akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Rezultat je trend, ideal je vječan!
BernardBarnjak je napisao/la:Pogba je napisao/la:Falili Fucka i Myers Italiji da stanu na loptu.
Mayers je poznat bas po tome
- Barbarossa
- Kontakt:
LeBron je čini mi se u januaru prošle godine govorio da ideL-Train je napisao/la:Nece ni jedan igrati na OI.Barbarossa je napisao/la:Mozda je ovo namjerno urađeno da bi naredne godine kaznena ekspedicija koja dođa sa LeBronom i Kawhiem imala smisla, kao dosli smo da popravimo stvar
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- camparinho
- Kontakt:
Jos tuznije je to sto vodis Francuze 10 godina i nisi maknuo dalje od Strasbourgq. Strasbourga koji da se ne lazemo, uz ostale francuze van ASVELa, nije napredovao zadnjih 20 godina. Nerealno koliko losa liga, mada me i ne cudi kad samo nakupljaju senegalce i ostale afrikance od kojih 1 u 20 postane koristan igrac.kovacic je napisao/la:Parker je šef Zvjezdanu Mitroviću u ASVELu, Collet vodi Strasbourg.L-Train je napisao/la: Pa da,Parker mu sef u klubumozda i Scariolo ima prijateljske veze sa Pauom.
Clutch city be safe rage hard!
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://sportsport.ba/kosarka/grci-isko ... ila/332233BosniaBoston je napisao/la:Jel se meni cini ili je igrac brazila hvatao obruc kad je sloukasov 3.sut bio u cilindru
Oko sokolovo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rekao je da postoji mogucnost u zavisnosti kako ce se osjecati,ali ja vjerujem da sa 35 godina na ledjima gdje mu je svaki odmor bitan nece ici da se dva mjeseca zajebaje s reprezentacijom racunajuci i pripreme,posebno ako Lakersi odu daleko u PO.Sto se tice Leonarda meni se sve cini da njega reprezentacija uopste ne interesuje,prosle OI je otkazao da bi se odmorio.Curry,Harden,Davis i ostala kompanija njih svakako ocekujem.Barbarossa je napisao/la:LeBron je čini mi se u januaru prošle godine govorio da ideL-Train je napisao/la:Nece ni jedan igrati na OI.Barbarossa je napisao/la:Mozda je ovo namjerno urađeno da bi naredne godine kaznena ekspedicija koja dođa sa LeBronom i Kawhiem imala smisla, kao dosli smo da popravimo stvarkao i Steph , nešto kontam nema šanse da propuštaju , olimpijske su to na ogromnom tržištu/marketu. Idu redom LBJ, KL, AD, Harden itd samo da budu zdravi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisu najbolja ekipa turnira, kad i ako dođe do okršaja sa amerima, raznijeti ce ih budi siguran.Epidaurus je napisao/la:Dobro su prosli Italijani, samo -15 protiv najbolje ekipe turnira.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sead Šehović

- akisarajevo92
- Kontakt:
bas je merak imati nesto gledati u ovim terminima, bilo bi cool da se NBA igra u ovakvoj vremenskoj zoni 
Don't believe the hype.
Istina bas sam se navikao nrkako ujutro kosarka i sve zavrsi do 4akisarajevo92 je napisao/la:bas je merak imati nesto gledati u ovim terminima, bilo bi cool da se NBA igra u ovakvoj vremenskoj zoni
Jeste merak ako si na godišnjem kao ja trenutno, inače bih klinac gledao 
- JohnCleese
- Kontakt:
Zbog onog straha koji su pokazali protiv Amera volio bih da Turci ispadnu.
Naprijed Cesi gazite kukavice
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Umjesto da sa dvije pobjede idu u slijedeći krug i skoro obezbjede nokaut fazu,ovako Turska ispade ko levati...i razigravaće sa ostalim gubitnicimaJohnCleese je napisao/la:Zbog onog straha koji su pokazali protiv Amera volio bih da Turci ispadnu.
- legenda reala
- Kontakt:
al su usrali s ovim nesportskim pa svaki faul sad nesportski
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ja baš gledam, sranje ne svidja mi se nikakolegenda reala je napisao/la:al su usrali s ovim nesportskim pa svaki faul sad nesportski
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Grupa J
Srbija, Španija, Italija i Portoriko 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Uskoro ide najbolja utakmica prvog dijela prvenstva Australija-Litvanija
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BernardBarnjak
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Uskoro ide najbolja utakmica prvog dijela prvenstva Australija-Litvanija
Koji program?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- legenda reala
- Kontakt:
SK3BernardBarnjak je napisao/la:L-Train je napisao/la:Uskoro ide najbolja utakmica prvog dijela prvenstva Australija-Litvanija
Koji program?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od jutros na moja tv sve hrvatski komentatori haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.