Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
nema na čemu
Ovakvu lakocu i glad za gazenjem rivala imali su jos samo Spanci u primeu. Strasni, strasni Saletov stroj 

Švedska i Armenija iz onih naših predkvalifikacija izgleda konkurentnije nego pola ekipa na SPu 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ne mogu se otrgnuti utisku da ipak ova 2 meca igraju u 3oj brzini!Epidaurus je napisao/la:Ovakvu lakocu i glad za gazenjem rivala imali su jos samo Spanci u primeu. Strasni, strasni Saletov stroj
Odbrane nigdje, u napadu se cesto prekombinuju i sprdaju...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam kako nije imao neku impresivnu trenersku karijeru,iz Bajerna koji je tad bio u EC ga istjerali.Prava enigma u repci fantastican,a za klubove upitanEpidaurus je napisao/la:Ovakvu lakocu i glad za gazenjem rivala imali su jos samo Spanci u primeu. Strasni, strasni Saletov stroj
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa Sale i nije neki wow trener i takticar. On ima status Boga medju ovim igracima koje vodi jer su svi odrastali uz njegova herojstva u reprezentaciji. To plus kult koji u Srbiji ima kosarkaska reprezentacija i nikom ne pada na pamet da glumi neku zvijezdu i ne igra najbolje sto moze. Koliko god da si veliko ime ne mozes biti veci od Bore Stankovica, Sapera, Zeravice, Kice, Moke, Praje itd itd. Zemlja kosarke. 

+ Ima Mutu Nikolića, Nebojšu Ilića...u stručnom stabu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- invincible1921
- Kontakt:
Upravo tako. Jedini put kad je neko glumio zvijzde desio se fijasko...(EP BEOGRAD)Epidaurus je napisao/la:Pa Sale i nije neki wow trener i takticar. On ima status Boga medju ovim igracima koje vodi jer su svi odrastali uz njegova herojstva u reprezentaciji. To plus kult koji u Srbiji ima kosarkaska reprezentacija i nikom ne pada na pamet da glumi neku zvijezdu i ne igra najbolje sto moze. Koliko god da si veliko ime ne mozes biti veci od Bore Stankovica, Sapera, Zeravice, Kice, Moke, Praje itd itd. Zemlja kosarke.
=\_1921_/=
Epidaurus je napisao/la:Pa Sale i nije neki wow trener i takticar. On ima status Boga medju ovim igracima koje vodi jer su svi odrastali uz njegova herojstva u reprezentaciji. To plus kult koji u Srbiji ima kosarkaska reprezentacija i nikom ne pada na pamet da glumi neku zvijezdu i ne igra najbolje sto moze. Koliko god da si veliko ime ne mozes biti veci od Bore Stankovica, Sapera, Zeravice, Kice, Moke, Praje itd itd. Zemlja kosarke.

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
tada je SCG imala drim timinvincible1921 je napisao/la:Upravo tako. Jedini put kad je neko glumio zvijzde desio se fijasko...(EP BEOGRAD)Epidaurus je napisao/la:Pa Sale i nije neki wow trener i takticar. On ima status Boga medju ovim igracima koje vodi jer su svi odrastali uz njegova herojstva u reprezentaciji. To plus kult koji u Srbiji ima kosarkaska reprezentacija i nikom ne pada na pamet da glumi neku zvijezdu i ne igra najbolje sto moze. Koliko god da si veliko ime ne mozes biti veci od Bore Stankovica, Sapera, Zeravice, Kice, Moke, Praje itd itd. Zemlja kosarke.
znamo epilog i sve što se desilo
nema potrebe za poređenjima, naročito jer si na klupi imao najboljeg trenera Evrope svih vremena
dešava se u sportu, velika lekcija
ove godine su navijači Srbije očekivali da će imati novi drim tim na velikom takmičenju, povrede Dragana i Tea nisu dopustile
bez obzira na to i drugi su imali povrede, otkaze, tako da videćemo na šta će to ličiti kada krene druga runda
- BosniaBoston
- Kontakt:
Teodosic nije trenutno nikakav hendikep,micic je daleko kvalitetniji od njega sad jbg ne zivi se od stare slave
#Punoljetstvo
Kako god Srbi mogu daleko,imaju šlifa za kosarku i mislim da Italija nece za njih predstavljat neki veliki problem... Kakvo bi ovo ludilo od reprezentacije bilo da je ostala Jugoslavija,strasno...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Povraca mi se od te pricerishovski je napisao/la: Kakvo bi ovo ludilo od reprezentacije bilo da je ostala Jugoslavija,strasno...
Don't believe the hype.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma naravno, nego samo hocu rec koliko je znacajan pravi duh u ekipisalex90 je napisao/la:tada je SCG imala drim timinvincible1921 je napisao/la:Upravo tako. Jedini put kad je neko glumio zvijzde desio se fijasko...(EP BEOGRAD)Epidaurus je napisao/la:Pa Sale i nije neki wow trener i takticar. On ima status Boga medju ovim igracima koje vodi jer su svi odrastali uz njegova herojstva u reprezentaciji. To plus kult koji u Srbiji ima kosarkaska reprezentacija i nikom ne pada na pamet da glumi neku zvijezdu i ne igra najbolje sto moze. Koliko god da si veliko ime ne mozes biti veci od Bore Stankovica, Sapera, Zeravice, Kice, Moke, Praje itd itd. Zemlja kosarke.
znamo epilog i sve što se desilo
nema potrebe za poređenjima, naročito jer si na klupi imao najboljeg trenera Evrope svih vremena
dešava se u sportu, velika lekcija
ove godine su navijači Srbije očekivali da će imati novi drim tim na velikom takmičenju, povrede Dragana i Tea nisu dopustile
bez obzira na to i drugi su imali povrede, otkaze, tako da videćemo na šta će to ličiti kada krene druga runda

=\_1921_/=

Imas moju dozvolu,povracaj!akisarajevo92 je napisao/la:Povraca mi se od te pricerishovski je napisao/la: Kakvo bi ovo ludilo od reprezentacije bilo da je ostala Jugoslavija,strasno...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- akisarajevo92
- Kontakt:
rishovski je napisao/la:7
Imas moju dozvolu,povracaj!akisarajevo92 je napisao/la:Povraca mi se od te pricerishovski je napisao/la: Kakvo bi ovo ludilo od reprezentacije bilo da je ostala Jugoslavija,strasno...

Don't believe the hype.
kod Bajerna je bio ok,sve dok se nije poceo petljati u posao M PesicaBosniaBoston je napisao/la:Ne znam kako nije imao neku impresivnu trenersku karijeru,iz Bajerna koji je tad bio u EC ga istjerali.Prava enigma u repci fantastican,a za klubove upitanEpidaurus je napisao/la:Ovakvu lakocu i glad za gazenjem rivala imali su jos samo Spanci u primeu. Strasni, strasni Saletov stroj

- BernardBarnjak
- Kontakt:
SK1 pise da ce biti Austarlia v Senegal a tamo crno bijeli snimci iz praistorije auto trka

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:SK1 pise da ce biti Austarlia v Senegal a tamo crno bijeli snimci iz praistorije auto trka![]()
crna gora - novi zeland je u 10 na sk 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.