FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nedostaje prica o bakljama. Treba je opet proturiti.
Samo podrska do kraja, maximalno, na kraju se mrvi broje.
Najblizi smo tituli, titula ima da bude. Kup nek igra drugi tim.
Idemo nase odraditi kao sto smo na derbiju, pogotovo sto je zagrmilo Saraj'vo i Kada tesko jeee.
**** ostaviti za zene, nismo mi zeljovci da pljujemo igrace i gadjamo bakljama poslije poraza hahahah
Najblizi smo tituli, titula ima da bude. Kup nek igra drugi tim.
Idemo nase odraditi kao sto smo na derbiju, pogotovo sto je zagrmilo Saraj'vo i Kada tesko jeee.
**** ostaviti za zene, nismo mi zeljovci da pljujemo igrace i gadjamo bakljama poslije poraza hahahah
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Je.em mater svakom ko podmece nogu nasem klubu i navijacima i siri mitove.
KO NAM ZLO MISLIO, O QRCU NAM VISIO
KO NAM ZLO MISLIO, O QRCU NAM VISIO
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ako dovedu ovog talijana znaci def nista od stanoje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ma kod nas se ne ulaze niti u igrace,niti u stadion.
Pa sta pojede tolike pare od sponzora,titula,europe,
Kazna za baklje???Ne bih rekao.
Ako mi ko kaze trening kamp,bolje da mi nista ne govori sve i sam zna.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemoj tako, mi smo jedan od rijetkih klubova na Balkanu koji dajemo igracima i upravi kola na koristenje.........mma_hz je napisao/la:Ma kod nas se ne ulaze niti u igrace,niti u stadion.
Sta mislis odakle se pokrivaju troskovi za promociju kluba kada igramo u inostranstvu pa ide poveliki broj ljudi iz uprave da "grade relacije i poznanstva". Znas ono balije i image kluba

A odgoditi zadnju tekmu za nedelju nismo mogli. Toliki nam je uticaj uprave i image kluba. Valjda komsije koji su kokuzi odluce i kazu savezu sta ce i kako biti. Oni otese pare od naroda i opstine Novo Sarajevo i sredjuju sebi stadion. Stadion koji je u privatnom vlasnistvu. A nama je dosta 10 milja maraka. Ko tu ima vise uticaja i ciji je image bolji ? Kad smo mi zadnji put napravili pritisak na savez ili bilo koga drugog ?
Sad ce spinovanje i lazi da se sve ovo opravda iako je sve jako ocigledno i raja konta sta se dogadja.
Za sve su krivi navijaci, igraci i Husref.
Nas klub je kopija situacije nase drzave.
Usput Hadzic je jedini na cijim troskovima ne treba stediti.
- AngelDiMaria
- Kontakt:

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
AngelDiMaria je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sad razumijem sto pojedini traze profil u pp... Ovoliko hejtanje ja u zivotu nisam viddio, a to sve pod izgovorom "mi volimo sarajevo", hajte negdje u njemacku, austriju, zambiju pa tamo volite klub iz glavnog grada na ovaj nacin koji je osvojio duplu krunu i kaska jedan bod za liderom, nakon dobrih tekmi u evropi i mora povreda, koji konacno dovodi igrace prvo na probu da nam se ne desavaju vise emersoni i cezari, koji iole ima glavu i rep, koji je za 5 godina osvojio 4 tofeja, fakat ne znam odkud tolika negativa nakon jedne utakmice.
![]()
![]()
![]()
Ciji si ti sin

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Molim te procitaj postove forumasa Stroj1946, Injeste, Jokera i slicnih. Problemi su dublji al ljudi sute i nadaju se. Iako je liga kukuruz ipak smo uzeli duplu. Sada se nadamo napokon iskoraku. I onda se opet pokaze da znacajnog iskoraka nema. I onda krenu reakcije.AngelDiMaria je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sad razumijem sto pojedini traze profil u pp... Ovoliko hejtanje ja u zivotu nisam viddio, a to sve pod izgovorom "mi volimo sarajevo", hajte negdje u njemacku, austriju, zambiju pa tamo volite klub iz glavnog grada na ovaj nacin koji je osvojio duplu krunu i kaska jedan bod za liderom, nakon dobrih tekmi u evropi i mora povreda, koji konacno dovodi igrace prvo na probu da nam se ne desavaju vise emersoni i cezari, koji iole ima glavu i rep, koji je za 5 godina osvojio 4 tofeja, fakat ne znam odkud tolika negativa nakon jedne utakmice.
![]()
![]()
![]()
I nauci sta je "hejtanje" a sta argumentovana rasprava. Takodje imas i spinere koji rade za klub i pisu lazi da bi raju smirili. Lako ih je prepoznati.
Oni pokrenu hajku protiv Husrefa a onda skoce obozavaoci Husrefa da ga brane. To ti je deflekcija problema i prebacivanje fokusa na druge. Doduse Husref im je isao na ruku jer je i on bio naivan zadnju tekmu i dobro nas zavalio. Ali samo zadnju tekmu.
Mi imamo ubjedljivo najbolje ekonomske uslove ali nismo puno bolji od ostalih. To nema veze sa zadnjom tekmom, kontas.
Usput pogledaj sta Zrinjski napravi u zadnje 4 godine a mi smo i tada bili kao klub u boljoj situaciji.
Svi se smiju sto su oni morali prodati najboljeg spica da bi sta zaradil. Ali oni su ocigledno morali, kao sto su i prosle godine (srecom) morali prodati Bilbiju sredinom sezone. I opet su u borbi za titule a uzeli 3 zaredom.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hvala na strucnom objasnjenju. Vi svoje ja cu svoje. Pa cemo se citirati za par mjeseci
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
puni optimizma 1946
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Ja mislim da samo SSS valja, a da je ostalo sve za qurac
Molim sve ovde, kolko vas ima, da pitate u kakvim uslovima igraci i struka rade? Imate sigurno nekoga bliskog klubu, igracima ili SSS.
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO nikad u svojoj historiji nije imao bolje uslove za rad, treniranje i oporavak.
To ako niko ne vidi ili ne zeli da vidi, imamo veliki problem.
Ko god osporavao kamp koji imamo, taj takodjer ima problem. Pogledas gdje komsije rade i treniraju, i gdje konkurenti treniraju, pa shvatis gdje smo mi.
I to sve imamo, i opet primimo peticu...

Molim sve ovde, kolko vas ima, da pitate u kakvim uslovima igraci i struka rade? Imate sigurno nekoga bliskog klubu, igracima ili SSS.
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO nikad u svojoj historiji nije imao bolje uslove za rad, treniranje i oporavak.
Ko god osporavao kamp koji imamo, taj takodjer ima problem. Pogledas gdje komsije rade i treniraju, i gdje konkurenti treniraju, pa shvatis gdje smo mi.

Nema problema pasha. Nista nije bilo strucno nego pojednostavljeno. Ako smatras da mi argumenti nisu dovoljni, postujem.AngelDiMaria je napisao/la:Hvala na strucnom objasnjenju. Vi svoje ja cu svoje. Pa cemo se citirati za par mjeseci
Ono sto svi puno brkaju su rezultati jedne sezone (ili tekme) protiv pomaka kluba unaprijed. Rezultati su pokazatelj napretka i jacine kluba u jacim ligama. Apsolutno. Kod nas Zrinjski uze 3 titule ali nije odmakao znacajno. To je zato jer nam je liga na dnu evrope. Rezultati ne mogu biti glavno mjerilo, kao sto su u Spaniji, Italiji i slicno. Zato je nama bitnije da organizaciono odmaknemo. A toga nema iako su uslovi tu. Ali treba znati.
Naravno da svi zelimo titulu opet ali davno je vrijeme da se vide i ostali napreci u klubu. A onda vidis da se i sa rezultatima borimo i da i to bas ne mozemo.
Sta ocekujes za par mjeseci ? Prosirenje kampa ili projekat stadiona ili samo prvo mjesto na tabeli ?
Osnovni preduslov za postizanje uspjesnih rezultata jeste sami uslovi za treniranje. Fala Bogu, to napokon imamo.
E sad, ajmo uporediti igrace nas i komsija na posljednjem derbiju.
FK Željezničar: Erić, Pavić, Krpić, E. Zec, Stanić, Alispahić, Sadiković, Veselinović, Bojo, Osmanković, Sipović.
FK Sarajevo: Kovačević, Šabanović, Lazić, Hebibović, Gavrić, Ahmetović, Milanović, Letić, Mustafić, Šerbečić, Handžić.
Za Zeca jedino mogu reci da je iznad ove lige, ovo ostalo ni u kojem slucaju nije za izgubiti 3 razlike.
U fudbalu je jako bitna motivacija i voljni momenat. Sto smo mi na kozi osjetili milion puta.
Zasto je to izostalo zadnjih par utakmica, nzm. Da se na umor vadimo, pa vala mislim da je vrijeme da zavrsimo sa tom pricom.
Na derbiju se treba krv pisati, kakav umor ba.
Uostalom, za nadati se da necemo vise ikad doziviti ovakvu sramou kakvu smo dozivili u subotu.
E sad, ajmo uporediti igrace nas i komsija na posljednjem derbiju.
FK Željezničar: Erić, Pavić, Krpić, E. Zec, Stanić, Alispahić, Sadiković, Veselinović, Bojo, Osmanković, Sipović.
FK Sarajevo: Kovačević, Šabanović, Lazić, Hebibović, Gavrić, Ahmetović, Milanović, Letić, Mustafić, Šerbečić, Handžić.
Za Zeca jedino mogu reci da je iznad ove lige, ovo ostalo ni u kojem slucaju nije za izgubiti 3 razlike.
U fudbalu je jako bitna motivacija i voljni momenat. Sto smo mi na kozi osjetili milion puta.
Zasto je to izostalo zadnjih par utakmica, nzm. Da se na umor vadimo, pa vala mislim da je vrijeme da zavrsimo sa tom pricom.
Na derbiju se treba krv pisati, kakav umor ba.
Uostalom, za nadati se da necemo vise ikad doziviti ovakvu sramou kakvu smo dozivili u subotu.
Nema potrebe, imamo tebe i Denchija i jos par dezurnihZip je napisao/la:Ja mislim da samo SSS valja, a da je ostalo sve za qurac![]()

Tacno je da nam je Tan donio akademiju, ocistio dugove i spoznore ala Turkish. Te 3 stvari su ogromne. I to mu se ne smije nikad zaboraviti.
Drago mi je da je vratio ulozeno i da mu je jos ostao udio. Posteno.
Uslove za igru imamo kao niko u BiH zahvaljujuci Tanu a vidjecemo sta ce Nam donijeti.
Opravdanje za peticu ne mozemo imati taman da su pioniri igrali.
Sta je doprinos tim kapitalnim potezima naseg dijela uprave osim trosenja budjeta kluba je drugo pitanje. Kola ?
Brat moj @zip jako povrsna analiza.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kažu 'talijan zvijer
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:Kažu 'talijan zvijer

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A jel fakat buraz od Jakovljevića došao?
FK Sarajevo
Jeste, na probi je. Nije dugo igrao.BordoSarajevo je napisao/la:A jel fakat buraz od Jakovljevića došao?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, adoado, Bordo10, Bosniacum Lilium, Confiance, Evander, Fudo, Jadnimi, OsmanhodzicBuco, perodeformero i 196 gostiju.