Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li to ovaj ivan, desni bek ?Sabinho je napisao/la:Jeste, na probi je. Nije dugo igrao.BordoSarajevo je napisao/la:A jel fakat buraz od Jakovljevića došao?
Ma ja bek/stoper.AngelDiMaria je napisao/la:Je li to ovaj ivan, desni bek ?Sabinho je napisao/la:Jeste, na probi je. Nije dugo igrao.BordoSarajevo je napisao/la:A jel fakat buraz od Jakovljevića došao?
Samo da ga povrede zaobiđuSabinho je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Kažu 'talijan zvijer
Giljotina je napisao/la:Talijan jede loptu!
Ja samo prenio šta KAŽU. Vele, frapirali se kad su vidjeli fizičke predispozicije talijana, jede i loptu, i teren i Butmir. Ne staje.ledesma je napisao/la:Koji god je dos'o ovdje se pisalo da je zvjer... Laž je osobina budala.
AngelDiMaria je napisao/la:Da je vala nekog krkana dovest ala Lazic, dosta mi je vise crepulja i staklenih nogu.
Ja obje glave dajem da bi frajer bio povrijedjen od pripremaBordoSarajevo je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:Da je vala nekog krkana dovest ala Lazic, dosta mi je vise crepulja i staklenih nogu.
E da je nama sad stakleni Crepulja.
Glavu dajem da s njim ne bi izgubili u derbiju.
Nebi ga izgubio da si imao 3 igraca u sredini terena, ma koja god ona bila i da su se igraci vise trudili.BordoSarajevo je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:Da je vala nekog krkana dovest ala Lazic, dosta mi je vise crepulja i staklenih nogu.
Prošle sezone, kada smo odvojili duplu krunu, Ljuban je skoro pa cijelu sezinu bio zdrav.AngelDiMaria je napisao/la:Ja obje glave dajem da bi frajer bio povrijedjen od pripremaBordoSarajevo je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:Da je vala nekog krkana dovest ala Lazic, dosta mi je vise crepulja i staklenih nogu.
Žabe misliš?Giljotina je napisao/la:Talijan jede loptu!
Prekinuooo je pooosssstttemir79 je napisao/la:Žabe misliš?Giljotina je napisao/la:Talijan jede loptu!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Dave, enzo1, hadzibake, HordeSaSjevera, JavierBosnia, jurisicduska, Nantess, Napapijri, nedimmmm1337, Pena, plisek, samoFKS, Uvijeknapravojstrani i 108 gostiju.