Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Preporuka za neki solidan smartphone do 450KM? Ne igram igrice, slusam muziku usput, surfam netom i volim da imam solidne kamere.
Koji si ti uzeo?Heller je napisao/la:Bome ja sam svoj Xiaomi uzeo u Genelecu i oni uvažavaju normalno garancije, al kod njih je 800 jer nisu šverceri.Azpi je napisao/la:Ma 600 je i to 128gb verzija, ma nemas sad neku legalnu radnju za njih, isto mi dodje, ali bas u univerzalno gdje gubis garanciju updateom sistema mi tesko uzetHeller je napisao/la: Koliko je kod njih? JBG legalan ne može bit manje od 700-750 minimalno.
Ma to mi je previse, sa A70 kojeg sam trebao uzeti prije 3 mjeseca sam se prebacio na 9T, a ako budem opet cekao potrositi Cu pare ko prije par mjeseci pa opet sve ode u krug

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ja sam sebi uzeo G5 prije 4 godine u Hustelu. Sve pohvale za ovu radnju.Azpi je napisao/la:Yebem ti radnje telefona u sarajevu kad univerzalno ti je jedina opcija
Poslije toga uzeo G6 u BH telekomu i bolje da nisam tamo uzeo...
Pocophone F1.Brainiac je napisao/la:Preporuka za neki solidan smartphone do 450KM? Ne igram igrice, slusam muziku usput, surfam netom i volim da imam solidne kamere.
Znam isao jucer nestalo im, sutra cu se cuti sa njima da mi kazu kad ce novi dociarelinho je napisao/la:Ja sam sebi uzeo G5 prije 4 godine u Hustelu. Sve pohvale za ovu radnju.Azpi je napisao/la:Yebem ti radnje telefona u sarajevu kad univerzalno ti je jedina opcija
Poslije toga uzeo G6 u BH telekomu i bolje da nisam tamo uzeo...
Za njih i fontele sam bas cuo dobre stvari, ali jbg
Ima i onaj Paco u ulici kod Orta gdje je biro bio nekad ali ne znam

Valjda u hustel brzo dodje

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma davno sam RN5A Primr juče izgleda rikno. 2 godine zlostavljanja, ispadanja, kvašenjaAzpi je napisao/la: Koji si ti uzeo?
Ma to mi je previse, sa A70 kojeg sam trebao uzeti prije 3 mjeseca sam se prebacio na 9T, a ako budem opet cekao potrositi Cu pare ko prije par mjeseci pa opet sve ode u krug

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Stone Island
- Kontakt:
Momci... ako neko zna. Zelio bih saznati neke informacije o jednom broju, Eronet je u pitanju. Da li neko poznaje nacin kako to ? Kome se obratiti ?
Znam, murija. Ali ako postoji drugi nacin volio bih znati kako.
Znam, murija. Ali ako postoji drugi nacin volio bih znati kako.
Prelistaj malo temu, pisalo se skoro o tim jeftinijim modelima.Cini mi se da Xiaomi ima dobrih mobitela za manje para.Brainiac je napisao/la:Preporuka za neki solidan smartphone do 450KM? Ne igram igrice, slusam muziku usput, surfam netom i volim da imam solidne kamere.
Poco, redmi 7, A50, mate 20 liteenobarca je napisao/la:Prelistaj malo temu, pisalo se skoro o tim jeftinijim modelima.Cini mi se da Xiaomi ima dobrih mobitela za manje para.Brainiac je napisao/la:Preporuka za neki solidan smartphone do 450KM? Ne igram igrice, slusam muziku usput, surfam netom i volim da imam solidne kamere.
Pa sve zavisi sta ti je vaznije, ekran/baterija/cpu itd.. Uporedi ih najbolje ti je
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Redmi Note 8 najavljena cijena 130€
Nullius in verba
Cijena u Kini bez poreza. Kod nas će kada se pojavi globalna verzija za 2-3 mjeseca cijena biti oko 200+€.Heller je napisao/la:Redmi Note 8 najavljena cijena 130€
Svejedno dobro.sony_91 je napisao/la:Cijena u Kini bez poreza. Kod nas će kada se pojavi globalna verzija za 2-3 mjeseca cijena biti oko 200+€.Heller je napisao/la:Redmi Note 8 najavljena cijena 130€
Nullius in verba
Da, dobra je cijena. Čak je 'jeftiniji' nego RN7 kada je predstavljen jer je RN7 3/32GB koštao 999RMB a evo Redmi Note 8 sa 4/64GB u osnovnoj varijanti najavljen sa cijenom od 999RMB.Heller je napisao/la:Svejedno dobro.sony_91 je napisao/la:Cijena u Kini bez poreza. Kod nas će kada se pojavi globalna verzija za 2-3 mjeseca cijena biti oko 200+€.Heller je napisao/la:Redmi Note 8 najavljena cijena 130€
-
- Kontakt:
koristi li neko oneplus 7 pro? imam neku zelju da ga sebi kupim.
trenutno koristim xiaomi mi 8 i prezadovoljan sam. kamera, rad telefona sve top. ogromna preporuka za ovaj telefon.
trenutno koristim xiaomi mi 8 i prezadovoljan sam. kamera, rad telefona sve top. ogromna preporuka za ovaj telefon.
Maloprije baš gledam poredi lik Redmi K20 Pro i Oneplus 7 pro..InatSilanBosanski je napisao/la:koristi li neko oneplus 7 pro? imam neku zelju da ga sebi kupim.
redmi skoro duplo jeftiniji i a tu su negdje. Zagrijao sam se za K20. Mada ne znam poslije iPhonea kakav će mi osjećaj biti.
Uzeo Pocophone da isprobam, dobro sluzi do sad. Ne svidja mi se velik notch i maleno svjetlo za notifikacije, ako se vec moram pozaliti na nesto... al je brz haos.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Planiras Mi 9T Obicni ili Pro verziju?Chillout je napisao/la:Maloprije baš gledam poredi lik Redmi K20 Pro i Oneplus 7 pro..InatSilanBosanski je napisao/la:koristi li neko oneplus 7 pro? imam neku zelju da ga sebi kupim.
redmi skoro duplo jeftiniji i a tu su negdje. Zagrijao sam se za K20. Mada ne znam poslije iPhonea kakav će mi osjećaj biti.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
K20 pro. Čini se da je sila telefon za solidne pare.Azpi je napisao/la:Planiras Mi 9T Obicni ili Pro verziju?Chillout je napisao/la:Maloprije baš gledam poredi lik Redmi K20 Pro i Oneplus 7 pro..InatSilanBosanski je napisao/la:koristi li neko oneplus 7 pro? imam neku zelju da ga sebi kupim.
Jeste, samo gledaj da uzmes Mi 9T Pro, to je isti telefon samo za EU trziste ima B20 nekakav 4G qurac a to se kod nas koristiChillout je napisao/la: K20 pro. Čini se da je sila telefon za solidne pare.

Ali skup bgm kako je tek izasao, 200KM skuplji od obicne verzije, a prednost mu je jedina bolji CPU i moze 4k 60fps cini mi se radi malo drugacije senzora kamere
U SA bar obicne verzije od 128GB nema nigdje evo 15 dana

64GB stigla i Pro cini mi se stigao ne znam je li 64 ili 128
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Hvala na info. Svakako se moram riješiti iPhonea 7 tako da pratiću. Mislio sam iPhone X uzeti ali ovi kinezi su odlučni da pobrkaju tržište izgleda.