Almin Abdihodžić. Bio naš najbolji golman zadnje 3 godine i onda je rekao Ibri i Hasiću "Zove me klub iz Njemačke, evo papiri samo me pustite" i pojavi se 3 dana kasnije u dresu Simin Hana. Odigrao je 2 utakmice i nikad opet nije igrao za njih.Heller je napisao/la:Gorštak ko su vam klubu najveće legende. Osim Ubiparipa, Efendića?
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvoj generalizaciji...ja pricam o JUGU partizanovog stadiona...koji dio je sporanakanirarats je napisao/la:Kako si samo sklon generalizaciji kad tebi godi, mandarinice moja medena!staragarda je napisao/la:Za tebe sigurno nije....oni se tačno uklapaju u tvoj profilakanirarats je napisao/la:@StaraRinaka Partizan je znaci cetnicki klub
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro vam je i rekao...Tuzla je bundesliga za vas....kad vas željo mlatne aminajte da Mušija odustane od PL inače dogodine opet gdje ste navikliKulesza je napisao/la:Almin Abdihodžić. Bio naš najbolji golman zadnje 3 godine i onda je rekao Ibri i Hasiću "Zove me klub iz Njemačke, evo papiri samo me pustite" i pojavi se 3 dana kasnije u dresu Simin Hana. Odigrao je 2 utakmice i nikad opet nije igrao za njih.Heller je napisao/la:Gorštak ko su vam klubu najveće legende. Osim Ubiparipa, Efendića?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Taran def.. 
Vala i milenko tu je od pocetka i neka je.
Garant je sad mnogima upitnik jeko taran

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 02 sep 2019, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zato smo vas dvaput dobili te sezone i ode on u kantonalne ligestaragarda je napisao/la:Pa dobro vam je i rekao...Tuzla je bundesliga za vas....kad vas željo mlatne aminajte da Mušija odustane od PL inače dogodine opet gdje ste navikliKulesza je napisao/la:Almin Abdihodžić. Bio naš najbolji golman zadnje 3 godine i onda je rekao Ibri i Hasiću "Zove me klub iz Njemačke, evo papiri samo me pustite" i pojavi se 3 dana kasnije u dresu Simin Hana. Odigrao je 2 utakmice i nikad opet nije igrao za njih.Heller je napisao/la:Gorštak ko su vam klubu najveće legende. Osim Ubiparipa, Efendića?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Javiće se i Gorštak samo da izgugla.Sariel1987 je napisao/la:Taran def..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Recuti ja ko je Taran, jedna obicna gnjida od covjeka, koja nije igrala u Simin Hanu ( lafo bilo mu iz ponizenja) igrao po Dubokom Potoku kod Side, i jos par mjesta gdje nanjusi para...Trenutno lize Azmiru dupe i samo je zato tu...mada ga je i on dva puta najurio kao kuju....Sariel1987 je napisao/la:Taran def..
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
- akanirarats
- Kontakt:
@StaraRinaka Sve ti vjerujem i sve je tako kako si naveo. Gebelscic moj <3
Izvinjavam se! Ipak si pisao samo o jugu. Ovu prijateljsku vam Kostic sredio? Da li cete se druzit ako vam podrinjska bratija dodje na tu prijateljsku utakmicu? Neki rostilj organizujete? Kakva ce situacija da bude sa ulaznicama?
Sjecas li se kad si posljednji put gledao Partizan na Tusnju? Za koga si tad navijao na Hukinom turniru?
Izvinjavam se! Ipak si pisao samo o jugu. Ovu prijateljsku vam Kostic sredio? Da li cete se druzit ako vam podrinjska bratija dodje na tu prijateljsku utakmicu? Neki rostilj organizujete? Kakva ce situacija da bude sa ulaznicama?
Sjecas li se kad si posljednji put gledao Partizan na Tusnju? Za koga si tad navijao na Hukinom turniru?

-
- Kontakt:

Znam da ti nebi bilo interesantno da sam napisao ,,ja dosao,,Sariel1987 je napisao/la:joj jadosao

Kakav klub takva legenda heheJadosao je napisao/la:Recuti ja ko je Taran, jedna obicna gnjida od covjeka, koja nije igrala u Simin Hanu ( lafo bilo mu iz ponizenja) igrao po Dubokom Potoku kod Side, i jos par mjesta gdje nanjusi para...Trenutno lize Azmiru dupe i samo je zato tu...mada ga je i on dva puta najurio kao kuju....Sariel1987 je napisao/la:Taran def..
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Rekoh vam ja kako ce naoruzani mutni tipovi kao sa Zmajem hodati oko kluba kao sto su hodali sa oruzjem u ratu. Rekoh i da ce cemo ih upokojiti kao i njihBosanacGorstak je napisao/la:I BerizSariel1987 je napisao/la:Ima jos.ima ikina![]()
Eto ako vec hocete da nekoga samarate ko podrzava Tuzlu,najbolje da krenete od njega..Za svaki samar koji mu opalite imate od mene pivu

Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 02 sep 2019, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- akanirarats
- Kontakt:
Jado jos ubijek samo foot soldier ali jako brzo prelazi u legende kluba.
-
- Kontakt:
Haj bar si preso na zajebancijuJadosao je napisao/la:Znam da ti nebi bilo interesantno da sam napisao ,,ja dosao,,Sariel1987 je napisao/la:joj jadosao

Zasad je motorka tier, ali uskoro se smiješi polovna freza, za koju je neko uzeo 20k od arapskih donatoraakanirarats je napisao/la:Jado jos ubijek samo foot soldier ali jako brzo prelazi u legende kluba.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Hazmir picka nije smio podrinjski klub uzeti pod svoje pa, ako vec želi nesto dokazati poput cvijeta srebranice na grbu, osvojiti ligu RS. Licemjerjeje na kvadrat. A sto se tice podrinjaca u Tuzli, treba ih tretirati kao ljude.Dok ne dokazu suprotno:)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- akanirarats
- Kontakt:
Dobar je Jado i cisto sumnjam da ce se munirce u njemu da probudi.Heller je napisao/la:Zasad je motorka tier, ali uskoro se smiješi polovna freza, za koju je neko uzeo 20k od arapskih donatoraakanirarats je napisao/la:Jado jos ubijek samo foot soldier ali jako brzo prelazi u legende kluba.
Azmir zivi u Simin Hanu, ne zivi u RS, klub je preuzeo na nasu molbu ( par igrača ) kad smo se trebali ugasiti zbog lose finansijske situacije...I ovo se desilo prije nego je dosao u Slobodu...MakabiTuzla je napisao/la:Hazmir picka nije smio podrinjski klub uzeti pod svoje pa, ako vec želi nesto dokazati poput cvijeta srebranice na grbu, osvojiti ligu RS. Licemjerjeje na kvadrat. A sto se tice podrinjaca u Tuzli, treba ih tretirati kao ljude.Dok ne dokazu suprotno:)
Puna mu usta Podrinja. Kandiduje se za federalni parlamentJadosao je napisao/la:Azmir zivi u Simin Hanu, ne zivi u RS, klub je preuzeo na nasu molbu ( par igrača ) kad smo se trebali ugasiti zbog lose finansijske situacije...I ovo se desilo prije nego je dosao u Slobodu...MakabiTuzla je napisao/la:Hazmir picka nije smio podrinjski klub uzeti pod svoje pa, ako vec želi nesto dokazati poput cvijeta srebranice na grbu, osvojiti ligu RS. Licemjerjeje na kvadrat. A sto se tice podrinjaca u Tuzli, treba ih tretirati kao ljude.Dok ne dokazu suprotno:)

Jesi kad dandi s Taranom šmrko???
Nullius in verba
Nisam u tom fazonu, nista bijelo, samo crnoHeller je napisao/la:Puna mu usta Podrinja. Kandiduje se za federalni parlamentJadosao je napisao/la:Azmir zivi u Simin Hanu, ne zivi u RS, klub je preuzeo na nasu molbu ( par igrača ) kad smo se trebali ugasiti zbog lose finansijske situacije...I ovo se desilo prije nego je dosao u Slobodu...MakabiTuzla je napisao/la:Hazmir picka nije smio podrinjski klub uzeti pod svoje pa, ako vec želi nesto dokazati poput cvijeta srebranice na grbu, osvojiti ligu RS. Licemjerjeje na kvadrat. A sto se tice podrinjaca u Tuzli, treba ih tretirati kao ljude.Dok ne dokazu suprotno:)
Jesi kad dandi s Taranom šmrko???

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska i 13 gostiju.