To ti je zadnja šansa da mećeš u Bošnjakinju u koju crni **** nije ušo. (ako rudarske ne računamo)ArtVandelay je napisao/la:Jesu li Banovici gdje su nekad bili?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma nek ide u Vareš.Heller je napisao/la:To ti je zadnja šansa da mećeš u Bošnjakinju u koju crni **** nije ušo. (ako rudarske ne računamo)ArtVandelay je napisao/la:Jesu li Banovici gdje su nekad bili?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jesi ti potpisao ?
-Jesam.
Ne vidim tvoj potpis. Potpiši.
Ko'e babo
-Jesam.
Ko'e babo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Valjda imgOsim13 je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Jesi ti potpisao ?
-Jesam.
Ko'e babo

Tek sad pročitah da je onaj sinoć podlegao, što se zapucao u Visokom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mojne me trzat, pročita podlegao ispod Bakira i onradova se kad ono, lurčina.Derdiyok je napisao/la:Valjda imgOsim13 je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Jesi ti potpisao ?
-Jesam.
Ko'e babo
Tek sad pročitah da je onaj sinoć podlegao, što se zapucao u Visokom.
Nullius in verba
- ArtVandelay
- Kontakt:
Zelim ici tamo gdje niko prije mene nije isao.Heller je napisao/la:To ti je zadnja šansa da mećeš u Bošnjakinju u koju crni **** nije ušo. (ako rudarske ne računamo)ArtVandelay je napisao/la:Jesu li Banovici gdje su nekad bili?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
ejs kako je to scijentologija riješila ko iz ****Asteriks je napisao/la:Svakoj skupini drustva trebas prici na odgovarajuci nacin. Sama objava nije dosla preko noci vec je trajala preko 20 godina.
Taj brak je kao prvo predstavljao njenu sigurnost, a onda i ucenje svakodnevnih stvari koji je pomenuti poslanik radio (sunnet).
Poslije se Aisa razvila u nesto sto slici danasnjem zvanju uciteljice, sto je tada bilo vazno za zenske narastaje u doba ratova, osvajanja, te u jednog od glavnih prenosilaca islamskog prava itd.
Ponavljam, u ovoj religiji imas nevjerovatan broj propisa koji se dotice svakog dijela drustvenog zivota.
Toliko, a vi nastavite tumaciti stvari onako kako je vama najjednostavnije.
djeca su odrasli, samo je razlika u veličini tijela a u svima su alieni....
i sve gotovo...samo tipla za sljedeći level

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ItsRamiz je napisao/la:Helco eto me u tz za desetak dana hoces li mi kakav docek spremiti

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Barbarossa
- Kontakt:
nešto kontam u RSu ćeš slabo gdje vidjeti bilo radar bilo policajaca, ebo im pleme samo mi budžet punimoAsteriks je napisao/la:Bra'o.Smatramo da svi vozači moraju biti ravnopravni. Ukoliko je dužan vozač iz BiH platiti kaznu za prekršaj, moraju i ostali vozači. Prema bazi podataka utvrdili smo da uglavnom duplo više prekršaja brzine od naših vozača prave vozači sa stranim registarskim oznakama. Izvan BiH poštuju zakon, a u BiH divljaju jer znaju da ne postoji zakon koji će ih sankcioniratiJos pojacati patrole, te po svakoj opstini angazovati i par presretaca... Vec su poceli prosirivati vozni park, samo je u KS prosle godine nabavljeno 80 sedmica, od cega vjerovatno i par GTI te onih 2.0 TDI.Predloženim rješenjem bit će određeno kako „prisiliti“ strane državljane da plate kazne i troškove postupka prije nego što napuste zemlju
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Pojas i normalna brzina vožnje i nećeš nikad kunu platiti. Ako voziš auto da se razumijemo.
Don't hate what you don't understand.
e da vidmo sutra taj peti septembar
kuknjava
https://www.facebook.com/30669908954099 ... /?sfnsn=mo
Osime, slabo ovo sveOsim13 je napisao/la:Kragujevac je za tebe
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad te pita jesil probirljivDerdiyok je napisao/la:kuknjavaOsime, slabo ovo sveOsim13 je napisao/la:Kragujevac je za tebe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kontam sto ona tvoja Sokolovicka stalno na faceu sere o pravima gey populacije kad ibogami ispostavi se da u porodici ima neku lezbuOsim13 je napisao/la:Prese.ravaju se malo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.