FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
baš sve ti dajemo i opet malo koliko te volimo
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Osim bez dlake na jeziku, mogao bih ga slusati satima. Realan i iskren u svakoj recenici. Kazu da je Amar smeksao? Pa jesam vidite mehak 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hahahahaaha prejaka!!!!Goosman je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Uvrno se ko upitnikRokoko87 je napisao/la:Allahu, novi avatar
![]()
Akademija na jednu, lopta na drugi stranu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Prava pravcata CARLAMA iz dana fuce ispred zgrade. Fol gledas desno a slomis se i proturis je lijevo.braco je napisao/la:Denial - A psychological process by which painful truths are not admitted into an individual's consciousness.mohikanac12 je napisao/la:Baci pet.![]()
Pocinje me ovo sa ovim provokacijama vec nervirati. Yebo majku ne mogu se sjetiti al mi njih nismo ovoliko sprdali posle one pobjede od tri nula prosle sezone. Viber mi je pun poruka te severine sa peticom, te stevanovic i stanic i slicno.
Prije ću Evu Mendez za kafu nafatat nego nekog pitara ovih dana.
Gol kojem se najviše ibretim je peti tj. Mešin, kako je uvuče lijevom iz onakve pozicije, ono je baš majstorski. Bio bih šupak da ne kažem da nisam sumnjao u Mešu kad je tek došao, ali igra ko sat. Treba spomenuti i Zajimovu čarlamu kod tog gola, prava ona mahalska čarlama što smo ko klinci radili kad s rajom lopte igramo.![]()
Zajim najjači igrač za uvest posljednjih 15 minuta.
Ma dobro ste rekli, grehota je Zaju gurnuti od prve. 15,20 minuta pred kraj da ih ispreskace umorne i to je to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Joj avataraStrikeWarzone je napisao/la:Milanovic u Sloveniji, steta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Al' Milan, Slobodan je pronađen kod Stane u dzepu.Rokoko87 je napisao/la:Joj avataraStrikeWarzone je napisao/la:Milanovic u Sloveniji, steta.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Avatar grmiStrikeWarzone je napisao/la:Milanovic u Sloveniji, steta.
Slavisa Radovic nama treba
- mohikanac12
- Kontakt:
Ubleha Ćuk radi transfer. Može Željo ali ovaj sedmoligas, nema vise "procedura", mamu mu raspalu yebem.StrikeWarzone je napisao/la:Milanovic u Sloveniji, steta.
Btw, mi navijači možemo jos malo da "letimo" i prskamo komsinice, ali za igrace je pauza gotova. Operacija "Vrapčići" počinje.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Gledaj ti ove kriminalne organizacije nfsbih i kakvi igraci dobijaju pozive, ovaj Kovacevic se ove sezone naprimo smijesnih golova ko malo ko, protiv veleza mu kroz ruke prosla lopta i onda primi peticu na derbiju i doboke kao nagradu poziv u repku 
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne vidi momak dobro, znaju to doktori u reprezentaciji, ali mu je menager top ( Modric, Matic, Vrsaljko..).irfo je napisao/la:Gledaj ti ove kriminalne organizacije nfsbih i kakvi igraci dobijaju pozive, ovaj Kovacevic se ove sezone naprimo smijesnih golova ko malo ko, protiv veleza mu kroz ruke prosla lopta i onda primi peticu na derbiju i doboke kao nagradu poziv u repku
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma neka njega jufkicama na golu ,zlatan jemohikanac12 je napisao/la:Ne vidi momak dobro, znaju to doktori u reprezentaciji, ali mu je menager top ( Modric, Matic, Vrsaljko..).irfo je napisao/la:Gledaj ti ove kriminalne organizacije nfsbih i kakvi igraci dobijaju pozive, ovaj Kovacevic se ove sezone naprimo smijesnih golova ko malo ko, protiv veleza mu kroz ruke prosla lopta i onda primi peticu na derbiju i doboke kao nagradu poziv u repku

Ovaj momak ce za dvije, tri godine da se proda za rekordnu cifru u klub iz lige petice
Ima li Duraković sa nama Ugovor?
Je l' se oporavio on, bio je nešto povrijeđen malo teže koliko se sjećam?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo je predobro da se ne desi. Pogotovo vidjevši ovu sliku, gotovo je, već sam nahajpan.mirgerr je napisao/la:
Zaja's at the wheel...
irfo je napisao/la:
Ovaj momak cec za dvije, tri godine da se proda za rekordnu cifru u klub iz lige petice
Prvi i posljednji go na ovom klipu su njegovi isto, tačnije golčine. Treba neku kompilaciju napraviti njegovih golova, frajer šuta bolje nego većina premijerligaških igrača. Šta igra on, centralni/ofanzivni vezni?
Centralni, ja ocekujem da debitujem krajem sezone, u utakmicama kad budemo slavili titulubraco je napisao/la: Šta igra on, centralni/ofanzivni vezni?
Oporavio se, odigro je svaku utakmicu za juniore ove sezone, bio je i strijelac neki danRaonffa je napisao/la:Je l' se oporavio on, bio je nešto povrijeđen malo teže koliko se sjećam?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba spomenuti i Gasala koji je u pet kola juniorske lige ove sezone dao 7 golova. A Gasalu je tek 16 godina, igra špica i krilnog napadača.irfo je napisao/la:Centralni, ja ocekujem da debitujem krajem sezone, u utakmicama kad budemo slavili titulubraco je napisao/la: Šta igra on, centralni/ofanzivni vezni?![]()
Oporavio se, odigro je svaku utakmicu za juniore ove sezone, bio je i strijelac neki danRaonffa je napisao/la:Je l' se oporavio on, bio je nešto povrijeđen malo teže koliko se sjećam?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.