Teško.mirgerr je napisao/la:Namucice se on protiv Maxa.TonySosa je napisao/la:Ako ostane u Ferrariju, teško da može do titule. Vidjećemo ko će biti glavni od 2021. pa nadalje, jer i iduće sezone vjerojatno uzima Lewis.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Imas pravo.TonySosa je napisao/la:Teško.mirgerr je napisao/la:Namucice se on protiv Maxa.TonySosa je napisao/la:Ako ostane u Ferrariju, teško da može do titule. Vidjećemo ko će biti glavni od 2021. pa nadalje, jer i iduće sezone vjerojatno uzima Lewis.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Max mi nije nesto drag ali realno on ima vise sanse da ostavi dubok trag u F1 od Leclerca.
- majestic24
- Kontakt:
Sve zavisi kakav ce ko bolid imati u buducnosti...exampLe. je napisao/la:Max mi nije nesto drag ali realno on ima vise sanse da ostavi dubok trag u F1 od Leclerca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Moderator
- Kontakt:
FP 1 i FP 2 opet LeClerc brzi

mislim da mu to i nije neka utjehaGracanicaAA je napisao/la:FP 1 i FP 2 opet LeClerc brzi![]()
može pokupit pole ali im je merc strašno daleko što se tiče racepacea, bez zaključan prvi startni red i suradnju nema pobjede.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ako budu kisni uslovi bice Max itekako konkurentan u trci, ovako samo uz neku ludu srecu Lec moze opet uzeti pobjedu, vrlo moguce da ce uzeti pole, ali trka je upitna
- Donnie Darko
- Kontakt:
Max počinje utrku straga.ronaldo99 je napisao/la:Ako budu kisni uslovi bice Max itekako konkurentan u trci, ovako samo uz neku ludu srecu Lec moze opet uzeti pobjedu, vrlo moguce da ce uzeti pole, ali trka je upitna
Nema veze kad bi bili kisni uslovi to ne bi puno igralo ulogu za njegaDonnie Darko je napisao/la:Max počinje utrku straga.ronaldo99 je napisao/la:Ako budu kisni uslovi bice Max itekako konkurentan u trci, ovako samo uz neku ludu srecu Lec moze opet uzeti pobjedu, vrlo moguce da ce uzeti pole, ali trka je upitna
Sta ovo Renault radi, otkud sad ova brzina

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Koji debili ovi sa SK.
-
- Moderator
- Kontakt:
Zasto.exampLe. je napisao/la:Koji debili ovi sa SK.

Na SK10 su kvalifikacijeGracanicaAA je napisao/la:Zasto.exampLe. je napisao/la:Koji debili ovi sa SK.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Znam, a ima i na 7,8 i 9Azpi je napisao/la:Na SK10 su kvalifikacijeGracanicaAA je napisao/la:Zasto.exampLe. je napisao/la:Koji debili ovi sa SK.

Ma reko da radu toga nije kukao jer pise na SK1 da trebaju biti, a uvijek imaju one lude kamere na tim skovima, najjaci je onaj 8 ili 9 sa vremenima samoGracanicaAA je napisao/la:
Znam, a ima i na 7,8 i 9

Kakav je ovo Nitro Renault ugradio da mi je znati, za sad lete

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Kimi, Kimi

- akisarajevo92
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Je li moguce kakvi glupani

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.