Vrancic- Ok zasluzuje priliku, ali ja nez gdje bi ga stavio i sta ce nam takav igrac. Imamo Krunica, Pjanica, i sta kao trebalo bi jos i vrancica izvest sa njima....debakl u najavi. Jednostavno igraci poput Besica i Sarica moraju igrati, pa nismo Barcelona jbt.bhfanatic14 je napisao/la:Strasne lazi ovaj narkoman opet udara , vrancic ne igra kazea ima vise minuta nego pola ekipe Bh... besic Minute nema u engleskoj, krunic Minute nema u italiji, onaj amater presley ne igra Jos uvjek u arabiji, civic ne igra , todorovic ne igra, Ali tu su amateri cimirot ili milosevic mrtvac iz turske kojeg babo gura. Vrancic je izmislio fudbal za pola naseg veznog reda to zna svako ko je igro fudbal ozbiljno ko se razumije malo bolje u fudbalu. Ali nije ni to bitno nego ne lupaj lazi i nepravi narod budalom o tome se radi kockaru...jedna laz za drugom. Pa kako samo okolo prica za hajrovica
nema obraza da kaze istinu krmak. Smijesan je ovo frajer ovako vise ne ide. Sve smo gori i smijesniji, pravi cirkus. Vrancic, prcic ima jajalo ,begovic ,stevanovic ,hajrovic, burnic, mozda dilaver, mi bi licili na totalno drugu ekipu na ozbiljnu repku . Dok God se ne rijesimo ovih menadzerski poluamatera nema nas nigdje.
Jajalo- nije prevaga bio ni u Sarajevu igro za nasa samo da bi se bolje prodo i takvi igraci nam ne trebaju
Begovic- Sehic je bolji i korisniji golman za nasu igru, kraj price
Hajrovic- Neozbiljan fudbaler koji u ozbiljnoj ekipi nema sta traziti. Mozda da udje kad se ganja rezultat zadnjih 20tak min i opali koju sa distance...al vala ne znam da je to nesto presudno da ga se tolko priziva
Dilaver- Kao i jajalo. Takvi igraci nam ne trebaju, a i mislim da i on sam nema neku zelju da igra za nas. Dosta nam je jedan Simunovic.
Stevanovic- igra u drugoj svicarskoj ligi. Duljevic, Visca su klase za njega...dakle opet ne vidim neki pomak naprijed.
Burnic- ne pratim ga pa necu ni pisat...
De nam koji hvalospjeva o Vedi...