FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
igra nam je skočila kada smo doveli 2 Destruktivca, dotad smo igrali ovako kao sad, toplo-hladno, ako nam neko na tacni servira poene uzmemo ili kad se nekom digne individualno pa ti dobije meč....
grupna igra gdje protivnik nije znao odakle dolazi opasnost, gdje je 5 igrača zabijalo, svaku tekmu bi neko drugi bljesnuo smo imali samo kad smo imali osigurača-destruktivca iza njih a nerijetko i oba destruktivca u prvih 11....
trenutno nazadujemo...
grupna igra gdje protivnik nije znao odakle dolazi opasnost, gdje je 5 igrača zabijalo, svaku tekmu bi neko drugi bljesnuo smo imali samo kad smo imali osigurača-destruktivca iza njih a nerijetko i oba destruktivca u prvih 11....
trenutno nazadujemo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
"Oremuš i Stanojević će po svemu sudeci odsustvovati do daljnjeg". Kada sam ovo pročitao jutros u Avazu, sve mi je prisjelo.
Valjda se makar Rahmanović na vakat vrati, pa da igramo:
Đokanović(Krle)---Gavrić
---------Rahmanović------
Đokanović(Krle)---Gavrić
---------Rahmanović------
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne vidim realne šanse (a ni potrebe) da Husref ne bude na klupi do kraja sezone. Ne znam da je negdje u svijetu trener koji je donio duplu krunu dobio otkaz u sljedećoj sezoni?
Hajde barem Rahman i Tatar, ako nema ništa od Stanojevića i Oremuša.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Antonio Conte, Max Allegri, svi treneri PSG-a posljednjih par godina, treneri Reala, Barce itd milion primjera. Da osvojis Boga oca, nemas besmrtan status kao trener i to je normalno i tako treba da bude.Tele33 je napisao/la:Ne vidim realne šanse (a ni potrebe) da Husref ne bude na klupi do kraja sezone. Ne znam da je negdje u svijetu trener koji je donio duplu krunu dobio otkaz u sljedećoj sezoni?
1946~
Možemo zanemariti PSG i Bayern za koje titula prvaka države plus kup nešto što se podrazumijeva. Ako je i bilo takvih situacija, onda je to uglavnom zbog nekih problema unutar ekipe, uprave i sl.ThrillerHz je napisao/la:Antonio Conte, Max Allegri, svi treneri PSG-a posljednjih par godina, treneri Reala, Barce itd milion primjera. Da osvojis Boga oca, nemas besmrtan status kao trener i to je normalno i tako treba da bude.Tele33 je napisao/la:Ne vidim realne šanse (a ni potrebe) da Husref ne bude na klupi do kraja sezone. Ne znam da je negdje u svijetu trener koji je donio duplu krunu dobio otkaz u sljedećoj sezoni?
Conte je osvojio titulu jedne sezone, sljedeće FA cup i bio 5 i onda otišao. Allegri nije otišao u toku sezone isto tako. Evo razmišljam o Realu i Barci ali mi ne pada na pamet ni jedan takav slučaj. Nemaš besmrtan status, ali je za mene: dupla kruna = imaš garantovanu godinu bez obzira na sve, itekako pošteno.
Samo naprijed Saraj'vo!
Reko ti allah da se javis u ppSmjecanindzemo je napisao/la:Hebem vam allaha svimaaaaa...
Ma nije ovo razlog tjeranja i Osim fasova prosle sezone, jos im titulu proslavismo na sergijici, pa nista, evo ih sad disu punim plucima. Mi drugi bod manje bez pola ekipe i treba ga razapet jer su nam vratili. Imaju jos 2 tekme mozda jos dvije u kupu, bit ce sibanja. Prole godine smo im dali 7 golova u 3 tekme, pa sta, derbi je, nek zivi zezancija, dobijat cemo ih jos puno i gubit isto toliko, pa sta, navikli smo i mi i oni. Bezveze se razapinje covjekm mozes samo dovest goreg i nista ne uzet, a opet imas velike sanse za duplu krunu.ThrillerHz je napisao/la:Antonio Conte, Max Allegri, svi treneri PSG-a posljednjih par godina, treneri Reala, Barce itd milion primjera. Da osvojis Boga oca, nemas besmrtan status kao trener i to je normalno i tako treba da bude.Tele33 je napisao/la:Ne vidim realne šanse (a ni potrebe) da Husref ne bude na klupi do kraja sezone. Ne znam da je negdje u svijetu trener koji je donio duplu krunu dobio otkaz u sljedećoj sezoni?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Lahko je Realu, Barci, PSG-u... smjenjivati trenere kad su puni love i top igraca sa kojima ce prosjecan trener uzimati titule u ligama. Ti klubovi imaju milion titula iza sebe, a mi imamo 13 otkako postojimo. Od tih 13 skoro pola je na kontu Husrefa Musemica i ti bi takvog trenera smjenio?ThrillerHz je napisao/la:Antonio Conte, Max Allegri, svi treneri PSG-a posljednjih par godina, treneri Reala, Barce itd milion primjera. Da osvojis Boga oca, nemas besmrtan status kao trener i to je normalno i tako treba da bude.Tele33 je napisao/la:Ne vidim realne šanse (a ni potrebe) da Husref ne bude na klupi do kraja sezone. Ne znam da je negdje u svijetu trener koji je donio duplu krunu dobio otkaz u sljedećoj sezoni?
Gluho bilo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dugo veću glupost i poređenje nisam pročitao hahaa lik nas hladno uporedi sa najvećim i najbogatijim svjetskim klubovima. Idi se umi jarane dođi sebi malo. Gdje si Juve,PSG HAHAHAHA
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12emir79 je napisao/la:Lahko je Realu, Barci, PSG-u... smjenjivati trenere kad su puni love i top igraca sa kojima ce prosjecan trener uzimati titule u ligama. Ti klubovi imaju milion titula iza sebe, a mi imamo 13 otkako postojimo. Od tih 13 skoro pola je na kontu Husrefa Musemica i ti bi takvog trenera smjenio?ThrillerHz je napisao/la:Antonio Conte, Max Allegri, svi treneri PSG-a posljednjih par godina, treneri Reala, Barce itd milion primjera. Da osvojis Boga oca, nemas besmrtan status kao trener i to je normalno i tako treba da bude.Tele33 je napisao/la:Ne vidim realne šanse (a ni potrebe) da Husref ne bude na klupi do kraja sezone. Ne znam da je negdje u svijetu trener koji je donio duplu krunu dobio otkaz u sljedećoj sezoni?
Gluho bilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
haj navedi negdje na svijetu
frajer navede
ejs nisi trebo navest, jer ovo ono....
izađi s interneta
frajer navede
izađi s interneta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Citam im odgovore i ne vjerujem znaciDenchi je napisao/la:haj navedi negdje na svijetu
frajer navede
izađi s interneta
1946~
to je stil 
koga bi vi eto mjesto Husa
navedeš
ejs taj ne jer ovo,ono...
hahahahahah
koga bi vi eto mjesto Husa
navedeš
ejs taj ne jer ovo,ono...
hahahahahah
Kakvu mi sramotu trenutno zivimo sunce vam
Pet komada smo primili od komsije.... I kazu, suti ne puca...
Jeste li vi normalni?
Tesko ali ne i nemoguce da ce nas ovako osramotiti vise....
Jeste li vi normalni?
Ja racunam i super kupMortemHz je napisao/la:12emir79 je napisao/la: Lahko je Realu, Barci, PSG-u... smjenjivati trenere kad su puni love i top igraca sa kojima ce prosjecan trener uzimati titule u ligama. Ti klubovi imaju milion titula iza sebe, a mi imamo 13 otkako postojimo. Od tih 13 skoro pola je na kontu Husrefa Musemica i ti bi takvog trenera smjenio?
Gluho bilo
Zamisli kako je njima bilo, uzeo si ih 3-0 i to je ovjerilo titulu.Zip je napisao/la:Kakvu mi sramotu trenutno zivimo sunce vam![]()
Jeste li vi normalni?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jesmo primili pet, al smo zato dali 2Zip je napisao/la:Kakvu mi sramotu trenutno zivimo sunce vam![]()
Jeste li vi normalni?
Uostalom 0:3 je gore od 5:2
1946~
Idi ti paša i dalje sa najvecim strumfovskim smradovima @Virtu4l i @Rokoko pljuj po covjeku koji ti je prvi put u historiji donio duplu krunu. I oni bi sa tobom isto popljuvali Amara.Zip je napisao/la:Kakvu mi sramotu trenutno zivimo sunce vam![]()
Jeste li vi normalni?
vrlo lako ako ne saniraju rupe u sastavu i igri....jer imaju tekmu za pogledat i primjer kako nas napast...Zip je napisao/la:Kakvu mi sramotu trenutno zivimo sunce vam![]()
Jeste li vi normalni?
moraju dovest destruktivca, jer ozljeđen ti je Stanoje pred kojim je period spremanja za tekme, drugog(Adukora) nikad nisi zamijenio...
takođe ako si već mjenjao formaciju i taktiku, a jeste pa onda je pojebi skroz i stavi logičnije prema tomu šta imaš a ne šta bi volio da igrači nauče....
npr
ili
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 sep 2019, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.