Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Od Currya,Thompsona,DeRozana,Irvinga ,Hardena,Davisa do White,Harrisa,Plumlee,Turnera itd
Kad ih Turci sad nisu skinuli , neće nikad

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
SF6 je napisao/la:Dobar je Wilbekin ali da su Larkina naturalizovali valjalo bi im pravo
Sta bi Larkin imao od toga da igra za njih ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Turci su sami sebe pobedili
nisu iskoristili milion prilika
Osman potvrdio da je gubitnik
Videcemo sta je sa Tatuma, bilo bi za Amere gadno da je rec o tezoj povredi
nisu iskoristili milion prilika
Osman potvrdio da je gubitnik
Videcemo sta je sa Tatuma, bilo bi za Amere gadno da je rec o tezoj povredi
Mitchell aka chucker
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nadam se da je Tatum dobro. 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sta je Tatumu?
Srbija ce pojest SAD.Ako udju u polufinale vrh
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BernardBarnjak
- Kontakt:
DamirT je napisao/la:Sta je Tatumu?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Rokoko87 je napisao/la:Al stvarno Turska dobro igra, fali im jedan centar da bi bili konkurentni
nije da nemaju kvalitetnog nba centra
filip13 je napisao/la:meni ovo nije nista cudno za amere,doveli su 4-5 sastav po kvaliteti, i normalno,neuigrani su,za razliku od vecine drugih ekipa
To je to.. Jos se oni uigravaju.
-
- Kontakt:
Jedno godinu dana, pa da se naviknu na FIBA pravila, jer se tu primjenjuje drugačija taktika. Ovako će više-manje do kraja igrti slično, uglavnom individualno, pa dokle stignu. Druga bi priča bila da su tu Durant i ekipa, pa uzmu loptu i riješe utakmicu kao u Rio. Tu FIBA pravila nista ne mogu kad čovjek opali sa osam metara.
Ufff,jest je izvrnuo.Daj Boze da zaigra vise na SPBernardBarnjak je napisao/la:DamirT je napisao/la:Sta je Tatumu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
A realno, los je bio, trosi puno lopti. Mozda bi neka veca minutaza sa klube vise donijela.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kemba je jedini igrac USA koji bi u normalnim okolnostima bio na sirem spisku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
pregaziće ameri svakog do kraja sa 20+ razlike, živi bili pa vidjeli.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Hebo majku koji sam ja peh pregledam ovu utakmicu i ovu povredu i da pridjem autu poskliznem se na ovoj kisi u japankama i isto je ovako izvrnem!
Evo drzim kurban na nozi dok ovo pisem

Evo drzim kurban na nozi dok ovo pisem

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Hoće malo prekosutra. Da su danas izgubili, pitanje bi bilo da li bi uopšte došli do četvrtfinala.FoxMulder je napisao/la:pregaziće ameri svakog do kraja sa 20+ razlike, živi bili pa vidjeli.
- invincible1921
- Kontakt:
Nevjerovatno zaista sta su turci propustili....na trenutke mi se BiH ukazala na terenu umjesto njih
Mislim da ce ameri ipak doc na svoje, al bgm protiv Srbije pa i Spanije ne znam koliko mogu vidjet cemo...Kao sto rekoh nemaju dovoljno poena u rukama da bi nadoknadili zaostatke bar mi se tako cini. Recimo sjecam se finala iz Londona kad su spanci drzali u sahu top 3 tima USA ikada, al kad se lomilo durant im pogodi dvije trice sa osam metara ko da su slobodna bacanja i kljuc u bravu...
Ovo sto je Janis odigrao je jedna od vecih bruka pa reko bi u historiji SP....jbt FUCKING MVP NBA LIGE ne moze da se sastavi na ternu....samo jedan dokaz koliko smijesno sudjenje ima u NBA.
Ugasili ga Brazilski djuturumi

Mislim da ce ameri ipak doc na svoje, al bgm protiv Srbije pa i Spanije ne znam koliko mogu vidjet cemo...Kao sto rekoh nemaju dovoljno poena u rukama da bi nadoknadili zaostatke bar mi se tako cini. Recimo sjecam se finala iz Londona kad su spanci drzali u sahu top 3 tima USA ikada, al kad se lomilo durant im pogodi dvije trice sa osam metara ko da su slobodna bacanja i kljuc u bravu...
Ovo sto je Janis odigrao je jedna od vecih bruka pa reko bi u historiji SP....jbt FUCKING MVP NBA LIGE ne moze da se sastavi na ternu....samo jedan dokaz koliko smijesno sudjenje ima u NBA.

=\_1921_/=
mislim da niko,ali bas niko nije do prije 5-6 godina dok je on bio rezerva u barceloni mogao ocekivati da ce postati ovako kvalitetan igracBernardBarnjak je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.