Ne, baraz igraju cetiri reprezentacije. Ako se mi i Ukrajina ne plasiramo, a ostala dva pobjednika iz grupe b plasiraju, onda se nama i Ukrajini pridruzuju dvije najbolje reprezentacije koje nisu pobjednici grupa, gdje bi mi i Ukrajina bili nosioci. Nama je u interesu da se plasiraju Ukrajina, Svedska i Danska i po mogucnosti sto vise ekipa iz A lige, jer bi nam onda mogle doci u baraz reprezentacije iz lige c koje nisu bile pobjednice grupa.DrFilgud je napisao/la:A ako se Ukrajina, kao pobjednik grupe lige B, ne plasira, je li mi idemo na njih?Pivopija je napisao/la:Da, ali mi ostajemo u barazu B lige. Prebacuju se oni koji nisu bili pobjednici.DrFilgud je napisao/la:Sta se desava ako se sve ekipe iz A Luge nacija, plasiraju kroz kvalifikacije?
Da li se prebacuju 4 ekipe odozdo i igraju baraz lige A?
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Sjetio sam i ja, vec smo citali i diskutovali o tome. Nego sinoc kasno, umoran ...pa dok mi je nadoslo.Pivopija je napisao/la: plasiraju, onda se nama i Ukrajini pridruzuju dvije najbolje reprezentacije koje nisu pobjednici grupa, gdje bi mi i Ukrajina bili nosioci. Nama je u interesu da se plasiraju Ukrajina, Svedska i Danska i po mogucnosti sto vise ekipa iz A lige, jer bi nam onda mogle doci u baraz reprezentacije iz lige c koje nisu bile pobjednice grupa.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
igrali smo baraz sa Irskom 2015-e ako se dobro sjecam, kod njih izgubili 2-0, kod kuce 1-1...BoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zbog toga sam ih i spomenuomahic je napisao/la:igrali smo baraz sa Irskom 2015-e ako se dobro sjecam, kod njih izgubili 2-0, kod kuce 1-1...BoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.

FC Grizzlies
ah sarkazam, nisi stavio smileyBoixosNois1899 je napisao/la:Zbog toga sam ih i spomenuomahic je napisao/la:igrali smo baraz sa Irskom 2015-e ako se dobro sjecam, kod njih izgubili 2-0, kod kuce 1-1...BoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.

Ja bi radije Portugal, želja mi je nekad protiv njih igratBoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A nije vala ni Grčka za baciti.Osim13 je napisao/la:Ja bi radije Portugal, želja mi je nekad protiv njih igratBoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Zasad ne, nisu izborili preko LNOsim13 je napisao/la:Igral sajprus u baražu
-
- Kontakt:
BasOsim13 je napisao/la:E dobro je onda se ne brinem

kad kosovari i engleze uzmu

- akisarajevo92
- Kontakt:

neka mi neko objasni kako Armenci djeluju spremnije od nasih igraca iz liga petice poput Dzeke, Kolasinca, Besica ili je sve stvar zelje i ponosa sa kojim nosis nacionalni dres
i to nakon sto su oni imali tesku utakmicu protiv Italije a mi trening sa Lihtestajnom
1. Farski otoci
2. Gibraltar
3. San Marino
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: al87, Alucard, Amazon [Bot], AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, ArtemisFowl, Balorda, BarbareZeljin, bavarian_bk, Beli98, bordocrveni, BosnianDragon2024, Confiance, COYGBiH, darker10, denza, Direktorcic, DjaniTarik, dzemil, eaglebvb09, Edincapitano, Edo1922, enobarca, GG3, Goalgetter, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, head88, Hrammm1921, invincible1921, JackW, jasmin10, JayCatwright, Jegres, JimmyPage, kaskada1922, Kaunas, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, Majstorinho, meecko, miguelramos, mirsonetz, MostarNeretva, Nah1d, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, newton_heath_lyr, pama, Pirke, r3m1, RaZuti, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shategabri, Sheyi, smajke, StevieG8, SWOT, TheTruth34, tuitamo, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, voltron30, Wolffire, zastitaIdentiteta, zeljovolimte, zemuntrg, zgembo89 i 619 gostiju.