FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Na kraju:
Mats, Neto
Roberto, Semedo
Pique, Lenglet, Umtiti, Todibo
Alba, Firpo
Busquets, Frenkie, Arthur, Rakitić, Vidal, Alena
Messi, Suarez, Griezmann, Dembele
Nema izgovora, Mravojed ima odličnu ekipu. Za Primeru, kup i minimalno polufinale LP, gdje neka sramota ne dolazi u obzir.
Mats, Neto
Roberto, Semedo
Alba, Firpo
Nema izgovora, Mravojed ima odličnu ekipu. Za Primeru, kup i minimalno polufinale LP, gdje neka sramota ne dolazi u obzir.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako to univerzum na kraju sve izbalansiralet3 je napisao/la:Pravo karanje mentola tek slijedi, sad kad ga šeik pošalje na tribine na mjesto RabiotaRajaz je napisao/la:Al kako Bartomeu izjeba mentalno zaostalog Neymara. Vrati mu s kamatama sve
#TruhninatribinamaNey#
Za tribinu spreman
Apsolutno. Ovo je i dalje prejaka ekipa, koja mora napadati titule.messilla je napisao/la:Na kraju:
Mats, Neto
Roberto, Semedo
Alba, Firpo
Ali u rukama isprepadane blentovine bice kolaps od sezone, u to nema nikakve sumnje. Ne smije ostati ni dana više.
Zato navijajmo za Valenciju naredno kolo i molimo se Svevišnjem da Rodrigo, Gameiro i brat Jasper budu na zadatku
Svakim kiksom je neznalica bliža otkazu. Bolje onda da se to što prije izdešava.
Znam, nepopularne mjere, al jbg dotle je došlo.
Ne da je prejaka, ovo je najjači roster u Evropilet3 je napisao/la:Apsolutno. Ovo je i dalje prejaka ekipa, koja mora napadati titule.messilla je napisao/la:Na kraju:
Mats, Neto
Roberto, Semedo
Alba, Firpo
Ali u rukama isprepadane blentovine bice kolaps od sezone, u to nema nikakve sumnje. Ne smije ostati ni dana više.
Zato navijajmo za Valenciju naredno kolo i molimo se Svevišnjem da Rodrigo, Gameiro i brat Jasper budu na zadatku![]()
Svakim kiksom je neznalica bliža otkazu. Bolje onda da se to što prije izdešava.
Jedino City donekle može parirati, ali i oni su igrački slabiji.
Druga stvar je što izgledaju kao Getafe na steroidima.
Dok se Leorey nadao, gospon Neymar snimao trecu sezonu La casa de papelRajaz je napisao/la:Kako to univerzum na kraju sve izbalansira
Za tribinu spreman

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Loša sezona u najavi. Ne očekujem nikakav trofej. Čak ni kup, osim u nekom scenariju kao u sezoni 16/17. Mada je on svakako nebitan.messilla je napisao/la: Nema izgovora, Mravojed ima odličnu ekipu. Za Primeru, kup i minimalno polufinale LP, gdje neka sramota ne dolazi u obzir.
Jednostavno, ekipa na papiru izgleda sjajno, ali u praksi odnosno na terenu je druga priča. Niti jedan od starosjedilaca nije otišao, očekivati da Pique i pogotovo Alba budu bolji ili isti kao prošle sezone je suludo. Busi nastavio pad, zakačili se s Rakitićem, kojem je bilo vrijeme da ode. Messi će isporučiti ono svoje, ali ne vjerujem da će to biti dovoljno. Suarez vjerovatno broji zadnju sezonu, u evidentnom je padu mada i dalje je klasa. Griezmann i Frenkie, vidjećemo kako će se uklopiti u ekipu kad se vrati dvojac Messi i Suarez. U odbrani Umtiti neupitne kvalitete i upitnog zdravlja, solidni, ali ne i vrhunski Lenglet i Todibo kao neki potencijal. Na desnom beku atletska kokoš Semedo i Roberto koji luta od beka do veznjaka i obrnuto.
Vidal i Arthur, koji nažalost imaju manju minutažu od one koje zaslužuju.
Pozitivna iznenađenja na početku sezone, Perez i Fati će minutažu na kapaljku dobivati kad se vrati dvojac i kad Dembele bude zdrav.
Sve u svemu ovo je mrtva ekipa, kojoj treba prije svega novi trener i par promjena u prvih 11. Prije svega brži i tehnički potkovaniji igrači.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Najjaca ekipa ali realno opet nista necemo napraviti u Europi. I ne moramo, samo ne zelim jos jednu bruku. Ali ako se mora to desiti da bi ovaj nosonja otisao s klube, onda moze.let3 je napisao/la:Apsolutno. Ovo je i dalje prejaka ekipa, koja mora napadati titule.messilla je napisao/la:Na kraju:
Mats, Neto
Roberto, Semedo
Alba, Firpo
Zato navijajmo za Valenciju naredno kolo i molimo se Svevišnjem da Rodrigo, Gameiro i brat Jasper budu na zadatku![]()
27.10.2020
Minuta sutnje za brata leoreya
Ispade na kraju najbolji scenario, kao sto sam pisao neki dan, najsladje bi bilo i pariza i nejmara zavlaciti do kraja i ne dovesti ga, osvetiti se i ciganu i klubu, ni ove ga nisu imali kad kome prodati jer su kontali nama, ganci isto nista drugo nije trazio, sad nek se hebu medjusobno, bas ispade najsladja varijanta
A drago mi je i zbog mesija ako je on forsirao transfer, nek vidi da ne moze sve po njegovom,da vidimo gospodina sad kako ce igrati
I suarez je povrijedjen, i ta mi se zelja ispunila, nadam se da ce se razvuc povrreda, demba kad se oporavi on lijevo, mesi u srdini i griz desno, to je dobitna kombinacija, vidjet cete da ce demba procepit
Valjda nas stresu valencija i borusija i mravojed dobije otkaz, dodje novi trener i iskoristi ovu ekipu. Transfer rok je odradjen dobro onako,steta sto ode coutinjo jer novi bi trener neki s njim nesto i napravio, ili da su umjesto rakete doveli nekog tipa eriksen, al ajd i ovako nije lose
A drago mi je i zbog mesija ako je on forsirao transfer, nek vidi da ne moze sve po njegovom,da vidimo gospodina sad kako ce igrati
I suarez je povrijedjen, i ta mi se zelja ispunila, nadam se da ce se razvuc povrreda, demba kad se oporavi on lijevo, mesi u srdini i griz desno, to je dobitna kombinacija, vidjet cete da ce demba procepit
Valjda nas stresu valencija i borusija i mravojed dobije otkaz, dodje novi trener i iskoristi ovu ekipu. Transfer rok je odradjen dobro onako,steta sto ode coutinjo jer novi bi trener neki s njim nesto i napravio, ili da su umjesto rakete doveli nekog tipa eriksen, al ajd i ovako nije lose
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Istrugali su me rostilji, sutra teletina ispod sacha, malo socnija,a kad mravojeda otjeraju bice i janjemessilla je napisao/la:Romario je ja mislim sve pripremio za roštilj sutra.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Zamrla tema haha, ne mogu forumashi doci sebi zbog nedolaska ciganina, leoreyu saucesce iskreno kao i vecini ostalih, dje i je parangal da prozbori koju o predsjedniku nad presjednicima koji dovodi kad hoce i koga hoce hah
Neemaa vise vremenaa za bilo stoo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
haha baš, muk i tišina
ja iskreno bi volio da je došao, al jbg
ipak više volim da Valverde ode
ja iskreno bi volio da je došao, al jbg
ipak više volim da Valverde ode
Kad jaganjci utihnu

Ja i @Romario smo tu, naletite, ide partija

Ja i @Romario smo tu, naletite, ide partija

- branimir85
- Kontakt:
Meni je super drago sto nije dosao brazilski holstapler,samo su se obrukali sa ovim pregovorima,jednom kad odes iz Barce nebi trebalo biti povratka 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- LittleCule
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, Neymar i Barcelona se tuže međusobno i oće lovu jedni od drugog, a s druge strane ga kao hoće dovest. Kakva smo lakrdija od kluba, to nisu istine...AS: Neymar and Barcelona will go head to head on 27 september at 10 in the morning in a court room in Barcelona, with Neymar suing Barcelona for 26 million euros, while Barcelona are suing Neymar for 75 million euros.
Sva sreća pa brat Khelaifi ne daje svoje igrače samo tako, daleko Neymaru kuća bila od BCN.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Citat ces ti o tome jos. Evo mediji u Francuskoj i Spaniji pisu da nakon 3 godine igranja za jedan klub i ako igrac od tada nije produzivao nikako ugovor, ako nema klauzule, FIFA moze da je odredi i oslobodi igraca, isto tako spekulise se i o privatnoj klauzuli od 170M. Neymarovi agenti vec kontaktirali FIFU, kazuLittleCule je napisao/la:Kao što sam i rekao, Neymar i Barcelona se tuže međusobno i oće lovu jedni od drugog, a s druge strane ga kao hoće dovest. Kakva smo lakrdija od kluba, to nisu istine...AS: Neymar and Barcelona will go head to head on 27 september at 10 in the morning in a court room in Barcelona, with Neymar suing Barcelona for 26 million euros, while Barcelona are suing Neymar for 75 million euros.
Sva sreća pa brat Khelaifi ne daje svoje igrače samo tako, daleko Neymaru kuća bila od BCN.
27.10.2020
BTW
Strahota definitivno. U negativnom smislu. Niti jedan od nabrojanih da se uklopi, nevjerovatno.Eduardo Fernandéz-Abascal, novinar koji radi za "ESPN", podsjeća da je Barcelona od sezone 2015/16 dovela čak 21 fudbalera, ali su samo šestorica još uvijek u klubu: Samuel Umtiti, Nélson Semedo, Ousmane Dembélé, Arturo Vidal, Arthur Melo i Clément Lenglet.
Klub su redom napustili: Arda Turan, Aleix Vidal, Denis Suárez, Jasper Cillessen, Lucas Digne, Paco Alcácer, André Gomes, Marlon Santos, Yerry Mina, Gerard Deulofeu, Paulinho, Philippe Coutinho (posudba), Kevin-Prince Boateng, Jeison Murillo i Malcom Oliveira.
27.10.2020
- LittleCule
- Kontakt:
Ma znam da hocu, ne mogu ja tu nista, ali eto uprava na jos nize grane spusta klub, kao da nize od ovog i moze, nije dosta sta smo postali glavna sprdacina u Europi, svi nam se smiju nakon onih ispadanja od Rome i LFCa, sad na koljenima klecimo da dovedemo Neymara koji se popisao po nama...
Sreca nasa jos samo 2 sezone i onda Bartomeu ode u tri PM, samo nedaj Boze da ova stoka od sociosa izabere nekog Bartinog potrčka.
Sreca nasa jos samo 2 sezone i onda Bartomeu ode u tri PM, samo nedaj Boze da ova stoka od sociosa izabere nekog Bartinog potrčka.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Romariooo je napisao/la:Zamrla tema haha, ne mogu forumashi doci sebi zbog nedolaska ciganina, leoreyu saucesce iskreno kao i vecini ostalih, dje i je parangal da prozbori koju o predsjedniku nad presjednicima koji dovodi kad hoce i koga hoce hah
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa upravo zato, idu izbori 2021, zato 2020 godina ce za njega biti strateski vazna. Nastojat ce udovoljiti navijacima na sve nacine.LittleCule je napisao/la:Ma znam da hocu, ne mogu ja tu nista, ali eto uprava na jos nize grane spusta klub, kao da nize od ovog i moze, nije dosta sta smo postali glavna sprdacina u Europi, svi nam se smiju nakon onih ispadanja od Rome i LFCa, sad na koljenima klecimo da dovedemo Neymara koji se popisao po nama...
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.