Mislim da nije bio crveni, realno nema tu ni govora o crvenom kartonu ali eto, dobro je za nas.Goalgetter je napisao/la:Znao sam cim je dobio prvi zuti da ce letiti, ponio ga je gol. Dobro za nas.Vucevich je napisao/la:Karapetyan crveni![]()
![]()
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Opa, kalkulacije su počele
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sta je tu dobro za nas, pa nije nam valjda i Armenija konkurent za plasman?Vucevich je napisao/la:Mislim da nije bio crveni, realno nema tu ni govora o crvenom kartonu ali eto, dobro je za nas.Goalgetter je napisao/la:Znao sam cim je dobio prvi zuti da ce letiti, ponio ga je gol. Dobro za nas.Vucevich je napisao/la:Karapetyan crveni![]()
![]()

Rokoko87 je napisao/la:Opa, kalkulacije su počele
niko ko bosnjo

svake kvale eh da sae Grcima avion srusi ili se otruju hranom,eh da se jednima desi ovo,drugima onoi ...ehhh tad idemo na prvenstvno ...ne bi ga mi zaradili posteno nego daj uvijek da neko drugi odradi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Sta drugo na forumu pisat nego prognoze i kalkulacije
Kako da nije?DrFilgud je napisao/la: Sta je tu dobro za nas, pa nije nam valjda i Armenija konkurent za plasman?
-
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:Kao sto sam davno najavio 4 boda puna saka brade.
Ne može ti Sehic biti na golu, Civic, Šarić, Visca, Duljevic, Todorovic, Cimirot, Bajić, Milošević igrati i hoćeš rezultat to su igrači kvalitete Farskih Otoka i u skladu s tim ovo peto mjesto nam je taman baš ko Farski Otoci.
Ovo nije reprezentacija BiH ovo je privatna prćija Roberta Prosinečkog i kruga menadžera koje svoje amatere pokusavaju prodati.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
A izgleda da i jeste...Vucevich je napisao/la:Kako da nije?DrFilgud je napisao/la: Sta je tu dobro za nas, pa nije nam valjda i Armenija konkurent za plasman?
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad vidim da Armenijom igramo u nedjelju u 15:00 h. Kakav glup termin.
Tačno, samo što to nije 'prćija Roberta Prosinečkog' nego objektivni kvalitet naše reprezentacije.Wandelanoite je napisao/la:Kao sto sam davno najavio 4 boda puna saka brade.
Ne može ti Sehic biti na golu, Civic, Šarić, Visca, Duljevic, Todorovic, Cimirot, Bajić, Milošević igrati i hoćeš rezultat to su igrači kvalitete Farskih Otoka i u skladu s tim ovo peto mjesto nam je taman baš ko Farski Otoci.
Ovo nije reprezentacija BiH ovo je privatna prćija Roberta Prosinečkog i kruga menadžera koje svoje amatere pokusavaju prodati.
Ćivić, Duljević i Todorović igraju jer nema boljih u datom momentu. Šehića pljujete godinu dana, hajde ok Begović kvalitetniji, ali Šehić ni na koji način nije uticao na dosadašnje rezultate u bilo kakvom negativnom smislu, naprotiv.
Cimirot je igrač koji je u reprezentaciji još od Papeta i obično zasluži taj poziv, ako ništa igrajući redovno za svoje ekipe.
Igrači poput Miloševića i Bajića su nebitni likovi za našu reprezentaciju, daleko od toga da je problem u njima.
U ovu reprezentaciju trebaju uletiti Begović i Hajrović, instant i fiksno, ostali igrači tu mogu biti ali i ne moraju, u zavisnosti od forme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Moraju bit jaki kad nemaš kvalitete i Farskim Otocima je ova grupa jaka.bhfanatic14 je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Kao sto sam davno najavio 4 boda puna saka brade.
Ovo nije reprezentacija BiH ovo je privatna prćija Roberta Prosinečkog i kruga menadžera koje svoje amatere pokusavaju prodati.![]()
Ali pazi sada price jadnog bosnje, sada odjednom Grupa prejaka ahhahaha....sta kazu finska jaka, armenija jaka, grcka jaka , odjednom postadose svi velesile... opasno se ljulja brod bosne i menadzerske !
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Begović godinu dana na tribinama ali treba da igra
Dobro, ali nije bas da pomaze guranjem Sarica i slicnihRaonffa je napisao/la:Tačno, samo što to nije 'prćija Roberta Prosinečkog' nego objektivni kvalitet naše reprezentacije.Wandelanoite je napisao/la:Kao sto sam davno najavio 4 boda puna saka brade.
Ćivić, Duljević i Todorović igraju jer nema boljih u datom momentu. Šehića pljujete godinu dana, hajde ok Begović kvalitetniji, ali Šehić ni na koji način nije uticao na dosadašnje rezultate u bilo kakvom negativnom smislu, naprotiv.
Cimirot je igrač koji je u reprezentaciji još od Papeta i obično zasluži taj poziv, ako ništa igrajući redovno za svoje ekipe.
Igrači poput Miloševića i Bajića su nebitni likovi za našu reprezentaciju, daleko od toga da je problem u njima.
U ovu reprezentaciju trebaju uletiti Begović i Hajrović, instant i fiksno, ostali igrači tu mogu biti ali i ne moraju, u zavisnosti od forme.

Slažem se, al' nije vala ni sve do njega koliko pojedinci pokušavaju predstaviti.Vucevich je napisao/la:Dobro, ali nije bas da pomaze guranjem Sarica i slicnihRaonffa je napisao/la:Tačno, samo što to nije 'prćija Roberta Prosinečkog' nego objektivni kvalitet naše reprezentacije.Wandelanoite je napisao/la:Kao sto sam davno najavio 4 boda puna saka brade.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koga zanima 55 minuta 1:1 armenija italija,armenija ima igraca manje ali ce izgleda izvuci nerijeseno
Dan tmuran ja mahmuran
Wanda Nara i bhfanatic. Nikad dosadno pred tekmu

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja nemogu da vjerujem da se jedna Italija ovoliko muci sa ubogom Armenijom, i to sa igracem vise. Pa neće valjda prosuti bodove. Samo treba da nam se još zakoplikuje već nezavidna situacija
Hvala ti Bonuči ahbabu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eh da cujemo od stručnjaka sta nije uredu sa sastavom.

Milosevic

Nema Sarica

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 sep 2019, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 22 gosta.