jadan slomi trceci..

Sedam kola, sedam golova. Nije loše za atletičara. :thumbup:
Fudbaleri Željezničara sinoć su u gradskom derbiju sa 5:2 deklasirali ekipu Sarajeva.

Najbolji igrač utakmice bio je kapiten Plavih Sulejman Krpić koji je postigao dva gola. Pored postignutih golova, Krpić gotovo da nije izgubio ni jedan duel sa odbranom Sarajeva i sasvim zasluženo je ponio epitet najboljeg pojedinca 119. ligaškog derbija sarajevskih rivala.
Po meni ipak igrac utakmice Mladen Veselinovic :kafa:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 19:03

UBIPITAR je napisao/la:
let3 je napisao/la:Gdje su sad oni bilmezi (neki navijaci Želje) koji su ismijavali Amara nakon poraza u onom prošlom derbiju, nazivali ga kamatarom, gorim i opasnijim po Želju i od faraona Misketa, ismijavali sve u klubu itd...pri tome namjerno izastavljali cinjenice da je tada Želju trpao ko je stigao, klub u rasulu, igraci bez ikakve volje i motiva, Gošk i Zvijezda 09 pobjeđivali na Grbavici, Miske i njegovi poltroni podijelili navijace i sve unutar kluba, Amar tek stigao u tako lošu atmosferu i sredinu....gdje su sad ti likovi?

Ne zaboravite nikad dvije stvari: da je Amar Osim Alex Ferguson ove lige i nocna mora komšinica :P
Pa u rupama,gdje će biti,od subote se sve promjenilo,ljudi su prepoznali rad,srce,strast,nije lažno nego iskreno.
Vratili su osmijeh na lice navijačima,ja više grljenja i ljubljena nakon sudijskog zvižduka,nikad nisam vidio.
Iskreno,ne bih bio u koži bivšim procedura,opasno raja reži,posebno ona od koje su imali veliku podršku,doduše,sami su i krivi glupim oglašavanjima po društvenim mrežama!

Raja koja je zavedena i izmanipulisana, iskreni navijaci koji su nasjeli na pricu ne treba i ne smiju da budu spominjani na bilo koji nacin, posebno ne negativan. Isto tako pojedinci koji su bili u klubu pa sada ispastaju jer ih se ponekad stavi u isti kos sa pojedinim ŠUPCIMA koji su sebi dali za pravo da odredjuju, ko je Željovac, ko je veći navijač, ko je lopov i da iznose interne stvari kluba u javnost, slabe navijačko tijelo, dijele navijace, pljuju na Želju, njegove legende, uspjehe i trofeje. Znači ne mijesati iskrene navijače i prave Manijake sa ŠUPCIMA!

Kao npr "Faca iz grada", šupak sa dna kace. Sada u rupi naravno, piqketina ona šugava! Ima li plata "Faco"?
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 sep 2019, 19:06

:stop: :stop:
:opaopa:

Volim te Željo!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 sep 2019, 19:06

2 gola protiv Slobode, 3 protiv Sirokog, i 2 protiv Sarajeva. Daleko je to od uvjerljive odbrane. Meni se cini da ljudi nisu realni.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 02 sep 2019, 19:13

Ma kako si posio tako ćeš i požnjati!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 19:14

Tristan10 je napisao/la:2 gola protiv Slobode, 3 protiv Sirokog, i 2 protiv Sarajeva. Daleko je to od uvjerljive odbrane. Meni se cini da ljudi nisu realni.
Za sada fercera ono da vise golova mozemo dati nego sto mozemo primiti. Zna se vise napamet da je odbrana najlosiji dio tima. Dvije tekme zaredom u prvoj minuti i u prvom napadu primamo gol i to traljav napad neki. Sredina solidna, napad odlican.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 sep 2019, 19:17

Tristan10 je napisao/la:2 gola protiv Slobode, 3 protiv Sirokog, i 2 protiv Sarajeva. Daleko je to od uvjerljive odbrane. Meni se cini da ljudi nisu realni.
Ma losa pravo ba. Iz sedam kola niti nijedan poraz. Tankoslava...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 sep 2019, 19:18

Opet prije toga 4 utakmice nismo primili gol, do one sanse Dilavera niko nam nije napravio bas 100% sansu. Bice svakakvih partija, jos se ekipa stvara i potrebno je vrijeme da se sve ustima.
Cuva Bog Zelju svog!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 19:24

UBIPITAR je napisao/la:Ma kako si posio tako ćeš i požnjati!
Naravno. Pricali smo, ima dosta raje koja je jednostavno izmanipulisana, šaputali im u uho, trovali ih. To je naša raja, Željini navijači, braća sa tribine, znamo se po dvadeset, trideset godina. Ok, razliciti stavovi, to nije i ne smije biti problem. Treba to naglasiti i sam Amar je na skupstini pricao o tome: Željo je klub istomisljenika i neistomisljenika. Ali ŠUPAKA, to sigurno nije. Nikad vise!

Neki iz bivse uprave za koje se zna da su ok, ce u buducnosti opet svojim znanjem i sposobnoscu pomoci Želji na njegovom putu. Samo je Željo bitan!

Biće Željo opet Šampion!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 02 sep 2019, 19:30

A sto izj...smo ljude, braco draga.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 sep 2019, 19:33

LjoZee je napisao/la:
Za sada fercera ono da vise golova mozemo dati nego sto mozemo primiti. Zna se vise napamet da je odbrana najlosiji dio tima. Dvije tekme zaredom u prvoj minuti i u prvom napadu primamo gol i to traljav napad neki. Sredina solidna, napad odlican.
Slazem se. Isto tako poslije dobre igre i bodova protiv tezek protivnika imamo tendenciju da podcijenimo protivnika i ne udjemo sa istom energijom i pozrtvanosti narednu utakmicu. Cist primjer tome je utakmice protiv Slobode, odma se osjetilo manjak toga iako smo vodili, osjetilo se i na tribinama. Moramo biti na zemlji, zalaganje mora biti na nivou protiv svake ekipe, i nadam se da ce dovesti jednog dodatno kvalitetnog igraca u odbrani. Da ne bude sad lahko cemo protiv Veleza, to ce biti dosta neugodna utakmica, oni na svom terenu, imaju navijace, i bore se za svaki bod, jos dolazimo mi kao atraktivan protivnik.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2019, 21:19

Bekovi su najslabija tacka Želje trenutno. Preko njih dolaze golovi. Preko Pavića zabiše prvi gol u derbiju u prvoj minuti, jer lik ne prati uopšte igraca na drugoj stativi. Preko Siniše cak i Kvesić zabijao glavom golove na Pecari :crazy: da ne pominjem komedijaške reakcije Siniše u onom prošlom derbiju :facepalm: Stanića probijaju kako hoce u svakoj utakmici. U napadu (osim Siniše koji ponekad nabaci preciznu loptu) su svi beskorisni.
Stanić, Pavić, Stevanović, nebitno je zapravo - ne zna se koji je lošiji igrac :roll: Fali i jedan stoper za rotacije, ali bekovi su baš odron. Za razliku od one prošle sezone (kad je došao u nevrijeme) Amar je dobro odradio pripreme, podigao ekipu kondiciono i fizicki, sad se trci i presinguje, prikrio donekle mnoge mane bekova, ali ce sigurno na zimu ici da dovede nove bekove. 100% sam siguran u to, jer Amar jasno vidi gdje smo najtanji.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2019, 21:31

Damir Sadiković je Xavi za sve ijednog veznjaka koje su dovodili Miske i kompanija.
Dakle, bolji igrac od Blagojevića (Jovan je još bio dobar igrac), od Uglješe Radinovića, od Šečerovića, od Vranješa, od nekog Elsnera ili kako se vec zvao.
Od svih tih levata (eto Jovana cu izuzeti) je Sadiković znatno bolji igrac. A otjerali su Željino dijete :puke: pleme im jbm.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 02 sep 2019, 21:49

let3 je napisao/la:Damir Sadiković je Xavi za sve ijednog veznjaka koje su dovodili Miske i kompanija.
Dakle, bolji igrac od Blagojevića (Jovan je još bio dobar igrac), od Uglješe Radinovića, od Šečerovića, od Vranješa, od nekog Elsnera ili kako se vec zvao.
Od svih tih levata (eto Jovana cu izuzeti) je Sadiković znatno bolji igrac. A otjerali su Željino dijete :puke: pleme im jbm.
Nije bolji od Blagojevica sigurno. Ni od Vranjesa.
Volio bih vidjeti Vranjesa u ovom Amarovom sistemu, moguce da bi iz njega izvukao ono najbolje. :think:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 sep 2019, 21:59

Laku noć Manijaci.

Biće Željo opet šampion!

Biće Željo opet Šampion!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2019, 22:01

SF6 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Damir Sadiković je Xavi za sve ijednog veznjaka koje su dovodili Miske i kompanija.
Nije bolji od Blagojevica sigurno. Ni od Vranjesa.
Volio bih vidjeti Vranjesa u ovom Amarovom sistemu, moguce da bi iz njega izvukao ono najbolje. :think:
Po meni, za klasu bolji igrac od Vranješa.
Koliko znam, upravo je Amar i otjerao Stojana kad je došao. Kad je nogirao njega , Čurjurića (još jednog veznog za kojeg je Sadiković Xavi), onog klošara Bakraća, Jazvića i još neke Misketove pokemone.
Zahvaljujuci tim rezovima i tjeranjem parazita u toku sezone smo došli u situaciju da možemo dovesti kasnije Zeca (pametnijeg), Sadikovića, Alispahića, Boju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 sep 2019, 22:01

Ma Blagojevic kad sad pogledas je sasvim dobar igrac. Pogubio se ko vecina pred kraj, ali inace sad bi bio ok pojacanje. Ne bi bio parmak sigurno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

iguita

Post Postao/la iguita » 02 sep 2019, 22:02

mohikanac12 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:

Raja koja je zavedena i izmanipulisana, iskreni navijaci koji su nasjeli na pricu ne treba i ne smiju da budu spominjani na bilo koji nacin, posebno ne negativan. Isto tako pojedinci koji su bili u klubu pa sada ispastaju jer ih se ponekad stavi u isti kos sa pojedinim ŠUPCIMA koji su sebi dali za pravo da odredjuju, ko je Željovac, ko je veći navijač, ko je lopov i da iznose interne stvari kluba u javnost, slabe navijačko tijelo, dijele navijace, pljuju na Želju, njegove legende, uspjehe i trofeje. Znači ne mijesati iskrene navijače i prave Manijake sa ŠUPCIMA!

Kao npr "Faca iz grada", šupak sa dna kace. Sada u rupi naravno, piqketina ona šugava! Ima li plata "Faco"?
Sta sad se kao peru ti kao neki pojedinci koji su bili u klubu a u stvari kao nisu podrzavali te supke nego nako bili s njima .Pusti suplju i teznju da se neki pojedinci koje hocete amnestirati.Sto se nisu oglasili prije godinu dvije .Jesul to oni sto su revizijama i lazima pokusavali napraviti lopva od Amara i ostalih ljudi.Jesul to oni sto su sutili na komentare sluga o Amaru kamataru i prodaji stadiona kluba i ostalog.Jesul to oni sto su sutili na to da Radnik nema fin.uslove da dobiju licencu za evropu a znali su sve to. Sta namirisali uspjeh pa se posipaju pepelom. **** vas grande miske i procedure i revizije u vrh guzice
Nema povratka na Grbavicu takvim nikad vise.Mrs.
Ovdje sam vec pisao o manipulaciji klosara i supaka na onom tamo forumu.Manipulisu s pravim navijacima vecinom iskrenim mladim navijacima.Valjda ce tim momcima doci vise dupeta u glavu.Svi znate imena tih manipulatora.
Bit ce Zeljo Sampion

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kosuljaplava i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []