FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 04 sep 2019, 09:31

Pantelija je napisao/la:
Bordeaux46 je napisao/la:cuj pitaju se gdje su pare, a ne pitaju se gdje je vezni na grbavici. neko pitarima treba javljat kako se pare trose u klubu...
Ma pusti... izadje sa 2 CM na njihova 3, stavi dva krila koja nece da se vracaju i ostavi bekove udvojene vazda i kaze odigrali lose gavric i mustafic i sabanovic, letic los ... a niko ne vidi udvajanja beka i krila na naseg beka, niko ne vidi ulazak zeca, alispahica, boje , sadikovica izmedju nasih linija gdje je nastajao visak.
Mozes biti maldini , ali kad te udvoje, imas samo jesnu opciju, u 90% slucajeva si ispao.
Mi smo igrali bukvalno sa 3 igraca manje u defanzivi, a njihova dva su zatvarala sve njihove jer nismo imali veznog da otcori kontru vec smo nabijali. Znaci tako je fulio ovu utakmicu takticki, toliko ga je Osim opalio, da je to strasno. I razumijem ja da je vidio u prvim da ne ide... ali u drugom, uradi onda jos goru stvvar. Beka kojeg su izmasakrirali, vadi i ubacuje zadnjeg veznog od 18 god na to mjesto :wtf:
Znaci, mogao je izvaditi mersu, staviti kurdica, ili handzica za kurdica, izvaditi mustafica staviti malog djokanovica, izbaciti milanovica staviti sisicai cekati kontru.
Jok , ostavi sve isto... i jos oslabi nas. I onda se krivi uprava, sudija, vrijeme, trava, lazni pitari i sl.
Sve se slazem da je taktika za derby totalno promasena dodao bi i da smo igrali s dva sidrasa Ahmetovic - Handzic sto najvise odgovara visokim štoperima zeljeznicara koji su spori visoki al dobri u skoku a mi samo duge lopte na njih dvojicu. Apsolutno stoje Husrefove greske al veci problem je nedovoljno ulaganje u tim to je kljucni problem zasto ne mozemo neki ozbiljni iskorak napraviti.

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 04 sep 2019, 09:36

bordobijeli je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Bordeaux46 je napisao/la:cuj pitaju se gdje su pare, a ne pitaju se gdje je vezni na grbavici. neko pitarima treba javljat kako se pare trose u klubu...
Ma pusti... izadje sa 2 CM na njihova 3, stavi dva krila koja nece da se vracaju i ostavi bekove udvojene vazda i kaze odigrali lose gavric i mustafic i sabanovic, letic los ... a niko ne vidi udvajanja beka i krila na naseg beka, niko ne vidi ulazak zeca, alispahica, boje , sadikovica izmedju nasih linija gdje je nastajao visak.
Mozes biti maldini , ali kad te udvoje, imas samo jesnu opciju, u 90% slucajeva si ispao.
Mi smo igrali bukvalno sa 3 igraca manje u defanzivi, a njihova dva su zatvarala sve njihove jer nismo imali veznog da otcori kontru vec smo nabijali. Znaci tako je fulio ovu utakmicu takticki, toliko ga je Osim opalio, da je to strasno. I razumijem ja da je vidio u prvim da ne ide... ali u drugom, uradi onda jos goru stvvar. Beka kojeg su izmasakrirali, vadi i ubacuje zadnjeg veznog od 18 god na to mjesto :wtf:
Znaci, mogao je izvaditi mersu, staviti kurdica, ili handzica za kurdica, izvaditi mustafica staviti malog djokanovica, izbaciti milanovica staviti sisicai cekati kontru.
Jok , ostavi sve isto... i jos oslabi nas. I onda se krivi uprava, sudija, vrijeme, trava, lazni pitari i sl.
Sve se slazem da je taktika za derby totalno promasena dodao bi i da smo igrali s dva sidrasa, Ahmetovic - Handzic sto najvise odgovara visokim štoperima zeljeznicara koji su spori visoki al dobri u skoku a mi mi duge lopte na njih dvojicu. Apsolutno stoje Husrefove greske al veci problem je nedovoljno ulaganje u tim to je kljucni problem zasto ne mozemo neki ozbiljni iskorak napraviti.
po meni jedini kiks transfer perioda je nedovodjenje jos jednog veznog kad se vidjela ozbiljnost povrede kod Rahmana i pogotovo Oremusa. ne moze se svaka prinova pokazati da je pojacanje, logicno je bilo dovesti Milanovica i ja vjerujem da ce se on uklopiti, vidi se da zna igrati, ali je vjerovatno podlegao pritisku jer nije isto igrati kod nas i u Krupi. Guzina sve vise pokazuje da je promasaj, ali eto mozda i pokaze suprotno. Gavric je totalno nedefinisan, tehnicki odlican, ali igra bez lopte, kretanje, otvaranje, i pokrivanje u odbrani granici s bezobraznim. u sustini da smo imali tog jos jednog veznog igraca, puno bi to bolje izgledalo. ovako moliti boga da se ovi povrijedjeni sto prije vrate.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 09:37

Koje nedovoljno ulaganje? Pa mi smo covjece ostavili istu ekipu, to niko u ligi ne moze. Zrinjski 9 novih igraca jos im najbolji dodje i ode za mjesec. Mladost dobili zahvaljujuci sudiji. Opet.

Idi na tm procitaj pojacanja melje. Znaci. Drugoligasi, bojo, nigdje veze.

Nama odu samo mujakic, kojeg zamjeni nista slabiji serbecic, ode kapic koji je osigrao sam 25% utakmica, ode crepulja koji je jedva prebacio 50% tekmi. Halilovica smo se molili boga rijesiti jer je karna.

Na tu ekipu dodju ti letic, serbecic, milanovic, oremus, gavric. Ako ti kazes da samo zadrzavanje ekipe nije ulaganje, onda ga ****..

Drugi par cipela je sto je husref odredio pocetak priprema kad je odredio, pa jeleskovic rekao da to nije dobro. I tu sve poci je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 04 sep 2019, 09:41

Pantelija je napisao/la:Koje nedovoljno ulaganje? Pa mi smo covjece ostavili istu ekipu, to niko u ligi ne moze. Zrinjski 9 novih igraca jos im najbolji dodje i ode za mjesec. Mladost dobili zahvaljujuci sudiji. Opet.

Nama odu samo mujakic, kojeg zamjeni nista slabiji serbecic, ode kapic koji je osigrao sam 25% utakmica, ode crepulja koji je jedva prebacio 50% tekmi. Halilovica smo se molili boga rijesiti jer je karna.

Na tu ekipu dodju ti letic, serbecic, milanovic, oremus, gavric. Ako ti kazes da samo zadrzavanje ekipe nije ulaganje, onda ga ****..

Drugi par cipela je sto je husref odredio pocetak priprema kad je odredio, pa jeleskovic rekao da to nije dobro. I tu sve poci je.
dobro, za pripreme uprava snosi odgovornost veliku, a to sa Jeleskovicem, nisam upucen cuo sam razlicitih verzija pa necu da govorim, ali definitivno ogroman kiks.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 10:06

Nema verzija. Jedna je.
Jeleskovic je trazio da pripreme pocnu, zbog LP , sedmicu prije, husref je igracima dao sedmicu vise jer je smatrao da su zasluzili. Uz to, otidao je i vikend na svadbu hebiba i bekica. Pa onda jos strajk. I tu je jeleskovic zavrsio sa fks

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 sep 2019, 10:23

:roll:
Pantelija je napisao/la:Koje nedovoljno ulaganje? Pa mi smo covjece ostavili istu ekipu, to niko u ligi ne moze. Zrinjski 9 novih igraca jos im najbolji dodje i ode za mjesec. Mladost dobili zahvaljujuci sudiji. Opet.

Znaci jedini problem FKS je Husref, ako je tako blago nama.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 sep 2019, 10:24

A sad je dobra ekipa, a prosle godine nekad u ovo doba zvali ih amaterima a godinu prine toga bojkotovali iste te igrace.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 04 sep 2019, 10:29

Kamuflazn je napisao/la:A sad je dobra ekipa, a prosle godine nekad u ovo doba zvali ih amaterima a godinu prine toga bojkotovali iste te igrace.
nije dobra ekipa nego je Husref sam pobijedio sve utakmice takticki, magijom.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 10:35

Kamuflazn je napisao/la:A sad je dobra ekipa, a prosle godine nekad u ovo doba zvali ih amaterima a godinu prine toga bojkotovali iste te igrace.
Ko je koga zvao amaterima? Kad su primili 8 od atalante?
Igraci i husref imali su podrsku kao ni jedna ekipa do sad.
Husref je prezivio losu polusezonu 3. Mjesto, zatim atalantu, zatim gosk odmah poslije, pa je prezivio gubitak 11 bodova prednosti, i ovaj sada debakl. Ni jednom nije preuzeo odgovornost i ni jednom mu se nije zadrmala syolica

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 sep 2019, 10:42

Ide se iz krajnosti u krajnosti jedni za sve krive Husrefa a drugi ga velicaju i kad treba i kad ne.
Ima Husref mana kao i svako al mislim da je uprava imala vise propusta u ovoj sezoni nego Husref. Neki dan sam pisao o tome kasnjenje s pripremama, pojacanjima, Šerbecic, Oremus, Guzina, Letić nisu odradili pripreme, nismo doveli defanzivnog veznog itd itd. Husref je kriv zbog poraza na grbavici al to je tako trener je uvijek prvi na udaru. Pantelija koga ti predlazes za trenera ? al mora napraviti iskorak u odnosu na Husrefove rezultate

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 04 sep 2019, 10:47

Pantelija je napisao/la:Nema verzija. Jedna je.
Jeleskovic je trazio da pripreme pocnu, zbog LP , sedmicu prije, husref je igracima dao sedmicu vise jer je smatrao da su zasluzili. Uz to, otidao je i vikend na svadbu hebiba i bekica. Pa onda jos strajk. I tu je jeleskovic zavrsio sa fks
A sto bi neko vjerovao da je to tacno? Npr realnije je vjerovati da je kasnjenje sa prozivkom uzrokovano otezanjem pregovora sa Husrefom pa nije bilo sigurno hoce li on vrsiti prozivku.

Isto kao sto sam za Jeleskovica cuo da nisu htjeli raditi po njegovom programu (Cosic pametovao) i da je napustio zbog toga, a to ide na dusu Husrefu jer je trebao pustiti ovome da radi svoj posao.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 10:50

Orangina85 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Nema verzija. Jedna je.
A sto bi neko vjerovao da je to tacno? Npr realnije je vjerovati da je kasnjenje sa prozivkom uzrokovano otezanjem pregovora sa Husrefom pa nije bilo sigurno hoce li on vrsiti prozivku.

Isto kao sto sam za Jeleskovica cuo da nisu htjeli raditi po njegovom programu (Cosic pametovao) i da je napustio zbog toga, a to ide na dusu Husrefu jer je trebao pustiti ovome da radi svoj posao.
Datum poetka priprema je odredjen ,avrsetkom proslave.
Otezanje se desilo jer se husrefu nije svidjelo 6 plata u slucaju otkaza vec je htio cijeli ugovor.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 sep 2019, 10:55

Bordeaux46 je napisao/la:
nije dobra ekipa nego je Husref sam pobijedio sve utakmice takticki, magijom.

Vjerujem da si ti jedna od onih likova koji kaze da man city psg i barcelona ne trebaju trenere :urnebes: ja se sjecam bojkota, nije se dolazilo na utakmice, sad se mozete pravit budale koliko hocete. Dobra ekipa sa dobrim trenerom koji je to sve dobro poslozio ukomponovo. Dobra ekipa sa losim trenerom zavrsi 4ta i nize.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2019, 11:00

Tacno se vidi ko jedva ceka neki kiks da se upali, uvijek isti likovi i ista prica.
Jedva cekam da ode husref pa da vidimo sta ce onda pisati i koga ce tad tjerati.
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 11:16

fera je napisao/la:Tacno se vidi ko jedva ceka neki kiks da se upali, uvijek isti likovi i ista prica.
Jedva cekam da ode husref pa da vidimo sta ce onda pisati i koga ce tad tjerati.
Nadji ko je piaao da husref ide i da treba da ide, nadji ko je psovao husrefu i pljuvao.

Oh , izvini, pljuvanje je reci da opet nije prihvatio odgovornost, pljuvanje je da je opet veznog stavio na beka, pljuvanje je reci da smo drugi put ponizeni u nnegovom mandatu, pljuvanje je reci da je ekipa nespremna. Pljuvanje je reci da nismo imali dobre tekme sem bjelorusa u gostima i celika. Ostalo sve ixvlacenje na misice. Pljuvanje da ga je osim zakucao takticki. Evo, onda pljujem.
Covjek otkad je trener nije rekao JA SAM jbg.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2019, 11:28

Pantelija je napisao/la:
fera je napisao/la:Tacno se vidi ko jedva ceka neki kiks da se upali, uvijek isti likovi i ista prica.
Nadji ko je piaao da husref ide i da treba da ide, nadji ko je psovao husrefu i pljuvao.

Oh , izvini, pljuvanje je reci da opet nije prihvatio odgovornost, pljuvanje je da je opet veznog stavio na beka, pljuvanje je reci da smo drugi put ponizeni u nnegovom mandatu, pljuvanje je reci da je ekipa nespremna. Pljuvanje je reci da nismo imali dobre tekme sem bjelorusa u gostima i celika. Ostalo sve ixvlacenje na misice. Pljuvanje da ga je osim zakucao takticki. Evo, onda pljujem.
Covjek otkad je trener nije rekao JA SAM jbg.
Drug jel to fakat nisi u stanju procitati ove 2 recenice kako sam ih i napisao.
Hajd opet procitaj kratak je post bas neces izgubiti puno vremena pa mi boldiraj gdje sam ja spomenuo to pljuvanje na kojem si ti bazirao cijeli svoj odgovor.
Ja sam sto puta pitao koga bi vi na klupu evo meni je husref dobar ne bi ga tjerao al uvijek imam bar 2 il 3 covjeka u glavi za koje mislim da bi bolje od njega radili.
You are someone else I am still right here

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 sep 2019, 11:30

Kakve nebuloze pisite ba. Cuj ne zamjeram nista sme sto nije prihvatio odgovornost i zbog toga treba da ide hahahahaha. Pa koga vi farbate. Ta jeftina demagogija iz naroda i pravde ovdje ne kod mene ne prolazi. Hvala Bogu pa je covjek karakteran i ne prodaje muda pod bubrege. Dosta vas je vise ba sa nebulozama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 11:31

Evo iz hlave, slobodan, adnan custovic.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 11:33

Kamuflazn je napisao/la:Kakve nebuloze pisite ba. Cuj ne zamjeram nista sme sto nije prihvatio odgovornost i zbog toga treba da ide hahahahaha. Pa koga vi farbate. Ta jeftina demagogija iz naroda i pravde ovdje ne kod muene ne prolazi. Hvala Bogu pa je covjek karakteran i ne prodaje muda pod bubrege. Dosta vas je vise ba sa nebulozama.
Da, sta je ptoblem? Ko ga tjera?
Problem i rasprava je krenula od lizoguza kao ti i sl. Koji ste pisali da nije do njega nego do umora ekipe i slicnih gluposti.
Skidate svaku mogucu odgovornost sa husrefa, kao da je zasticena vrsta, ujedno vucete za jezik ljude kojima je ipak fks ispred svega i SVAKOGA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 sep 2019, 11:37

Poslije osmice prosle godine, svi smo smatrali da treba covjek da ode, ako ne iz moralnih razloga onda ga je trebala uprava otpustiti. I u jeku tih prica ovde po forumu, uprava po ko zna koji put stane iza njega.

Sad poslije petice, ista situacija se desava, doduse ima odredjeni broj navijaca kojima je trener iznad kluba pa ga oni milke jos uvijek, vjerovatno ce uprava stati opet iza njega.

Cinjenica je da smo imali najbolju ekipu prosle godine, cinjenica je da i ove godine imamo odlicnu ekipu. A isto tako, cinjenica je da od pocetka PL BiH mi igramo ne lose, nego katastrofalno lose.

Kriva je uprava, krivi su navijaci sto uopste imaju mogucnost da kazu nesta lose protiv trenera. pa bespotrebno strah i nervozu unose u ekipu :kafa:

Gle kamufliranog sto pokusa uvaliti politiku u pricu, Narod i Pravda :lol:
Yebo li te SDA u shupak,a i politika sa svim politicarima kako u Sarajevo tako i u Bosni.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 04 sep 2019, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, SamoDaKazeem, Sazg, ubipara, UltraNorth i 54 gosta.