On ima opasnih problema sa povredama.Kad padne u petom kolu skontace sto je kasna projekcijaMig_Mig je napisao/la:Ja ne kuzim da si ga uopste birao na 8.m ! Po svim proekcijama 2runda 5,6pikkad_kako je napisao/la:Ja se iznenadio da je Gurley dosao do mene na 8. piku.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
gurley je velika nepoznanica, vidjećemo, već nakon 2-3 tekme će sve biti jasno
On bi trebao biti dosta na terenu čisto na račun toga što je iznadprosječan blocker za rookiea što je iznimno važno, vrijedi probati s njim kao sleeperom u kasnijim rundama. Inače se slažem da će biti jedan od boljih TE-ova u ligi u nadolazećim godinama.tuzlak1987 je napisao/la: Inace uzeo sam Hockersona, on ove sezone mozda bude imao par ludih utakmica pa ne bude toliki faktor ali predvidjam da ce naredne vec biti top5 TE i da ce ga ljudi uzimati u 3-4 rundi.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Poslan invite fox mulderu i sylaru na yahoou. Draft u srijedu..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Druga liga popunjena; 10 ekipa ceka draft u srijedu... 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
potrudi se da ove godine ne izgubis svemuhamedhulk je napisao/la:Druga liga popunjena; 10 ekipa ceka draft u srijedu...
- muhamedhulk
- Kontakt:
hahaha bitno je da dallas dobija mene ko sisa 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Na papiru imamo dobru grupu WR-ova, a ostaje da vidimo koliko će dugo ista biti na okupu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ili u slučaju gordona bilo štakad_kako je napisao/la:Dok marihuana ne pozove.
nego evoga:
Colts hand Jacoby Brissett two-year, $30M contract
ali nisu napisali da ima klauzula: drugu godinu dobija lovu samo ako odigra 0-16
10 decembra na HBO, Biličić i Šabo 
Zato sam i napisao na papirujestamaji je napisao/la:ili u slučaju gordona bilo štakad_kako je napisao/la:Dok marihuana ne pozove.![]()
Gordon će nakon 4 kola se opet napušiti, dok će DT kao i dosad svaki WR foreheada koji dođe u Patriotse shvatiti da mu je lakše završiti MIT nego naučiti playbook Patriotsa.
Onda ostajemo na Edelmanu i potrošnoj robi BB-a
I dalje mislim da će odbrana ove sezone kod nas donijeti prevagu i dobijati većinu utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Goff dobio 110m garantovano, 134 ukupan ugovor na 4 godine. 
Dallas produzio Collinsa na 5 godina, 50m ukupno, 35 garantovano. Treba jos Zekea, Daka i Coopera produziti...
Dallas produzio Collinsa na 5 godina, 50m ukupno, 35 garantovano. Treba jos Zekea, Daka i Coopera produziti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
eto i zeke potpiso za velke pare
Kud nisu sacekali bar 7 dana, sad Mig ima sanse da me pobjedi haha
- muhamedhulk
- Kontakt:
..za rekordne. 15m/y ukupno ili 8,3m/y garanovano.
sad mora jesti i to bas puno da opravda ulozeno.
sad mora jesti i to bas puno da opravda ulozeno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
sad se bell pojede kad vidi šta je on dobio a šta zeke i gurley
pored toga oni igraju u ramsima i cowboysima a on u jetsima
pored toga oni igraju u ramsima i cowboysima a on u jetsima
Ne zna se jos hoce li igrat. 50 50% .MElloo je napisao/la:Kud nisu sacekali bar 7 dana, sad Mig ima sanse da me pobjedi haha
Max Allegri
naravno da će igrat! obavili su to sinoć da bi bio cijelu heftu na treningu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.