FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne znam više od drugih ali znam više od tebe i proljeva poput tebe koji su zatrovali temu.
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Aj' piši o Neymaru, ostavi se fudbala.
"El País" tvrdi da Leo Messi ima klauzulu u svom trenutnom ugovoru s Barçom po kojoj on u svakom trenutku može raskinuti saradnju s Blaugranom i napustiti klub! Ova klauzula je "ugrađena" u Leov trenutni ugovor koji je potpisan 2017. godine i slična je klauzuli koju je i Andrés Iniesta imao u svom ugovoru.
Messi u Cityu pod vodstvom Pepa. Popisali bi hejtere I Messija i Pepa.
Sutra ce Barto za TV3 pricati o Messiju, Neymaru i ostalim desavanjima u klubu.
Bas me interesuje sta ce da kaze.
Bas me interesuje sta ce da kaze.
27.10.2020
Ima li kakvog obeštecenja za Barcu, u slucaju da jednog dana Lionel ustane nadrkan i odluci da mu je dosta više kretena i Barte i Barce i Španije i svega (gluho i daleko bilo) ili ce otici besplatno ? mislim, ne bi me uopšte cudilo da su budale pristale i na takvu klauzulu.jasmin10 je napisao/la:"El País" tvrdi da Leo Messi ima klauzulu u svom trenutnom ugovoru s Barçom po kojoj on u svakom trenutku može raskinuti saradnju s Blaugranom i napustiti klub! Ova klauzula je "ugrađena" u Leov trenutni ugovor koji je potpisan 2017. godine i slična je klauzuli koju je i Andrés Iniesta imao u svom ugovoru.
Cuj Lokalni Šaman
Sto mu ne bi zamjerio? Sto mu nisu doveli Neymara? Ne treba njemu Neymar, nego trener, a sam je aminovao ostanak ovog.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
let3 je napisao/la:Cuj Lokalni Šaman![]()
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Koliko sam ja negdje pročitao klauzula se odnosi samo na njegov odlazak izvan Evrope. Dakle, ništa ove top lige i top klubovi.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tako pišeTesnjak1991 je napisao/la:Koliko sam ja negdje pročitao klauzula se odnosi samo na njegov odlazak izvan Evrope. Dakle, ništa ove top lige i top klubovi.
Ma ljudina nek ode sezone odigrati u Newelsima i eto
® GONGASHI POWERHOUSE ®
leorey je napisao/la:Ne bi mu zamjerio ni kad bi u Rejal besplatno otisao.
I tad bi navijao za real
Nisam ja dzaba reko da su mnogi ovdje navijaci mesilone, a ne barcelone
Ako je mesiju krivo stu mu nisu doveli jarana, nek slobodne ide kod njega u pariz odmah u januaru, il nek obojica idu u real, nek ide svako gdje mu srce zeli, barca je bila i ostaci gigant
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne vec ne bi mogao zamjeriti to liku koji je toliko toga ucinio za klub, nek na kraju tridesetih ide gdje god hoceRomariooo je napisao/la:leorey je napisao/la:Ne bi mu zamjerio ni kad bi u Rejal besplatno otisao.
I tad bi navijao za real
Ako je mesiju krivo stu mu nisu doveli jarana, nek slobodne ide kod njega u pariz odmah u januaru, il nek obojica idu u real, nek ide svako gdje mu srce zeli, barca je bila i ostaci gigant
Inace vi ko ona djeca na ****, El Pais objavi da moze raskinit ugovor a tako je vec godinama i ljudi ga vec zamislili negdje drugo hahahaaa
27.10.2020
Why did Dembele avoid medical tests over his latest hamstring injury?
According to **** close to the player, they say the reason he avoided tests is that he was afraid of getting another injury. "He didn't want to hear that he was injured again".
@igrajlopte 🐦
Romariooo je napisao/la:leorey je napisao/la:Ne bi mu zamjerio ni kad bi u Rejal besplatno otisao.
I tad bi navijao za real
Toliko godina u guzici a vjeruješ svakoj informaciji koja se pojavi u novinama.
leorey je napisao/la:Ne vec ne bi mogao zamjeriti to liku koji je toliko toga ucinio za klub, nek na kraju tridesetih ide gdje god hoceRomariooo je napisao/la:leorey je napisao/la:Ne bi mu zamjerio ni kad bi u Rejal besplatno otisao.
I tad bi navijao za real
Inace vi ko ona djeca na ****, El Pais objavi da moze raskinit ugovor a tako je vec godinama i ljudi ga vec zamislili negdje drugo hahahaaa
Vidjecemo jaro, vidjecemo kako ce se ponasati u naredne dvije tri godine, kako je krenuo gubiti se na terenu kad je najbitnije, a isticati se u cuvanju propaliteta trenera i insistiranju da se vrati neko ko se popisao na klub, kad se sabere zadnjih 5-6 godina karijere, mozda mnogi zazale sto nije otisao u kasnim dvadesetim, a ne kasnim tridesetim
Nemoj se iznenadit ako prvi ti budes to pricao za par godina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sad bi trebalo ovdje da ispišem sve što je postigao i uradio samo u zadnjih par godina, al' suzdržat ću se. Dovoljno je reći da neki nisu, i neće imati slične brojke za svoju cijelu karijeru. O rekordima koje je postavio je smješno i pričati. F. C. Messilona.
Klub slobodno ugasiti kad se on oprosti.
#TREBADOVESTHAZARDAIERIKSONA
#TREBADOVESTHAZARDAIERIKSONA
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
messi bi mogo kod gvardiole. veliki signing bonus itd ili isto u parizu plus još duplo toliko za promociju SP 2022
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ako misliš na ovu prije spomenutu klauzulu o raskidu, ne može on nigdje sem egzotičnih liga, jer je klauzula tako osmišljena (vjerovatno kad bude htio da se vrati u Argentinu i završi karijeru). Druga je stvar prava otkupna klauzula, koja je ipak prevelik zalogaj za bilo koga, pogotovo jer je on pri kraju karijere.jestamaji je napisao/la:messi bi mogo kod gvardiole. veliki signing bonus itd ili isto u parizu plus još duplo toliko za promociju SP 2022
Suština je da on i ne želi nigdje drugdje, jer da je želio (prije par godina) niko ga u tome ne bi mogao spriječiti, a imao je zasigurno bolje ponude što se finansija tiče. Znam da su predsjednici nekih klubova govorili da mu je nuđeno 2-3 x veća plata od trenutne u Barceloni.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
lakapo, mene kad su pare u pitanju ništa više ne može iznenaditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.