Sutra godina dana ..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i jos je dodo dvije asistencije. Po mom misljenju ova generacija juniora je duplo talentovanija od atletikovaca, ima tu sigurno 7-8 igraca koji bi mogli do prvog tima docibraco je napisao/la:Treba spomenuti i Gasala koji je u pet kola juniorske lige ove sezone dao 7 golova. A Gasalu je tek 16 godina, igra špica i krilnog napadača.irfo je napisao/la:Centralni, ja ocekujem da debitujem krajem sezone, u utakmicama kad budemo slavili titulubraco je napisao/la: Šta igra on, centralni/ofanzivni vezni?![]()
Oporavio se, odigro je svaku utakmicu za juniore ove sezone, bio je i strijelac neki danRaonffa je napisao/la:Je l' se oporavio on, bio je nešto povrijeđen malo teže koliko se sjećam?
Sada je opet dao go iz slobodnog, vraca se polako nakon povrede i pauze. Jedan od onih koje gledaju "malo jači" stručnjaci.irfo je napisao/la:
Ovaj momak ce za dvije, tri godine da se proda za rekordnu cifru u klub iz lige petice
Oj ne radi mi ovomirgerr je napisao/la:
Zaja's at the wheel...
Dobri, rade kako im se kaze. Uskoro ce kup utakmice pa cemo ih gledati. Tek sada "lakse disemo" pa mogu polako i dozirano dobijati sansu. Sve u svoje vrijeme.braco je napisao/la:Ma dobro teško baš 7-8, ali ako bi uspjela 2-3 igrača bilo bi odlično.
Jel upratio ko Mehića na treninzima, može li se na njega ozbiljnije računati u budućnosti? Na prijateljskim se vidjelo da umije, a protiv Širokog ako se ne varam bio je na klupi. Vidim i da Subašić igra za juniore, čudi me i da Mehić ne odigra koju ako nije prekoračio starosnu dob za tu kategoriju.

7-8 je optimisticno slazem sebraco je napisao/la:Ma dobro teško baš 7-8, ali ako bi uspjela 2-3 igrača bilo bi odlično.
Jel upratio ko Mehića na treninzima, može li se na njega ozbiljnije računati u budućnosti? Na prijateljskim se vidjelo da umije, a protiv Širokog ako se ne varam bio je na klupi. Vidim i da Subašić igra za juniore, čudi me i da Mehić ne odigra koju ako nije prekoračio starosnu dob za tu kategoriju.
dobro si. sjećam se protiv onih makedonaca prolazio kako je htio po lijevoj strani. mislim da je tad i zadobio težu povredu i više ništa od njega nije biloirfo je napisao/la:Bice zanimljivo protiv Jedinstva vidjeti naseg bivseg igraca Nuspahica, on kad je doso kod nas u onih prvih para utakmica posebno evropskih je izgledao odlicno, imao i brzinu i dribling, mislio sam da ce postati jedan od boljih igraca, ali se onda izgubio i od tad mu karijera ide silaznom putanjom, a nije nesto star, sad mu je tek 25 godina

kerimatomic1921 je napisao/la:Sta kazu, rusio stolove u savezu. Joj majko
Ma bit ce 5-6 hiljada kazne, razvalio im Amar svu stolariju, kazu uso suto i stolice i stolove, cega se mogo uhvatit to je i razvalio, morat ce savez renovirati sveUBIPITAR je napisao/la:Čim stolar procjeni štetu
Shvatili smo koji su to degeni i izdajice.Nema potrebe da se vise to spominje,samo unosi se negativna energija bezveze radi tih likova.Dosli,razjebali,otisli mi to posteno iskritikovali i etoVirtu4l je napisao/la:Pisaću protiv prošle uprave i njihovih pudlica dok budem živ, pisao sam dok su bili 'najjači', e pa pisaću i sad kad je svakome ko ima gram mozga jasno koliko su nam zla nanijeli i kakvi su to ljigavci od ljudi.
Tako da postovi tipa, 'šta je bilo bilo je', 'nemojte više o tome' - kod mene ne piju vodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.