Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Chat
Fowl95 je napisao/la:
Smaras s svojim dzihadom protiv islama. Zanimljivo, iskljuciva ti je opsesija Islam. O krscanstvu i judaizmu ni mukajet. Kakav si ti to "ateist"?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kmeči tele,islam postoji i postojat ce!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bit će banana 

Mo'š mislit' domaći ateist. Jedina vrsta ljudi zalupanija od ortodoksnih vjernika.BosniaBoston je napisao/la:Kmeči tele,islam postoji i postojat ce!
Don't hate what you don't understand.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mene iskreno nije briga toliko za vjeru,musliman sam al ono pasivni slavim bajrame postim koji dan bajram namaz al veoma slabo inace.Samo me nervira ovaj stav u kojem se samo islam kritikujexaviesta je napisao/la:Mo'š mislit' domaći ateist. Jedina vrsta ljudi zalupanija od ortodoksnih vjernika.BosniaBoston je napisao/la:Kmeči tele,islam postoji i postojat ce!
#Punoljetstvo
Sve je to isto sra*e, jel lakše sad?BosniaBoston je napisao/la:Mene iskreno nije briga toliko za vjeru,musliman sam al ono pasivni slavim bajrame postim koji dan bajram namaz al veoma slabo inace.Samo me nervira ovaj stav u kojem se samo islam kritikujexaviesta je napisao/la:Mo'š mislit' domaći ateist. Jedina vrsta ljudi zalupanija od ortodoksnih vjernika.BosniaBoston je napisao/la:Kmeči tele,islam postoji i postojat ce!
Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj i njemu slicni su spremni da pariraju isilu,samo nek im se da naoruzanje i nek ih se nahajca jos vise
#Punoljetstvo
Na osnovu čega misliš da bih ja (i meni slični) htio ubit ikoga? Fuj.BosniaBoston je napisao/la:Ovaj i njemu slicni su spremni da pariraju isilu,samo nek im se da naoruzanje i nek ih se nahajca jos vise
Vjerovano je odgojen kao musliman pa i najviše zna o njemu. Čujem kako ex-katolici vazda spominju Katoličku Crkvu i pedofile, i čujem ex-židove kako kritikuju Izrael više nego ko drugi na Zapadu.BosniaBoston je napisao/la: Mene iskreno nije briga toliko za vjeru,musliman sam al ono pasivni slavim bajrame postim koji dan bajram namaz al veoma slabo inace.Samo me nervira ovaj stav u kojem se samo islam kritikuje
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
100% istina. Najveće kritike Islama dolaze iz ex-muslim zajednice.Kulesza je napisao/la:Vjerovano je odgojen kao musliman pa i najviše zna o njemu. Čujem kako ex-katolici vazda spominju Katoličku Crkvu i pedofile, i čujem ex-židove kako kritikuju Izrael više nego ko drugi na Zapadu.BosniaBoston je napisao/la: Mene iskreno nije briga toliko za vjeru,musliman sam al ono pasivni slavim bajrame postim koji dan bajram namaz al veoma slabo inace.Samo me nervira ovaj stav u kojem se samo islam kritikuje
Vjerovatno jer jos ni 1 katolik ovdje napisao da je zene dozvoljeno udarat il tako sta, il kakav jew sa ideologijama hende
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Treba djecu udarat dok su mala da ne budu ko sarma kasnije
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Koliko ima ateista u BiH prema zadnjem popisu ? Na forumu su najglasniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.