Jedan veliki intelektualac koji je najgrlatiji u vrijeđanju članova ovog pdfa koji misle drugačije od njeg.Zip je napisao/la:Ko ovo napisa?SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ko nam se sad vraca nakon pauze? Iskreno me boli qrac za Hodzica, jer taj alkolicar nikad nece biti igrac, jel malo jaca tekma njegovo tijelo ne moze izdrzati. Vise volim gledati Sabanovica i Hebibovic na beku nego njega.
Nadam se da ce Rahman biti vođa na terenu kad se vrati.
Nadam se da ce Rahman biti vođa na terenu kad se vrati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I ove price o jeleskovicu da su istina sumnjam da bi hadžić na pitanje novinara o njegovom odlasku rekao pitajte jeleskovica.
You are someone else I am still right here
Pantelija je napisao/la:Ma tako je... pozz te pantelija i salje ti pregled golova sa tekme sarajevo atalanta i zeljeznicar sarajevo... 13 komada u dvije tekme. Poyyy
Ps. Hebib na derbiju mogao se bar jednom vratiti u defanzivu kao tatar sto se njemu vraca i provese 30% vremena na beku dok ovaj hvata vazdduh poyyy
Poyyy.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Bit ce za cokolade, leglo 33 miljeKamuflazn je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Ma tako je... pozz te pantelija i salje ti pregled golova sa tekme sarajevo atalanta i zeljeznicar sarajevo... 13 komada u dvije tekme. Poyyy
Ps. Hebib na derbiju mogao se bar jednom vratiti u defanzivu kao tatar sto se njemu vraca i provese 30% vremena na beku dok ovaj hvata vazdduh poyyy
Poyyy.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad zagrmi sa sjevera: On voli Sarajvo, pravi je hordaš...
Pantelija
Kamuflazan

Pantelija

Kamuflazan

Samo naprijed Saraj'vo!
MasAllah. Ide meso kod makse jer je gojko strumf.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Golman: Kovacevic, Markovic, Dizdarevic
Desni bek: Sabanovic, Hodzic
Stoperi: Lazic, Serbecic, Dupovac, Kurdic
Lijevi bek: Letic, Pidro
Zadnji vezni: Stanojevic, Djokanovic
Centralni vezni: Oremus, Gavric, Mustafic
Prednji vezni: Rahmanovic, Krste, Salcin
Desni vezni: Hebib, Sisic
Lijevi vezni: Tatar, Milanovic, Cruz
Napad: Ahmetovic, Handzic, Guzina
Realno nimalo los roster, posebno ne za nasu ligu, jos sam mozda i zaboravio nekog, tako da, duga je sezona, sve osim titule je sramota.
Realno nimalo los roster, posebno ne za nasu ligu, jos sam mozda i zaboravio nekog, tako da, duga je sezona, sve osim titule je sramota.
1946~
-
- Kontakt:
Da. Al bez Pidre, Stanojevica, Rahmanovica, Tatara, Oremusa . Ahmetovic i Krste van forme ovo onda izgleda prosjecan tim bez pravi vezni igracaThrillerHz je napisao/la:Golman: Kovacevic, Markovic, Dizdarevic
Ja sam ateista, tako da me tvoje psovanje ne doticeSmjecanindzemo je napisao/la:Peticu primili od sulje i mehmeda alispahica **** i tebi sto bogova

Skola pocela, pa ti malo nervozan?
Covjek koji ne zna izratiti svoj stav a da ne psuje i da ne vrijedja, zaostao je u procesu evolucije i slicniji je evolucijskom pretku, nego normalnog modernom covjeku.
Kritikuj, napadaj koga zelis, iznosi svoj stav, to ti niko ne moze niti treba braniti, ali kocijaski jezik kojim se ti sluzis, primjereniji je livadi, nego forumu.
-
- Kontakt:
ne znam sta je bilo, ali ne bi sigurno rekao: ma yebo mu husref mater.fera je napisao/la:I ove price o jeleskovicu da su istina sumnjam da bi hadžić na pitanje novinara o njegovom odlasku rekao pitajte jeleskovica.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
-
- Kontakt:
Ja bih jos dodao da je i hebib van forme, u zadnje 2 tekme nije skoro nista daobordobijeli je napisao/la:Da. Al bez Pidre, Stanojevica, Rahmanovica, Tatara, Oremusa . Ahmetovic i Krste van forme ovo onda izgleda prosjecan tim bez pravi vezni igracaThrillerHz je napisao/la:Golman: Kovacevic, Markovic, Dizdarevic
Ja vec pozelio nase tekme, yebo repku.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad Ahmo kao prosle sezone,protiv zrinje tri komada, protiv kona 2, zvijezda, mladost i eto ga pri vrhu opet, samo dok oni procepe... Ne sekiram se ja zanjih koliko se zanas sekiram da cemo se do zvijezde 09 poklat ovdje 

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja se samo nadam da ćemo mi kao narod nekad uspjeti da odvojimo bitne stvari od nebitnih.
Šta ja imam od tog da tražim ko je kriv? I šta ja imam od tog da Husref prizna krivicu? Ne vidim način kako nam to može pomoći da osvojimo titulu. Jedino nam može odmoći.
Ako znamo šta nam je cilj onda je sve drugo nebitno. Ni u jednoj organizaciji na svijetu ne teče med i mlijeko i puno je toga što se improvizuje i radi na ruke, čovjek i žena pa nije sve idealno.
To nije guranje problema pod tepih nego pravljenje problema tamo gdje ga nema.
Našem klubu trebaju zrelost i rutina a ne da raspravljamo o posve ali posve nebitnim stvarima koje nam odvlače pažnju i štete klubu.
Šta ja imam od tog da tražim ko je kriv? I šta ja imam od tog da Husref prizna krivicu? Ne vidim način kako nam to može pomoći da osvojimo titulu. Jedino nam može odmoći.
Ako znamo šta nam je cilj onda je sve drugo nebitno. Ni u jednoj organizaciji na svijetu ne teče med i mlijeko i puno je toga što se improvizuje i radi na ruke, čovjek i žena pa nije sve idealno.
Našem klubu trebaju zrelost i rutina a ne da raspravljamo o posve ali posve nebitnim stvarima koje nam odvlače pažnju i štete klubu.
- robertkosar
- Kontakt:
Brisi ove UZP fasiste sa naseg forumaDenchi je napisao/la:znam da je teško ali nemoj pravit incident molim te...MortemHz je napisao/la: Prvi put čujem majke mi![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Najvažnija utakmica u sezoni je ova slijedeca.
Zvijezda09 igra lijepo, niko je nije nadigrao i ko ih god podcjeni opeci ce se.
Sada je vazno da dignemo glavu i negativno iskustvo ostavimo iza sebe i kao prvaci krenemo dalje. Treba skupljati bodove i ostati u toj racunici koja vodi do titule.
Ove sezone ce biti dovoljno 66 bodova za titulu sto znaci da broj izgubljenih bodova ne smije biti veci od broja odigranih kola, ili broj bodova treba biti veci od broja odigranih kola pomnozenih sa dva.
Treba ovaj jesenji dio izgurat ozbiljno, zanemarit ljepotu igre i izvuc sto veci broj bodova. Ovi mladi igraci trebaju preuzet odgovornost i iskoristit svoje velike prilike koje su posljedica povreda. Moraju zanemarit izlaske i posvetit se karijeri ovih par mjeseci gdje pada odluka jesu li ili nisu kvalitet.
Zvijezda09 igra lijepo, niko je nije nadigrao i ko ih god podcjeni opeci ce se.
Sada je vazno da dignemo glavu i negativno iskustvo ostavimo iza sebe i kao prvaci krenemo dalje. Treba skupljati bodove i ostati u toj racunici koja vodi do titule.
Ove sezone ce biti dovoljno 66 bodova za titulu sto znaci da broj izgubljenih bodova ne smije biti veci od broja odigranih kola, ili broj bodova treba biti veci od broja odigranih kola pomnozenih sa dva.
Treba ovaj jesenji dio izgurat ozbiljno, zanemarit ljepotu igre i izvuc sto veci broj bodova. Ovi mladi igraci trebaju preuzet odgovornost i iskoristit svoje velike prilike koje su posljedica povreda. Moraju zanemarit izlaske i posvetit se karijeri ovih par mjeseci gdje pada odluka jesu li ili nisu kvalitet.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- ThrillerHz
- Kontakt:
Arnelv52 je napisao/la:Ja se samo nadam da ćemo mi kao narod nekad uspjeti da odvojimo bitne stvari od nebitnih.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
HUSREFE, POVEDI NAS DO NOVE DUPLE! 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Google Adsense [Bot], keli, NeSamSafetee, Proximic i 51 gost.