BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko ćemo bodova osvojiti u ove 2 utakmice?

0
18
6%
1
7
2%
2
2
1%
3
48
17%
4
54
19%
6
155
55%

Ukupno glasova: 284

invincible1921
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Post Postao/la invincible1921 » 02 sep 2019, 21:12

bhfanatic14 je napisao/la:Strasne lazi ovaj narkoman opet udara , vrancic ne igra kaze :rol: a ima vise minuta nego pola ekipe Bh... besic Minute nema u engleskoj, krunic Minute nema u italiji, onaj amater presley ne igra Jos uvjek u arabiji, civic ne igra , todorovic ne igra, Ali tu su amateri cimirot ili milosevic mrtvac iz turske kojeg babo gura. Vrancic je izmislio fudbal za pola naseg veznog reda to zna svako ko je igro fudbal ozbiljno ko se razumije malo bolje u fudbalu. Ali nije ni to bitno nego ne lupaj lazi i nepravi narod budalom o tome se radi kockaru...jedna laz za drugom. Pa kako samo okolo prica za hajrovica :lol: nema obraza da kaze istinu krmak. Smijesan je ovo frajer ovako vise ne ide. Sve smo gori i smijesniji, pravi cirkus. Vrancic, prcic ima jajalo ,begovic ,stevanovic ,hajrovic, burnic, mozda dilaver, mi bi licili na totalno drugu ekipu na ozbiljnu repku . Dok God se ne rijesimo ovih menadzerski poluamatera nema nas nigdje.
Vrancic- Ok zasluzuje priliku, ali ja nez gdje bi ga stavio i sta ce nam takav igrac. Imamo Krunica, Pjanica, i sta kao trebalo bi jos i vrancica izvest sa njima....debakl u najavi. Jednostavno igraci poput Besica i Sarica moraju igrati, pa nismo Barcelona jbt.

Jajalo- nije prevaga bio ni u Sarajevu igro za nasa samo da bi se bolje prodo i takvi igraci nam ne trebaju

Begovic- Sehic je bolji i korisniji golman za nasu igru, kraj price

Hajrovic- Neozbiljan fudbaler koji u ozbiljnoj ekipi nema sta traziti. Mozda da udje kad se ganja rezultat zadnjih 20tak min i opali koju sa distance...al vala ne znam da je to nesto presudno da ga se tolko priziva

Dilaver- Kao i jajalo. Takvi igraci nam ne trebaju, a i mislim da i on sam nema neku zelju da igra za nas. Dosta nam je jedan Simunovic.

Stevanovic- igra u drugoj svicarskoj ligi. Duljevic, Visca su klase za njega...dakle opet ne vidim neki pomak naprijed.

Burnic- ne pratim ga pa necu ni pisat...

De nam koji hvalospjeva o Vedi...
=\_1921_/=

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 02 sep 2019, 21:21

jajalo i dilaver moraju biti na sljedećem spisku ako bude ovakva situacija i dalje, ako ovaj drugi zavrsi te hebene papire, za jajala izgovora nema

i pod hitno raditi nesto po pitanju burnica
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 02 sep 2019, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 02 sep 2019, 21:22

Lihtenštajnu se ne piše dobro.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 21:23

Kakav ba jajalo,jedan od najgorih koji su ikad obukli nas dres.Sjecam se protiv grcke kad je igrao,oj.ebina zestoka.Jos ima 31 godinu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 sep 2019, 21:23

Stevanović ne igra u drugoj već u prvoj ligi Švicarske.

Dilaver je odličan igrač i sigurno bi se trebao naći na spisku. Svemirski brod za Šunjića. Kako sam i ovdje pisao prije dvije godine, a mnogi su se smijali i govorili kako imamo 10 boljih stopera od Dilavera :rol:
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 02 sep 2019, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 02 sep 2019, 21:27

BosniaBoston je napisao/la:Kakav ba jajalo,jedan od najgorih koji su ikad obukli nas dres.Sjecam se protiv grcke kad je igrao,oj.ebina zestoka.Jos ima 31 godinu
onda besica ne bi trebali zvati nikako jer od svjetskog nije odigrao ok utakmicu kamoli dobro u repci

standardan prvotimac udinesea u ovakvoj konkurenciji mora biti na spisku

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 21:29

Varg je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Kakav ba jajalo,jedan od najgorih koji su ikad obukli nas dres.Sjecam se protiv grcke kad je igrao,oj.ebina zestoka.Jos ima 31 godinu
onda besica ne bi trebali zvati nikako jer od svjetskog nije odigrao ok utakmicu kamoli dobro u repci

standardan prvotimac udinesea u ovakvoj konkurenciji mora biti na spisku
Nemoj ponovo s tom pricom prvotimac ovog prvotimac onog.I bega je bio redovno prvotimac bournmoutha a sehic daleko vise odgovara nasoj igri
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 02 sep 2019, 21:34

Vucevich je napisao/la:Stevanović ne igra u drugoj već u prvoj ligi Švicarske.

Dilaver je odličan igrač i sigurno bi se trebao naći na spisku. Svemirski brod za Šunjića.
Mislim da ce on i dalje ici sa Sunjicem i Zukanovicem. Bilo bi mi lakše kada bih znao da sebi sam Žuti kroji spisak bez forsiranja od strane bilo koga aludiram na menadžerski lobi,eh sada ako je ipak ovo drugo,da se menadžeri i ljudi iz saveza pitaju onda nama nema spasa. Brate dragi činjenica da ima mjesta za igrača iz Koreje,sada iz Saudijske Arabije a nema mjesta za igrača iz engleske premijer lige.
Dilaver klasa,spram ova dva tabuta od Sunjica i Zukanovica. Jel to ne moze jedan Dilaver, Šerbečić i Memiševič igrati stopera?
Mali Lončar,klasa od igrača valjda mu da sada priliku protiv ovih u četvrtak. Svašta se i ja napisah,oprostite ako sam vas sve peglao..
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 sep 2019, 21:36

A na osnovu cega mi zakljucujemo kakvu igru igramo i koji nam igrac odgovara?
Na osnovu dobro odigranog poluvremena u Italiji mozda?
Kad saberem dojmove sa ostalih utakmica, zakljucak je da trebamo zamijeniti selerktora i 80% reprezentacije.

Mi nemamo igru, nemamo rezultat, dakle ne mozemo znati ko i sta nam odgovara (izuzev Dzeke i Pjanica, ali oni odgovaraju i Brazilu).
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 02 sep 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 sep 2019, 21:37

Nakon partija protiv Grčke i Finske može taj Šunjić valjda malo odmoriti, ako želimo ići na Evropsko.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 sep 2019, 21:46

mimmo79 je napisao/la:

Dilaver je odličan igrač i sigurno bi se trebao naći na spisku. Svemirski brod za Šunjića.
Mislim da ce on i dalje ici sa Sunjicem i Zukanovicem. Bilo bi mi lakše kada bih znao da sebi sam Žuti kroji spisak bez forsiranja od strane bilo koga aludiram na menadžerski lobi,eh sada ako je ipak ovo drugo,da se menadžeri i ljudi iz saveza pitaju onda nama nema spasa. Brate dragi činjenica da ima mjesta za igrača iz Koreje,sada iz Saudijske Arabije a nema mjesta za igrača iz engleske premijer lige.
Dilaver klasa,spram ova dva tabuta od Sunjica i Zukanovica. Jel to ne moze jedan Dilaver, Šerbečić i Memiševič igrati stopera?
Mali Lončar,klasa od igrača valjda mu da sada priliku protiv ovih u četvrtak. Svašta se i ja napisah,oprostite ako sam vas sve peglao..
Nemam nista protiv Dilavera, al sam ubijedjen da covjek nece da igra za nas i pitanje je kolko mu je stalo do nase reprezentacije i kako bi to sve uticalo na atmosferu.

Recimo eo Izet je bomba u svlacionici :kafa:
=\_1921_/=

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 02 sep 2019, 22:07

invincible1921 je napisao/la:
mimmo79 je napisao/la:

Nemam nista protiv Dilavera, al sam ubijedjen da covjek nece da igra za nas i pitanje je kolko mu je stalo do nase reprezentacije i kako bi to sve uticalo na atmosferu.

Recimo eo Izet je bomba u svlacionici :kafa:
Reko mu izoni kakva je situacija u repki pa neco Dilaver da se bakce oko mjenjanja drzavljanstva

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2019, 22:38

Od svih tih igrača što je @fanatic nabrojao, po meni sigurna mjesta u rosteru imaju Begović i Hajrović, znači definitivno oba ta igrača imaju neki pedigre i možeš im naći neke karakteristike koje nama trebaju. Malo je to sad glupo za Begovića jer je golman, al' razumijete me, on mora biti u reprezentaciji, pa makar i na klupi.

Što se tiče ostalih, u zavisnosti od forme mjesto u reprezentaciji bih dao Vrančiću i Dilaveru. Recimo, Vrančić je trebao dobiti neke minute protiv Finske i Italije kada je bio u strašnoj formi, danas Vrančić vala nema nijedan jedini razlog da dobije priliku za igru pored Pjanića, Bešića, Gojaka, Krunića, pa i Lončara možda.

Dilaver je pokretljiv i borben stoper, nešto što nama fali, jer naši svi stoperi su prilično statični, pa čak i Bičakčić koji bi onako po konstituciji trebao biti pokretljiviji stoper, al' ni njemu to nije neka velika prednost. O Šunjiću i Zukanoviću neću trošiti riječi, to su teškaši bez nekog izraženog kvaliteta, dobro Ervin igra prilično pametno al' je previše spor za vrhunski nivo i to ga košta dosta, odnosno košta timove za koje on igra.

Ovo ostalo, ne vidim da nam je bilo ko potreban u reprezentaciji zaista. Dobro, Burnić bi tu mogao uletiti s obzirom da je mlad i može biti nešto od njega, valjalo bi probati momka sigurno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 sep 2019, 23:43

Ja gledam drugacije na stvari, kiksali smo samo 1 utakmicu, protiv Finske. Medjutim i tu kada ih i ako ih pobjedimk kuci, ponistit cemo taj poeaz tamo.

Ostaje Grcka u gostima, mozemo ih konacno i dole uzeti, ali i bod bi mozda dovoljan bio
Lihtenstajn 6 bodova
Armenija jos 3 boda
Italija kuci ili 1 ili nijedan bod
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2019, 00:33

DrFilgud je napisao/la:A na osnovu cega mi zakljucujemo kakvu igru igramo i koji nam igrac odgovara?
Na osnovu dobro odigranog poluvremena u Italiji mozda?
Kad saberem dojmove sa ostalih utakmica, zakljucak je da trebamo zamijeniti selerktora i 80% reprezentacije.

Mi nemamo igru, nemamo rezultat, dakle ne mozemo znati ko i sta nam odgovara (izuzev Dzeke i Pjanica, ali oni odgovaraju i Brazilu).
Imamo itekako igru. Ja sam prvi bio protiv Roberta, ali fkt je dao neku notu ovoj ekipi. Kad se sjetim prije svaka tekma u pregledu kvalifikacija to se igra od noge do noge, napada, krila, kontre, ...prikazu nas ...izbiji nabiji na dzeku :crazy: :crazy:

Nisam neki strucnjak fudbalski, al evo par stvari koje su po meni presudne za robija i njegovu koncepciju:

1. Sehic igra jer on hoce golmana koji ce ucestvovat u igru, a ne izbijat ko konjina cak i onda kad nema protivnika ni na 30metara od naseg gola, onda golmana koji ce izletit kad treba pokupit loptu , bacit je u kontru.

2. Dao je veliku slobodu Visci, Duljevicu, Pjanicu, Gojaku sto vrlo lako moze dovesti do problema u odbrani zato konstatno trazi igrace koji ce radit, trcat i nece pametovat. Saric zato i igra jer uzme loptu, udari, doda prvom do sebe ne komplikuje...ista prica i sa Besicem samo sto je Besic u zadnje vrijeme pravo poce jes go.vna, u finskoj skrivio cist go jer je izgubio loptu i otvorio kontru. To je u zadjih par tekmi previse puta radio.

3. Prosinecki bi volio vidjeti za svoj sistem i moderne bekove , ali je belaj sto mi nemamo uospte bekova, a kamol modernih pa onda krpi kako stigne.

Znaci ukratko da ti sazmem, onima koji su brzi i dobri na lopti dao je slobodu maksimalnu, ovim ostalim je reko da budu vodonose koje ce radit sve kako bi se lopta dobacila do napada...i naravno Dzeke koji je van svake rasprave jer je Dzeko.

Po meni Robert je vrh sve zamislio i vrh i radi, ali jbg nemamo mi bas tako mocnu ekipu kao sto pojedini ovdje zamisljaju.

E kad se pametuje toliko o pozivima e haj eo bas da cujem od ovih igraca sto sam nabrojao, hadje nadjite mi neke koji ce na ovim pozicijama pruziti drastican pomak ?

Visca, Duljevic, Pjanic, Gojak, Krunic - Svaki od njih je bolji od Hajrovica, Jajala, Vranica, Stevanovica,,,i eto slobodno dodaj koga god hoces...i sto bi onda zvao bilo koga od njih sta ce nam gomilanje igraca kad ih imamo i ovako sasvim dovoljno na tim pozicijama

Jedino bih probao tog Prcica koji je mozda bolji igrac od Sarica, ali pitanje je dal moze ispostovat ovo sto Robert trazi na toj poziciji. Takodjer nac nekog beka nam je pod moranjem. Kvrzic? Susisc?

Dilaver nece da igra za nas i kraj price. Da mu se igra bio bi pozvan i igrao bi...
=\_1921_/=

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2019, 00:44

Sjajna koncepcija zato i jesmo tako visoko plasirani u ovoj smiješnoj grupi.

Visca i Duljevic bolji od Hajrovica :urnebes:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2019, 00:46

Wandelanoite je napisao/la:Sjajna koncepcija zato i jesmo tako visoko plasirani u ovoj smiješnoj grupi.

Normalno da jesu. Za razliku od Hajrovica nnjih dvojica su iz blata Premijer lige i margine evroposkog fudbala uspjeli napravit neko ime i otic u solidne klubove...sa druge strane Hajrovic je od lige petica dobacio do klupe dinama u najboljim godinama.... ;)

Sto se tice pozicije kao sto rekoh nemamo toliko jaku ekipu kolko se ovdje misli. U finskoj smo ih mogli natamburat, a umjesto toga oni kaznise nase promasaje i amaterske greske odbrane i ludog Besica. Sve to bez Pjanica...

Grke ubili sakama i nasa bosanska glupost nas kostala pobjede...

Sa tom koncepcijom smo drzali jednu Italiju u sahu bar 70 minuta u sred Torina.... ;)
=\_1921_/=

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2019, 00:52

Wandelanoite je napisao/la:Sjajna koncepcija zato i jesmo tako visoko plasirani u ovoj smiješnoj grupi.

Normalno da jesu. Za razliku od Hajrovica nnjih dvojica su iz blata Premijer lige i margine evroposkog fudbala uspjeli napravit neko ime i otic u solidne klubove...sa druge strane Hajrovic je od lige petica dobacio do klupe dinama u najboljim godinama.... ;)

Sto se tice pozicije kao sto rekoh nemamo toliko jaku ekipu kolko se ovdje misli. U finskoj smo ih mogli natamburat, a umjesto toga oni kaznise nase promasaje i amaterske greske odbrane i ludog Besica.

Sa tom koncepcijom smo drzali jednu Italiju u sahu bar 70 minuta u sred Torina.... ;)
Zato Hajrovic igra LP i igra u ozbiljnom klubu dok Visca nastupa za rekreativni Basaksehir o Duljevicu da ne pričamo.

Od Armenije i Grka strahovali do zadnjeg časa, Finci nas razbili, Italijani sa pola snage izrutinirali, dovoljno za 5. mjesto u grupi.

Pričaš nebuloze koje nemaju veze sa istinom.
MES QUE UN CLUB!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2019, 00:56

Wandelanoite je napisao/la:

Sto se tice pozicije kao sto rekoh nemamo toliko jaku ekipu kolko se ovdje misli. U finskoj smo ih mogli natamburat, a umjesto toga oni kaznise nase promasaje i amaterske greske odbrane i ludog Besica.

Zato Hajrovic igra LP i igra u ozbiljnom klubu dok Visca nastupa za rekreativni Basaksehir o Duljevicu da ne pričamo.

Od Armenije i Grka strahovali do zadnjeg časa, Finci nas razbili, Italijani sa pola snage izrutinirali, dovoljno za 5. mjesto u grupi.

Pričaš nebuloze koje nemaju veze sa istinom.
Covjek rodjen u Svici, imo sve uslove, otiso u Bundesligu, pa u Spansku znaci nije mogo bolje i na kraju doso u dinamo da grije klupu ....ma hajde ...pa treba mu dat orden kako je uspio to uradit, al orden za glupost...

Ma jes eto svi su nas razbili ne znam fkt sam se zabrinuo sad i oko lihtnejstana mozda sjevne kakva kontra pa popusimo :crazy:
=\_1921_/=

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2019, 01:04

Ko grije klupu u Dinamo jesil ti zdrav?

Kakve veze ima gdje je rođen i kakve uslove je imao? Čovjek je kvalitetniji igrač od svih krila i uostalom da je Susic onomad gurao smiješnom amatera Viscu ni Brazila mi ne bi vidjeli.
MES QUE UN CLUB!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, CAGarfia, izdzezveubrazil, LeCoq, Muumii i 42 gosta.