FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 21:19

simidobar je napisao/la:Sve dok se mi "castimo" izmedju sebe i imamo 300 misljenja dnevno slaba nam je vajda..

Samo jedan glas moze napravit promjene, 300 glasova je nepodnosljiva galama..
Kakve to promjene treba praviti?
1946~

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 sep 2019, 21:32

ThrillerHz je napisao/la:
simidobar je napisao/la:Sve dok se mi "castimo" izmedju sebe i imamo 300 misljenja dnevno slaba nam je vajda..

Kozmeticke...

Mnogo je otvorenih pitanja a puno nejasnih odgovora i presucivanja, prvenstveno to, ako vec ispunjavas zelje.. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 21:42

simidobar je napisao/la:

Kozmeticke...

Mnogo je otvorenih pitanja a puno nejasnih odgovora i presucivanja, prvenstveno to, ako vec ispunjavas zelje.. :mrgreen:
Pa de da stavimo na vagu eto sve, dajte ta pitanja da sastavimo. Prosli put smo ih poslali u upravu i dobili odgovore koliko se sjecam.

Mislim da je najveci trn u oku ova uprava bas zato sto sve rade u miru i tisini i sto mahala nema ama bas nikakav pristup klubu, zbog tog ih podrzavam i podrzavat cu, dokle god lokalne parazite drze dalje od klupskog mesa! Dosta mi je Dina Selimovica, Abdulaha Ibrakovica itd
1946~

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 sep 2019, 21:51

[quote="ThrillerHz"][/quote]

Braca stvarno ne znam sta sam lose rekao za upravu ? Jel im neko brani da budu taj "jedan" glas ?

Mojne me uvlacit u te ratove ociju ti, ljut sam na sve kao sto ih i volim sve kad je dobro..

PS :shock: Braca dino je i sad u klubu.. nemoj kontat da smo se kutarisali tog smrada..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 02 sep 2019, 22:01

Mi jos niti jedan mec nismo odigrali a da smo imali sve igrace na raspolaganju. Kao sto vidimo jedan real madrid se pati, barcelona, timovi koji ulazu grdan novac u oporavke igraca, ishranu, trenere, terapeute. Za nase uslove mi smo odigrali ogroman broj utakmica, 32 prvenstva 10ak kupa, pa imali kratku pauzu pa odigrali 4 utakmice u evropi na jednom visokom nivou te 7 u prvenstvu od kojih je bilo 5 derbija(zrinjski, celik, velez, listica krmad) te tradicionalno nezgodni radnik, sloboda. Osvojili isto bodova kao prosle sezone uz pretezak raspored i osakacenog igrackog kadra. Nema ekipe na svijetu koja moze nadogdnaditi da joj u svakoj od 11 odigranih utakmica fali 4 5 igraca. Ligu smo zapoceli bez 5 igraca, pa se ahmo povrijedio, pa tatar, pa hodzic itd. I opet smo na bod od lidera. Sto ce reci, da trener ma kako se on zvao je napravio odlican posao bez obzira na poraz u derbiju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 sep 2019, 22:09

Čisto da se podsjetimo, na današnji dan prošle godine, željo je bio prvi, sa dva boda više od nas, znamo kako je završilo

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 22:10

simidobar je napisao/la:
Braca stvarno ne znam sta sam lose rekao za upravu ? Jel im neko brani da budu taj "jedan" glas ?

Mojne me uvlacit u te ratove ociju ti, ljut sam na sve kao sto ih i volim sve kad je dobro..

PS :shock: Braca dino je i sad u klubu.. nemoj kontat da smo se kutarisali tog smrada..
Halali brate, nisam te mislio uvlaciti, nego vise sam ljut toliko na sve, da ne znam ni sam... Mislio sam kako dani budu isli da ce me prolazit, a vraga ono sve gore i gore :oops:

Znam da ima i dalje svoj udio... al nista bitno, neki mali procenat?
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 sep 2019, 22:31

Dobro neko rece, fakat cu zamrziti trenera zbog sincine mu. A bio mi je sasvim ok trener.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 02 sep 2019, 22:36

Sta je ovo pojedincima mozes dirat sve Al upravu nikako,kad je toliko volite idite sa Sabrinom setajte zajedno na najavljenoj smradijadi
Malo je smjesno da se sav teret stavlja na Husrefa i igrace,a da je uprava nedodirljiva,ako cemo realno gledat uprava i jest glavni krivac za poraz pa Tek onda Husref i igraci.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2019, 22:41

]
Historicar je napisao/la:Čisto da se podsjetimo, na današnji dan prošle godine, željo je bio prvi, sa dva boda više od nas, znamo kako je završilo
Samo oni imaju sad puno bolji tim posebno vezni red
Radilice Boju i Sadikovica, ofanzivne vezne Alispahić, Štilic, Ramovic, Veselinovic, napad Zec i Krpic za ove lige ozbiljni igraci. Nama kad se vrate Oremus, Rahmanovic i Stanojevic mozemo parirat al i to je pitanje kakvi ce biti poslje povrede, kad dodas mrtvog Krstu i Mersu ne piše nam se dobro.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 sep 2019, 22:45

Upravo , ti si za nas navijace Sarajevo!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 sep 2019, 22:47

ThrillerHz je napisao/la:A jel me furas da ima ljudi koji opravdavaju 5 primljenih pogodaka :facepalm:

Pa ljudino gdje je 3 data gola bolje od 5 primljenih, u kom univerzumu. Je.bo li vas Husref i vi njeg! Nisam ga nikad mrzio, zbog vas dupelizaca cu da ga zamrzim samo tako :puke:
J.baji ga, pa jeste bolje 3 u gostima nego5 kod kuce. Tako to ide, znaci mi prolazimo dalje. :rol: :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 sep 2019, 22:49

Najjaci su mi ovi stovatelji lika i djela Velikog Sefa kojima su argumenti da je Bili rumeni, a Sabrina lezbejka.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 02 sep 2019, 22:49

Nikad mi pameti doci necemo...

Hajde samo probajte se sjetiti, koliko puta smo uzeli **** motku i tjerali redom od igraca do cistacice? I sta smo svaki put poslije toga dozivljavali? Uglavnom jos veci krah.

Jednom, znaci jednom smo se strpili, poslije debakla ostavili trenera i dali kakav takav kontinuitet, i osvojili smo duplu. Al dzaba, pitar bi samo gonio i 'Ćero :facepalm:
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 sep 2019, 22:51

Historicar je napisao/la:Ja se ne sjecam kada smo mi zadnji put igrali u 4-4-2 formaciji, čak ni protiv one Sloge Crnoljevo kuci u kupu, nakon ubjedljive pobjede u gostima, izašli smo 4-5-1.Crni Husrefe, baš si u u subotu morao izaci sa tom formacijom i to u gostima protiv, možda i največeg konkurenta za titulu + imali smo najgori vezni red u zadnjih nekoliko sezona :facepalm: :facepalm:
Sjecam se da se ovdje pisalo da bi voljeli vidjeti Ahmeta i Hareta od pocetka, pa eto vidjeli smo. Kao i akademce. ;) ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 sep 2019, 22:51

Uprava jeste kriva, jer smo svi isti kolektiv i jedna cjelina. Mi navijači smo najmanje bitan dio, ali prvi u lancu krivice za ovu blamažu je Husref, pa onda ide uprava, pa onda sve ostalo. Igrače mi je teško kriviti nešto posebno za ovo. Većina je odigrala ono kako znaju i umiju, nije Mustafić kriv što ne zna npr. Zato sam i rekao ono za pare, ako će biti odbijanja, onda udri svima ili ne diraj nikog.
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 sep 2019, 22:52

@ThrillerHz

:thumbup: ;)

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 02 sep 2019, 22:56

Sve dok naši igrači ne budu zarađivali milione o parama i platama je smješno i pričati. U bh ligi igraš za socijalnu naknadu, ne za platu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2019, 22:57

I oni u koje smo imali najvise povjerenja za derbi su odigrali losu utakmicu i to je to. Povrede, losa postavka igre trenera i kiksevi najpouzdanijih su doveli do debakla. Kovacevic, treci i peti gol njegovi 1/1. Lazic, prvi gol, Serbecic je mogao bolje kod cetvrtog, mislim da je ostao bez refleksa zbog umora. Drugi gol je klasicna sudijska greska, cist faul i zuti karton i igra se morala zaustaviti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 sep 2019, 23:06

Arnelv52 je napisao/la:Sve dok naši igrači ne budu zarađivali milione o parama i platama je smješno i pričati. U bh ligi igraš za socijalnu naknadu, ne za platu.
Ne zarađuju milione, ali da je baš socijalna naknada..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 30 gostiju.