FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 04 sep 2019, 21:47

Denchi je napisao/la:
Nakon četiri slobodna dana u okviru reprezentativne pauze, igrače i stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo očekuje povratak u trenažni proces.

Izabranici Husrefa Musemića prvi trening će obaviti sutra, 5. septembra u TC Butmir.

Pored treninga igrače Sarajeva sutra očekuje i prijateljska utakmica protiv ekipe Muaither SC iz Katara. Susret će biti odigran u 17.30 sati, a meč će biti zatvoren za javnost.
Bilo im blizu pa svratili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 21:48

Inijesta je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ma tako je... pozz te pantelija i salje ti pregled golova sa tekme sarajevo atalanta i zeljeznicar sarajevo... 13 komada u dvije tekme. Poyyy
Ps. Hebib na derbiju mogao se bar jednom vratiti u defanzivu kao tatar sto se njemu vraca i provese 30% vremena na beku dok ovaj hvata vazdduh poyyy
Ne djelim misljenje Nobela za tebe, ja licno te smatram ok momkom, al ovo za Sabanovica apsolutno dijelim, pa brate on je od Veselinovica Cristiana Ronalda napravio, pa nije uspio ni da ga udari kako treba, sjecam se derbija kad isto ovako Mustafic i Sabanovic na poluvremenu izmjenjeni jer su ih okretali ko na ringispilu, tad im se moglo i oprostit jer su tek postali prvotimci, 2 godine nakon toga oni zasluziju jedino nogom da se nabiju

Ne znam sta je trebo Hebib, jedan gol dao drugi isto njegova zasluga, pokrivo je koliko je stigo defanzivno, al ne moze on drzat sabanovic za ruku i da u paru napadaju Veselinovica,
Ukratko, saban nije 50% igraca iz prosle sezone, ne znam koji mu je k* donosi odluke ko na terminu ALI, na derbiju 80% je bio udvojen a krila nije bilo da isprati beka.
Usput, prije derbija, veselinovic je imao 86% uspjesnih driblinga ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2019, 21:50

Jedan grad,
Dva kluba,
Jednom dupla,
Drugom čuna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 04 sep 2019, 21:52

Hahaha joj ovo je vise smjesno,pa ako ikog mozes na derbiju izdvojit da su dobro odigrali onda su to Besim i Hebib
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 04 sep 2019, 21:52

Koordinator sportskog segmenta Fudbalskog kluba Sarajevo, Emir Hadžić, nalazi se u Španiji gdje su ga ugostili predstavnici slavne Barcelone.

Hadžić je posjetio Kataloniju i ovog velikana evropskog fudbala, a ugostio ga je sportski direktor Barcelone, Ramon Planes, jedan od vodećih ljudi za sportska pitanja i transfere ovog kluba.

Dolazak predstavnika FK Sarajevo značio je i posjetu čuvenoj La Masiji, omladinskoj školi Barcelone koju pohađa preko 300 fudbalera i koja je dala neke od igrača koji su obilježili historiju fudbala.

Inače, Hadžić od maja 2018. godine obavlja funkciju koordinatora sportskog segmenta FK Sarajevo i za to vrijeme bordo klub je osvojio premijernu duplu krunu u Bosni i Hercegovini.
Sarajevo ljubavi moja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 sep 2019, 21:52

Ne moram brisati sve, samo sam dio, ali moja preporuka je da ga blokiraš tako da nećeš morati čitati postove od ''idiota''. Ne dijelim ni ja mišljenje sa njim u vezi Šabanovića a dijelim u vezi Hebibovića, sasvim normalna stvar.. ne moraš ga toliko izvrijeđati radi toga, malo smo se ispuhali poslije derbija pa sam pustio raznorazne psovke jer sam se i sam slično osjećao. ''Manijaci19211987'' je banovan neki dan jer je spamao ovdje svoje gluposti, hajmo se vratiti na našu temu a ne o tome ko je idiot.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 sep 2019, 21:53

nema potrebe branit ni Šabanovića a ni Mustafića....to su mladi igrači i normalno je da imaju oscilacije u igri, posebno u prvoj sezoni gdje dosta počinju tekme... zašto su igrači 10 godina stariji od njih bili nevidljivi je dosta legitimnije pitanje....

za 4 igrača i to sva 4 nova u prvih 11, je ovo bio prvi SARAJEVSKI DERBI u životu, Laziću drugi....očigledno se nije baš objasnilo koji je to nivo utakmice i zalaganja potreban u takvom susretu.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 sep 2019, 21:53

Denchi je napisao/la:
Nakon četiri slobodna dana u okviru reprezentativne pauze, igrače i stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo očekuje povratak u trenažni proces.

Izabranici Husrefa Musemića prvi trening će obaviti sutra, 5. septembra u TC Butmir.

Pored treninga igrače Sarajeva sutra očekuje i prijateljska utakmica protiv ekipe Muaither SC iz Katara. Susret će biti odigran u 17.30 sati, a meč će biti zatvoren za javnost.
“Zatvoren za javnost" - pa šta nas onda obavještavaju - nek se zaključaju i igraju.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 sep 2019, 21:54

ThrillerHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

“Zatvoren za javnost" - pa šta nas onda obavještavaju - nek se zaključaju i igraju.
Uvijek je to zatvoreno za javnost nego mene baš zanima otkud ovi ba :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 sep 2019, 21:56

MortemHz je napisao/la: Uvijek je to zatvoreno za javnost nego mene baš zanima otkud ovi ba :lol:
Neces vjerovati ali par godina evo na teren FK Famosa u Hrasnici dolaze ove Qatarske ekipe i treniraju. Prosle godine ili pretprosle su juniori cuvenog Al-Saada trenirali, uglavnom poceli su sve cesce na pripreme dolaziti u nasu drzavu., pa pretpostavljam da su i ovi istom shemom dosli.
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 sep 2019, 22:04

MortemHz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la: “Zatvoren za javnost" - pa šta nas onda obavještavaju - nek se zaključaju i igraju.
Uvijek je to zatvoreno za javnost nego mene baš zanima otkud ovi ba :lol:
rade pripreme u Međugorju godinama :D
https://www.****/vijesti/sp ... 4-1-152320
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 sep 2019, 22:04

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Uvijek je to zatvoreno za javnost nego mene baš zanima otkud ovi ba :lol:
Neces vjerovati ali par godina evo na teren FK Famosa u Hrasnici dolaze ove Qatarske ekipe i treniraju. Prosle godine ili pretprosle su juniori cuvenog Al-Saada trenirali, uglavnom poceli su sve cesce na pripreme dolaziti u nasu drzavu., pa pretpostavljam da su i ovi istom shemom dosli.
Prvi put čujem majke mi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 sep 2019, 22:07

MortemHz je napisao/la: Prvi put čujem majke mi
znam da je teško ali nemoj pravit incident molim te... :rol: :rol: :rol:
slika

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 sep 2019, 22:08

Sjeverjecudo je napisao/la:Hahaha joj ovo je vise smjesno,pa ako ikog mozes na derbiju izdvojit da su dobro odigrali onda su to Besim i Hebib
Da je ijedan igrac bio iznad svog prosjeka, mi nebi izgubili ovako kako smo izgubili.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 sep 2019, 22:09

Ako zanemarimo iskustvo i realno pogledamo, bolji je igrac hebibovic, ali je sabanovic definitivno bolji bek.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 04 sep 2019, 22:10

Zip je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:Hahaha joj ovo je vise smjesno,pa ako ikog mozes na derbiju izdvojit da su dobro odigrali onda su to Besim i Hebib
Da je ijedan igrac bio iznad svog prosjeka, mi nebi izgubili ovako kako smo izgubili.
Vidis da Sam napisao ,,ako ikog mozes na derbiju izdvojit"
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 sep 2019, 22:10

Zip je napisao/la:
ja štoper je divno odigrao ako izuzmemo 5 golova u mreži i to da on igra u odbrani :think: :hmmmmm:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 sep 2019, 22:12

Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 sep 2019, 22:13

Sjeverjecudo je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Vidis da Sam napisao ,,ako ikog mozes na derbiju izdvojit"
Komentarisem druze samo, nista ne napadam.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 sep 2019, 22:14

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Ko ovo napisa?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, boki86, Google [Bot], N3R3D i 19 gostiju.