FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bparena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 02:20

Nezna on s kim govori ;) . Bparena je jos 82-86 bio i na Kosevu navijajuci za Sarajevo i na Grbavici navijajuci za Zelju kada su nasi BiH klubovi harali evroppom. Naravno da sam i 72-e s babom bio na otvaranju BP kada je Celik pobjedio Fiorentinu i osvojio kup (sljedece godine godine proglasen kup UEFA). Znala je nas raja iz Sarajeva.
Evo da mu naisaretim samo dva momenta... Tekma s Rijekom (cinimi se ) 85 kad ih je zeljo dobio 3:1 - Amar Osim u plavoj trenerci citavu tekmu nosi zeljeznicu sirenu i zavija. I pitanje njemu - nek pita babu ili starije - sjecas li se frlje ????
"maskota" Zeljeznicara. Izvinite vi navijaci Sarajeva sto ovo pisem ovdje. Ovo j edobronamjerno ali nevolim kad neko ne vidi dalje od nosa... pozdrav za HZ i ostale ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 02:24

Svašta, klubu koji je aktuelni šampion države i trenutni drugi na tabeli, plus u polufinalu kupa, želi sreću navijac kluba koji je sa 15 bodova svega 3 boda u prednosti ispred predposljednjeg Veleža (tacnije ispred mjesta koje vodi u niži rang takmicenja). Svega 3 boda su iznad zone ispadanja i on porucuje i želi sreću šampionu države, pri tome naslucujuci i proricuci neka loša dešavanja u budunosti u Šampionu...e pa svašta.
Poželi ti srecu svom klubu, pomozite vi sami sebi umjesto da se bavite sa jacim od sebe.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 02:27

bparena je napisao/la:Nezna on s kim govori ;) . Bparena je jos 82-86 bio i na Kosevu navijajuci za Sarajevo i na Grbavici navijajuci za Zelju kada su nasi BiH klubovi harali evroppom. Naravno da sam i 72-e s babom bio na otvaranju BP kada je Celik pobjedio Fiorentinu i osvojio kup (sljedece godine godine proglasen kup UEFA). Znala je nas raja iz Sarajeva.
Evo da mu naisaretim samo dva momenta... Tekma s Rijekom (cinimi se ) 85 kad ih je zeljo dobio 3:1 - Amar Osim u plavoj trenerci citavu tekmu nosi zeljeznicu sirenu i zavija. I pitanje njemu - nek pita babu ili starije - sjecas li se frlje ????
"maskota" Zeljeznicara. Izvinite vi navijaci Sarajeva sto ovo pisem ovdje. Ovo j edobronamjerno ali nevolim kad neko ne vidi dalje od nosa... pozdrav za HZ i ostale ...
shvati ti da su sada nazalost neka druga djeca tu nema vise stare raje na tekmama i sto ta djeca imaju druge vrijednosti i utrkuju se ko ce koga bolje spustiti i ko ce koga vise izofirat odnosno izvrijedzat.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 02:30

Mandrak da vam Allah da da uspijete i budete šampioni - vjeruj iskreno i nevezano ko je gdje to vam zelim. Ali znam kako su poceli problemi u Celiku i ovo je bilo sve dobronamjerno od mene i nije bitno gdje je Celik a gdje Sarajevo. I Celik i Sarajevo i Zeljo i svi ti klubovi su zasluzili mnogo vise od nekih selendri u BiH...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 02:32

mma_hz je napisao/la:
bparena je napisao/la:Nezna on s kim govori ;) . Bparena je jos 82-86 bio i na Kosevu navijajuci za Sarajevo i na Grbavici navijajuci za Zelju kada su nasi BiH klubovi harali evroppom. Naravno da sam i 72-e s babom bio na otvaranju BP kada je Celik pobjedio Fiorentinu i osvojio kup (sljedece godine godine proglasen kup UEFA). Znala je nas raja iz Sarajeva.
shvati ti da su sada nazalost neka druga djeca tu nema vise stare raje na tekmama i sto ta djeca imaju druge vrijednosti i utrkuju se ko ce koga bolje spustiti i ko ce koga vise izofirat odnosno izvrijedzat.
znam buraz - ovo je sve bilo dobronamjerno - sve ja to razumijem - bice bolje aBogda...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 02:35

bparena je napisao/la:Mandrak da vam Allah da da uspijete i budete šampioni - vjeruj iskreno i nevezano ko je gdje to vam zelim. Ali znam kako su poceli problemi u Celiku i ovo je bilo sve dobronamjerno od mene i nije bitno gdje je Celik a gdje Sarajevo. I Celik i Sarajevo i Zeljo i svi ti klubovi su zasluzili mnogo vise od nekih selendri u BiH...
Buraz, ne brini se ti puno za Želju ;) vec se ti brini za svoj klub- to ti je prece ...Željo je tu gdje jeste, a preživio je mnoge krize u svojoj istoriji...zadnja kriza je završena prije nepune dvije godine, kad smo bili na dnu...ali tad tebe nije bilo da nam pišeš poruke podrške, kao sad što pišeš pitarima.
Vec se citava BiH kolektivno naslađivala našim mukama, a mnogi su molili Boga da ispadnemo iz lige ;) pa Željo se opet izdigao kao Feniks iz pepela i uzeo Titulu (a zamalo i kup/ duplu krunu) u inat dušmanima... pratim ja malo duže neke stvari i dešavanja, tako da se meni ne mogu prodavati šuplje price.
Gdje ste bili kad je bilo najteže.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 02:40

Hvala Bogu pa ima ljudi - pozdrav od mene -

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 nov 2010, 03:43

moj bparena,
Tebi svaka cast i prava raja je uvijek gotivila Zenicane. Neki sada nemaju dovoljno pameti da skontaju da ovo sto govoris je dobronamjerno i da itekako ima smisla.

Vidi sta nam ista gamad uradi od KKBosna. Sarajevo na skupstini ima sansu ili da postane normalan klub ili da potone. Smijesno je pricati o kvaliteti a gubimo od Listice i Slavije. Treba ispitati legalnost svih ugovora i lopovluka u klubu i pokrenuti sudske postupke protiv lopova.

Procitajte jos jednom izvjestaj Adnana Džemidžića
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46411.htm

Prije rata su Vratnik, Hrid i Saobracajac bili bolje organizovani nego sto lopovi rade u Sarajevu sada. Tretiraju klub kao ratni plijen i izvlace mu dusu kao paraziti. A i znalo se ko je Ibro Dedo Biogradlic i postovale su se legende.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 nov 2010, 03:58

Mandrak je napisao/la:
bparena je napisao/la:Mandrak da vam Allah da da uspijete i budete šampioni - vjeruj iskreno i nevezano ko je gdje to vam zelim. Ali znam kako su poceli problemi u Celiku i ovo je bilo sve dobronamjerno od mene i nije bitno gdje je Celik a gdje Sarajevo. I Celik i Sarajevo i Zeljo i svi ti klubovi su zasluzili mnogo vise od nekih selendri u BiH...
Buraz, ne brini se ti puno za Želju ;) vec se ti brini za svoj klub- to ti je prece ...Željo je tu gdje jeste, a preživio je mnoge krize u svojoj istoriji...zadnja kriza je završena prije nepune dvije godine, kad smo bili na dnu...ali tad tebe nije bilo da nam pišeš poruke podrške, kao sad što pišeš pitarima.
Vec se citava BiH kolektivno naslađivala našim mukama, a mnogi su molili Boga da ispadnemo iz lige ;) pa Željo se opet izdigao kao Feniks iz pepela i uzeo Titulu (a zamalo i kup/ duplu krunu) u inat dušmanima... pratim ja malo duže neke stvari i dešavanja, tako da se meni ne mogu prodavati šuplje price.
Hajde vise odskakutaj zaboli me sta ste prezivili i sta cete da prezivite,zaboli te ko sta nama pise na nasoj temi covjek napisao post podrske a poklopac dezurni je odma dosao da kaze kako njima nije pisao popusti smaracu opasno smaras mjesecima dosadan si,nisi zanimljiv idi na svoju temu sta smaras vise? Na jednom portalu Blekic rece da su mu Avdic i Ihtijarevic zajedno sa zalizanim radili da igrace okrenu protiv uprave e moj Ihtijarevicu vazda si bijeda bio!

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 11 nov 2010, 08:04

BAŠ LIJEPO, KONAČNO DA PADNU MASKE SVIMA ONIM KOJI KAO VOLE KLUB!

Sada ljudi samo jako i otjerajmo bagru iz našeg voljenog kluba. Dosta je više i Janjoša, Varešanovića, Baljaka i njima sličnih koji lafo vole klub a tu su samo da bi uzeli pare koje ako ste gledali one novčane izvješataje i nisu male. OTPOR STOKO !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 09:08

I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje i kad ti budu svi ledja okrenuli uvjek ce sjever tvoj za tebe ginuti!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 09:57

samo sarajevo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Hajde vise odskakutaj zaboli me sta ste prezivili i sta cete da prezivite,zaboli te ko sta nama pise na nasoj temi covjek napisao post podrske a poklopac dezurni je odma dosao da kaze kako njima nije pisao popusti smaracu opasno smaras mjesecima dosadan si,nisi zanimljiv idi na svoju temu sta smaras vise? Na jednom portalu Blekic rece da su mu Avdic i Ihtijarevic zajedno sa zalizanim radili da igrace okrenu protiv uprave e moj Ihtijarevicu vazda si bijeda bio!

gluposti

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 11 nov 2010, 10:19

Vala mi je varešanović vazda mrzak bio. kao trener se nije pookazao, kao čovjek još manje. da budem iskren nije ni blekić zlatan, ali ovo što rade baljak, mirso, potpomognuti sa varešanovićem avdićem i ihtijarevićem je sramota za klub. Mirza vrijeme je da odeš!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 10:49

Ma raja znam da vam je tesko ovih dana.Pogledajte ovo i smiricete se barem malo.Meni djeluje kao infuzija

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 nov 2010, 11:17

Još jedan dokaz da poduzetni i konstruktivni ljudi u ovom učmalom društvu teško mjenjaju stvari. U FK Sarajevo (nakon smrti Svetozara Vujovića) su se uvukli pacovi i socijalni slučajevi koji nigdje drugo nebi mogli raditi (Mirsad Alihodžić, Merdanovići, Baljak...), potpomognuti od strane političkih struktura. Od kluba je napravljena privatna prčija i kafana gdje oni po cijeli dan ispijaju kafe i mahalaju. Ozbiljan rad za njih je misaona imenica, i svako ko bi došao da radi narušavao bi taj skladni i uhodani svijet MAHALAŠTINJE I ŠIĆARENJA. Ali na njihovu žalost stvorila se kritična masa pametnih ljudi okupljenih oko BP i UNFKS koji vole FK Sarajevo više od svega i koji NIKADA ODUSTATI NEĆE. Pozdrav za sve navijače višestrukog prvaka Jugoslavije

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 nov 2010, 11:18

GunnerS je napisao/la:
BlueBoy1921 je napisao/la:Najbolje bi bilo da opet razlupate stadion Koševo.
Bar ga nečemo spalit. :roll:
Pozovite dr. Dabića. On je dobar u tome :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 11 nov 2010, 12:05

ćemer je vase prezime

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 12:10

Opet se ova dezurna cifra javlja i pokusava biti ironican :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 12:13

Nisam dugo na ovom forumu al sam primjetio da je ovaj nikad_izvini prava hinja i uvijek nesto zakuha i ispali see ee takvi ljudi su najveci smradovi i oni su ono sto koci nas normalne navijaci ,ovaj olos dok se ne odstrani i kod nas i kod komsija nikada nece biti bolje i i dalje cemo se bosti.Shvatam ja nikad _izvini to je neki pacenik koji je na ulici curica jer samo ko nema muda moze ovdje prozivat jer da je mangupp to nebi radio nego bi normalno pisao i diskutovao s ostalim navijacima.Ovo nije mjesto da se ljudi kurce nego da normalno razmjenjuju misljenje PAPAK.Izvinjavam se svim navijacima koji prate ovu temu al morao sam ovako napisat jer cim pocne da se razvija neka zdrava rasprava dodze neki malac glupi i usere too pozz svim HORDAMA I MANIJACIMA.
da neko pogresno ne shvati uredu je normala podjebavanje al spominjanje ubica ovog grada i drzave ee to smeta svakom normalnom,
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 nov 2010, 12:19, ukupno mijenjano 4 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 12:14

Joj nemoj cifru spominjati odmah ce se nakaciti kao krpelj. Vidis da ga stislo nesto u prsima :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, Dave, EastMadness, Fouzi1, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Konzerva, laki23, mnon46, stokastoka23, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 91 gost.